Maak van jouw iPad een laptop door er een hoes met toetsenbord omheen te doen. Verbind het toetsenbord van het hoesje via Bluetooth of de Smart Connector met jouw iPad, en jouw tablet heeft er een toetsenbord bij. Klinkt ideaal toch? Nu vraag je je misschien af waar je het best een iPad hoes met toetsenbord kunt aanschaffen. In deze blog vind je onze aanraders voor de beste iPad hoes met toetsenbord. Omdat de iPad reeks van 2022 momenteel de nieuwste is en de populairste, hebben wij het toplijstje gebaseerd op deze iPads.

Bekijk meteen alle iPad hoezen met toetsenbord
> bol.com
> Coolblue

Beste iPad hoezen met toetsenbord | Snel naar:

  1. Apple iPad 10 10.9: Logitech Rugged Folio
  2. Apple iPad Air 5 10.9: Apple Smart Keyboard Folio
  3. Apple iPad Pro 11: iPadspullekes – Toetsenbord Hoes
  4. Apple iPad Pro 12.9: Brydge Toetsenbord Hoes

 

Voordelen van een hoes met toetsenbord

Een hoes met toetsenbord heeft veel voordelen. Zeker voor een iPad. Neem ze hieronder eens door en bekijk hoe dit jou gaat helpen.

  • Je kunt makkelijker grote teksten schrijven voor bijvoorbeeld een email, verslag of een notitie.
  • Een hoes met toetsenbord heeft een voor- en achterkant en daardoor wordt jou gehele iPad goed beschermd tegen beschadigingen en krassen.
  • Door het toetsenbord geeft de hoes automatisch ook een standaard voor je laptop. Dit is ook fijn wanneer je bijvoorbeeld een serie of een college wil kijken.
  • Je kunt ‘m gemakkelijk onderweg gebruiken. Vind je een laptop te groot of te zwaar om mee te nemen? Een tablet met toetsenbord kun je onderweg, in de trein of in de bibliotheek makkelijk gebruiken.
  • De batterijen of oplaadbare accu kun je wel dagenlang achter elkaar gebruiken.

 

iPad hoes met toetsenbord | De beste hoes per iPad

Zoals hierboven al vermeld is, is voor elk model uit de iPad lijn van 2022 de meest aanbevolen hoes uiteengezet. Hier hebben we het dan over de iPad 10 10.9 (2022), iPad Air 5 10.9 (2022), iPad Pro 11 (2022) en de iPad Pro 12.9 (2022).

1. Apple iPad 10 10.9: Logitech Rugged Folio

ipad-hoes-met-toetsenbord-logitech

Deze hoes met toetsenbord verbindt via de Smart-connector technologie meteen met jouw iPad, zonder bluetooth. Ook wordt het toetsenbord hierdoor rechtstreeks via de iPad van stroom voorzien. Verder biedt deze hoes een handige plek om je Logitech Crayon of Apple Pencil te bewaren. De hoes is getest op het beschermen van de iPad tijdens vallen en andere ongelukken zoals morsen en de verstelbare standaard zorgt ervoor dat je je iPad in de beste hoek kunt plaatsen.

> Bekijk de Logitech Rugged Folio bij bol.com

2. Apple iPad Air 5 10.9: Apple Smart Keyboard Folio

ipad-hoes-met-toetsenbord-apple

Deze hoes met toetsenbord van Apple sluit naadloos aan op je iPad, wat je gewend bent van alle Apple producten. Het toetsenbord is dan ook zo groot als de hoes en daardoor heel prettig in gebruik. Door de auto-wake functie van de iPad gaat hij automatisch aan wanneer je de hoes openklapt. Deze hoes kun je ook gebruiken voor de Apple iPad Pro 11 inch (2022/2021/2020) en de Apple iPad Air (2020). De folio klik je door middel van magnetisme vast aan je iPad om hem te koppelen en ga meteen aan de slag!

> Bekijk de Apple Smart Keyboard Folio bij Coolblue

3. Apple iPad Pro 11 Toetsenbord Hoes

ipad-hoes-met-toetsenbord-spullekes

Deze iPad hoes, geschikt voor Apple iPad Pro 11 (2018/2020/2021/2022), beschikt over veel handige functies waardoor hij heel fijn is in gebruik. Het toetsenbord heeft naast de verlichte toetsen ook een touchpad, waardoor je met een muis over je iPad kunt. De magnetische achterkant laat je iPad net zweven en daarom staat hij op een heel fijne hoogte.

> Bekijk de Apple iPad Pro 11 Toetsenbord Hoes bij bol.com

4. Apple iPad Pro 12.9: Brydge Toetsenbord Hoes

ipad-hoes-met-toetsenbord-brydge

Het handige aan deze hoes is dat je het toetsenbord eraf kunt halen. Zo zit hij niet in de weg wanneer je iets wil doen op je iPad waar je geen toetsenbord bij nodig hebt. Ook dit toetsenbord beschikt over een touchpad, waardoor je iPad op een laptop lijkt. Ten slotte kun je ook in de avond typen door de verlichte toetsen. Handig!

> Bekijk de Brydge Toetsenbord Hoes bij Coolblue

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste iPad hoezen met toetsenbord alles uit jouw iPad halen wat erin zit! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte hoezen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.