Als student komt er een moment dat je stage moet gaan lopen. Het opdoen van praktijkervaring is erg belangrijk en het kan je helpen uit te vinden welke richting je na je studie op wil. Maar hoe vind je nou makkelijk een stage die bij je past? Het nieuwe stageplatform Fiks helpt je hierbij!

Fiks is een gloednieuw platform dat studenten (hbo & wo) helpt bij het vinden van een stage. Het gebruik ervan is gratis, het contact is laagdrempelig en je wordt op een persoonlijke en studentikoze manier geholpen.

> Neem direct een kijkje bij Fiks en ga op zoek naar een stage

 

Een stage vinden via Fiks werkt als volgt

Een stage vinden via Fiks kan op twee manieren: via de Fiks WhatsApp Service of door zelf op zoek te gaan via de website en zo met behulp van de filters een stage vinden. 

 

Fiks je stage via WhatsApp

De makkelijkste manier om een stage te vinden is via de Fiks WhatsApp Service. Hoe werkt dat precies? Easy! Het vinden van een stage via WhatsApp gaat als volgt:

  1. Meld je aan bij Fiks, laat je gegevens achter & geef je voorkeuren aan
  2. Je krijgt een bericht van Niels (Co-founder)
  3. Vanaf nu ontvang je persoonlijk appjes als er stages online komen die bij je passen
  4. Solliciteer direct bij het bedrijf
  5. Je stage is gefikst!

 

> Lees hier meer over de WhatsApp Service van Fiks

 

Zelf op zoek via de website

Direct op zoek naar een stage die bij je past? Dan kun je ook zelf op zoek gaan naar een stage op de website van Fiks. Dit werkt als volgt:

  1. Zoek naar een stage door de filters in te vullen
  2. Connect met een bedrijf door een vraag te stellen of direct te solliciteren
  3. Je stage is gefixt!

> Bekijk hier alle actuele stages op Fiks

 

Stage lopen op jouw ideale locatie

Wil je graag stage lopen in Amsterdam of een andere specifieke stad/locatie? Ook dan kun je terecht bij Fiks! Via de website kun je snel en gemakkelijk filteren op locatie en studierichting. Je kunt zelfs filteren op postcode! Zo vind je binnen no time een afstudeerstage, meewerkstage of onderzoeksstage die bij je past. Dankzij de WhatsApp Service van Fiks ben je er snel bij, zodat je direct kunt solliciteren. Je hoeft je alleen maar aan te melden en hoeft dus niet elke dag de website in de gaten te houden. Solliciteer na een appje van Fiks op een stage en wie weet wordt je wel uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek…

 

Waarom kiezen voor Fiks?

✓ Persoonlijke hulp bij het vinden van een stage

✓ Handige WhatsApp Service

✓ Connect met toffe bedrijven

 

Fiks reviews

Fiks heeft in hun korte bestaan al meer dan 2500 studenten geholpen via WhatsApp. Fiks is het enige platform in Nederland dat je persoonlijk en gratis helpt via WhatsApp. Je wordt wekelijks op de hoogte gehouden over bijvoorbeeld stages richting Marketing & Communicatie, Finance of HR. Fiks heeft alleen maar 5 sterren reviews op Google van honderden studenten. Meld je aan voor Fiks en ervaar zelf hoe makkelijk jij een stage kan regelen!

> Meld je nu gratis aan voor de Fiks WhatsApp Service en fiks je stage!