Een doorzichtige paraplu is (zeker in Nederland) een echt must-have. Door de regenachtige en winderige dagen in Nederland is een goede paraplu natuurlijk noodzakelijk. Dan kun je net zo goed ook een leuke paraplu aanschaffen, toch? En wie vind de doorzichtige paraplu’s die je altijd op een bruiloft ziet nu niet leuk… Daarnaast kent een doorzichtige paraplu ook praktische voordelen. Het is namelijk een stuk veiliger dan een normale paraplu. In dit artikel delen we onze 3 favoriete doorzichtige paraplu’s en lees je meer over de voordelen ervan!

Of bekijk alle doorzichtige paraplu’s bij:
> Xenos
> Hema
> bol.com

 

Inhoud

> Onze 3 favoriete doorzichtige paraplu’s
> Doorzichtige paraplu | Voordelen

 

Onze 3 favoriete doorzichtige paraplu’s

Om je een handje te helpen met het vinden van jouw eigen doorzichtige paraplu, hebben wij onze 3 favorieten voor je op een rijtje gezet. Neem ze snel door!

1. Muntel® Transparante Paraplu

doorzichtige-paraplu-muntel

Deze mooie doorzichtige paraplu heeft een diameter van wel 130 centimeter en is daarmee extra groot! Hierdoor blijf je zelfs tijdens de meest onstuimige regenbuien droog. Ook is deze paraplu geschikt voor 2 personen, superhandig! Het frame van de Muntel paraplu is zo stevig dat hij stabiel blijft tijdens alle weersomstandigheden. Het waterdichte PVC-doek zorgt ervoor dat er geen spetter regen op jou valt. Houd simpelweg het ergonomisch gevormde handvat vast en bescherm jezelf comfortabel tegen het (soms) wat slechtere weer in Nederland.

Bekijk de Muntel® Transparante Paraplu bij:
> bol.com

2. Koepelparaplu transparant

doorzichtige-paraplu-koepel

De fashionable koepelparaplu is een echte must-have. Een koepelparaplu geeft een leuke en vrolijke uitstraling aan je outfit. Daarnaast is de vorm van een koepelparaplu heel praktisch. De paraplu valt goed om je heen, hierdoor houdt de paraplu extra veel wind en regen tegen. Zo blijf je nóg droger dan met een andere paraplu. Ten slotte is deze paraplu ook nog eens erg goedkoop. Zo fijn!

Bekijk de Koepelparaplu transparant bij:
> Xenos

3. Windbestendige paraplu

doorzichtige-paraplu-wind

De nummer 3 in dit rijtje is extra bestendig tegen sterke wind. De constructie is super stevig waardoor de paraplu niet kapot gaat tijdens harde windstoten. Tussen het bovenste en onderste gedeelte van het doek zitten openingen, hierdoor kan de wind ontsnappen. Zo slaat de paraplu niet om bij harde wind. Handig!

Bekijk de Windbestendige paraplu bij:
> Hema

 

Doorzichtige paraplu | Voordelen

Een doorzichtige paraplu kent veel verschillende voordelen. Allereerst natuurlijk dat het onmisbaar is in het natte Nederland. Maar wat maakt een doorzichtige paraplu dan beter dan een gewone paraplu? Allereerst is een doorzichtige paraplu een stuk veiliger dan één waar je niet doorheen kunt kijken. Een paraplu kan er soms voor zorgen dat je je afschermt van je omgeving, wat heel gevaarlijk kan zijn in het verkeer. Zeker als het regent, want dan hebben automobilisten en fietsers ook slechter zicht. Als je een doorzichtige paraplu vasthoudt, kun je jouw omgeving veel beter in de gaten houden. Dit bevordert jouw veiligheid in het verkeer. Daarnaast is een doorzichtige paraplu natuurlijk ook heel leuk. Hij past bij iedere outfit en iedereen kan jou nog steeds zien. Wedden dat mensen met een half kapotte paraplu naar jou omkijken? 🙂

Wanneer je een paraplu aanschaft, is het handig om een kwalitatieve paraplu uit te zoeken. Hoe vervelend is het als je door de regen loopt met een kapotte paraplu? Je kunt beter investeren in een kwalitatieve paraplu die langer meegaat, dan iedere keer een nieuwe moeten kopen. Een paraplu is van goede kwaliteit wanneer deze stabiel genoeg is. Hij moet wel tegen een beetje wind kunnen natuurlijk. Daarnaast moet hij uiteraard goed waterdicht en waterafstotend zijn. Het is fijn als de regendruppels er snel vanaf vallen en je ‘m gemakkelijk schoon en droog kunt maken als je thuis komt. Ten slotte kun je letten op de grootte, de vorm en de manier van inklappen.

 

3 favoriete doorzichtige paraplu’s

  1. Muntel® Transparante Paraplu
  2. Koepelparaplu transparant
  3. Windbestendige paraplu

 

Hopelijk kun je na het lezen van dit artikel jouw favoriete doorzichtige paraplu aanschaffen!

Tip: bekijk ook onze top 7 waterdichte schooltassen!