De herfst is nu echt begonnen. In menig studentenhuis lopen de corona besmettingen helaas weer op. Hoog tijd om een voorraadje Flowflex COVID-19 zelftesten in huis te halen, voordat de voorraden straks weer op zijn. Wij onderzochten de Acon Flowflex zelftest in diverse verpakkingsgroottes en bij verschillende online aanbieders met Flowflex zelftesten aanbiedingen vanaf maar €0,97 per stuk.

> Bekijk de goedkoopste Flowflex zelftest aanbieding (zolang de voorraad strekt)
> Bekijk de Flowflex zelftest aanbiedingen per:
5 stuks | 10 stuks | 20 stuks | 50 stuks | 100 stuks

De adviesprijs voor een enkele test ligt online tussen de 2,49 en 3,99. Je kunt dus meer dan 75% korting scoren op Flowflex corona zelftesten door online te vergelijken en door bulkverpakkingen te kopen.

 

Acon Flowflex corona zelftesten (SARS-CoV-2 Antigen Rapid test) zijn o.a. te koop bij:

Amazon | Bol.com | DeOnlineDrogist | Holland & Barett | Koopjesdrogisterij

 

Flowflex COVID-19 zelftest kopen? Bekijk deze aanbiedingen

We hebben bij onderstaande aanbiedingen gekeken naar verpakkingen vanaf 5 stuks. Een enkele test is over het algemeen namelijk echt veel duurder, zelfs nog los van de bezorgkosten op zo’n laag bedrag.

Flowflex aanbieding – 5 stuks verpakkingen (vanaf €1,70 per stuk)

Bij Bol.com kun je deze Acon Flowflex test kopen in een set van 5 voor maar €8,50, dus €1,70 per stuk. Zie screenshot van deze aanbieding:

 

Bij Amazon.nl koop je de Flowflex coronatest in een doos met 5 stuks testjes voor maar €8,79 oftewel €1,76 per stuk. Zie screenshot:

Flowflex aanbieding – 10 stuks (2 x 5 stuks) verpakkingen (vanaf €1,33 per stuk)

Koop je 10 Flowflex testen ineens, dan kun je gebruikmaken van een goedkope aanbieding bij Bol.com, namelijk voor €13,29. Dit komt neer op ongeveer €1,33 per test. De 10 stuks verpakkingen zijn over het algemeen 2 dozen met 5 tests per doos. Bekijk de screenshot:

Flowflex aanbieding – 20 stuks (4 x 5 stuks) verpakkingen (vanaf €1,03 per stuk)

Vanaf 20 stuks zelftesten gaan de prijzen per test nog eens flink omlaag. Je koopt bij Bol.com nu al vanaf €20,50 een set van 20 Flowflex zelftesten. Dit komt neer op maar € 1,03 per stuk. Zie de screenshot van deze aanbieding:

Flowflex aanbieding – 50 stuks (10 x 5 stuks) verpakkingen (vanaf €0,98 per stuk)

Koop je maar liefst 50 Flowflex zelftesten ineens dan duikt de prijs per test onder de euro. Voor deze Flowflex 50 stuks aanbieding bij Bol.com betaal je namelijk maar €49,-. Dit komt neer op €0,98 per stuk. Bekijk de screenshot van deze aanbieding:

Flowflex aanbieding – 100 stuks (20 x 5 stuks) verpakkingen (vanaf €1,02 per stuk)

Tot slot nog de allergrootste verpakking die wij beoordeeld hebben, namelijk 100 stuks. Ook hier vonden we bij Bol.com de scherpste prijs, maar verrassend genoeg is deze zelf relatief minder voordelig dan 2 keer de 50 stuks verpakking. De 100 stuks set kostte op moment van onderzoek namelijk €102,-. Daarmee per test dus €1,02. Zie screenshot:

 

Als met al ben je met Acon Flowflex COVID-19 SARS-CoV-12 Antigen Rapid Test relatief voordelig uit met 20 stuks of 50 stuks verpakkingen.

 

Bulkverpakkingen Flowflex – Doen of niet?

Geloof het of niet, maar er worden (door groothandelaren) ook Flowflex zelftesten aangeboden per 300, 600, 1000 of zelfs 3000 stuks! Bulkverpakkingen van 50 a 100 stuks of meer zijn volgens ons vooral geschikt voor echte grootverbruikers zoals hele grote gezinnen, studentenhuizen, werkgevers of scholen. Voor een gemiddelde gebruiker zal dit echt een beetje teveel van het goede zijn. Omdat de tests niet oneindig lang houdbaar zijn, en omdat het prijsverschil met verpakkingen van 20 stuks niet bijzonder groot is, adviseren we voor de gemiddelde koper daarom eerder om steeds verpakkingen van 20 stuks te kopen. Bestel wel weer tijdig nieuwe bij, bijvoorbeeld als er nog maar 5 tests over zijn.

 

Hoe werkt de Acon Flowflex COVID-19 / Corona zelftest?

De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 rapid antigen test is een zelftest waarmee je het antigeen van SARS-CoV-2 (oftwel corona in mensentaal) kunt opsporen door middels van een neusuitstrijkje. Het wattenstaafje hoeft gelukkig maar 2,5 cm diep in de neus, dus dat scheelt een hoop ongemak ten opzichte van eerdere corona zelftesten. De testresultaten zijn ca 15 minuten betrouwbaar af te lezen. Laat je de testresultaten (veel) langer dan dat liggen dan kunnen er ‘spookresultaten’ te zien zijn, dus houd je aan de aanbevolen tijden.

 

Hoe betrouwbaar is de Flowflex corona zelftest?

Volgens een onderzoek door UMC Utrecht is de Flowflex zelftest behoorlijk betrouwbaar in vergelijking met een RIVM test. Wil je meer weten over zelftesten voor corona, bekijk dan de website van het RIVM.

 

Hoe hebben we de Flowflex zelftest prijzen onderzocht?

Uiteraard kunnen de prijzen per dag verschillen afhankelijk van aanbiedingen, voorraad, etc. Wij keken op zaterdag 1 oktober 2022 bij de bekendste, grotere en betrouwbare webshops naar de prijzen op dat moment. Bovenstaande prijzen zijn dus zolang de voorraad strekt en de aanbiedingen geldig zijn. Prijzen kunnen echt snel veranderen, dus als sommige aanbiedingen niet meer beschikbaar zijn, dan ben je helaas te laat.

Kleinere onbekendere aanbieders van Flowflex zelftesten hebben we ook gezien. Maar we hebben deze niet meegenomen in het overzicht, omdat deze over het algemeen geen betere kortingen boden dan bekendere leveranciers. Heb jij een goedkopere Flowflex zelftest aanbieder gevonden? Laat het ons snel weten via onze contactpagina, dan kunnen we dit overzicht bijwerken.