Yes, het is weer zover! Back to School 2023 is begonnen. Een periode met kortingen op (bijna) alle schoolspullen die je nodig hebt voor volgend studiejaar. Of je nou op zoek bent naar een laptop, rekenmachine of een nieuwe markeerstift; tijdens de Back to School-periode scoor je alles met hoge kortingen. Speciaal voor studenten.

Snel naar aanbiedingen bij:
> Coolblue
> bol.com
> Campusshop
> HEMA
> HP store

Wanneer is Back to School?

Zoals de naam al zegt, is de Back to School in de periode voordat het nieuwe schooljaar begint. Meestal is dit eind juli tot en met begin september. Handig, want dan kun je jouw nieuwe schoolspullen inslaan met hoge kortingen. Tegenwoordig is Back to School niet meer weg te denken bij webshops. Bijna elke webshop doet wel mee. Van laptops tot kleding.

Wat voor aanbiedingen vind je tijdens Back to School?

Om je een handje te helpen, hebben we een aantal goede aanbieders en aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Check de beste snel hieronder!

Apple Back to school

Korting op Apple producten? Jazeker! Apple stunt tijdens Back to School met mega hoge aanbiedingen. Zowel op MacBooks en iPhones, als op AirPods en koptelefoons. Dus, altijd al een MacBook gewild? Dit is het moment. Op deze pagina vindt je alles over Apple Back to School.

Of bekijk de beste aanbiedingen meteen bij:
> Coolblue
> bol.com
> Campusshop

HEMA schoolspullen

Wat betreft schoolspullen, kun je het beste inslaan bij de HEMA. Hier vind je álles. Schriften, agenda’s, pennen, markeerstiften, etuis, kaftpapier, en ga zo maar door. En het leuke aan de HEMA is dat de schoolspullen er meestal ook leuk uitzien. Een leuk printje op een schrift is toch wel zo leuk! En natuurlijk handig dat je maar bij één webshop hoeft te shoppen..

> Bekijk de HEMA schoolspullen aanbiedingen

HP laptop aanbiedingen

Ook HP stunt met hoge kortingen tijdens Back-to-School. Vooral laptops scoor je in deze periode voor een mooi prijsje. En dat is fijn, want HP heeft veel goede laptops voor studenten. Naast laptops vind je van HP ook goede monitoren en printers. Een printer kan tijdens je studententijd handig zijn voor bijvoorbeeld samenvattingen en verslagen.

Bekijk hier HP aanbiedingen:
> HP store
> Coolblue
> bol.com

Lenovo laptop aanbieding

Een prettig merk voor een laptop voor studie, is Lenovo. Lenovo laptops staan bekend om laptops die snel zijn, lang mee gaan en wel tegen een stootje kunnen. Ook zijn ze (redelijk) betaalbaar. Ideaal voor tijdens jouw studententijd, dus!

Bekijk Lenovo Laptop aanbiedingen bij:
> Coolblue
> bol.com
> Campusshop

 

Deze schoolspullen moét je inslaan tijdens Back to School

Of bekijk hier de checklist. Veel succes en voor nu: shoppen maar!