Aanmelden voor de Flink Breda app? Dan vertellen wij jullie graag wat voor meer over de Flink Breda boodschappen service! Lees hieronder hoe je je moet aanmelden voor de app en ontdek of Flink ook bij jou in de straat boodschappen bezorgt.

> Meld je nu aan voor Flink Breda & bestel direct je boodschappen

 

Flink Breda | Aanmelden voor de bezorgservice

Niks is vervelender dan erachter komen dat je een paar boodschappen bent vergeten wanneer je geen zin óf tijd meer hebt om je huis te verlaten. Flink is daarom de oplossing! Met één klik in de app voeg je gemakkelijk jouw boodschappen toe aan je winkelmandje en reken je binnen enkele seconden af. Verwacht binnen enkele minuten een rider op jouw stoep met je bestelde boodschappen. Appeltje eitje! Oh uhm, had je dat niet nodig?

Flink beschikt over een groot aanbod aan onder andere zuivel & eieren, frisdrank & sappen, fruit, chips & nootjes en nog véél meer! Daarnaast is Flink momenteel actief in 29 verschillende steden, waaronder Breda. Profiteer van supermarktprijzen en kies uit meer dan 2200 producten. De Flink Breda app werkt als volgt:

1. Download hier de Flink Breda app

2. Maak een account aan

3. Bestel direct jouw boodschappen

Binnen enkele minuten staat er al een rider voor jouw deur met jouw boodschappen. Hoe handig is dat?

> Meld je hier direct aan bij de Flink Breda app

 

Bezorggebied Flink Breda

Bekijk hieronder het bezorggebied van Flink in Breda. Staat jouw straatnaam erbij?

Flink Breda

Wil je alle Flink bezorggebieden bekijken? Klik dan hier!

 

Korting ontvangen op jouw Flink Breda boodschappen?

Wanneer je een account aanmaakt, kun je vaak profiteren van verschillende acties & kortingen. Houd je mail en de app notificaties dus goed in de gaten en maak gebruik van jouw voordeel!

TIP: op zoek naar een leuke studenten bijbaan? Solliciteer dan nu als bezorger en ontvang een startbonus + 20% korting op jouw boodschappen.

 

Waarom kiezen voor Flink Breda?

✓ Boodschappen in minuten bezorgd

✓ Meer dan 2200 producten voor supermarktprijzen

✓ Gratis app met kortingen & acties

✓ Groot aanbod van biologische producten

✓ Actief in heel veel verschillende steden