Maak van jouw iPad een laptop door er een hoes met toetsenbord omheen te doen. Verbind het toetsenbord van het hoesje via Bluetooth of de Smart Connector met jouw iPad, en jouw tablet heeft er een toetsenbord bij. Klinkt ideaal toch? Nu vraag je je misschien af waar je het best een iPad hoes met toetsenbord kunt aanschaffen. In deze blog vind je onze aanraders voor de beste iPad hoes met toetsenbord. Omdat de iPad reeks van 2022 momenteel de nieuwste is en de populairste, hebben wij het toplijstje gebaseerd op deze iPads.

Bekijk meteen alle iPad hoezen met toetsenbord
> bol.com
> Coolblue

Inhoud

> De beste hoes per iPad
> Voordelen van een hoes met toetsenbord

iPad hoes met toetsenbord | De beste hoes per iPad

Zoals hierboven al vermeld is, is voor elk model uit de iPad lijn van 2022 de meest aanbevolen hoes uiteengezet. Hier hebben we het dan over de iPad 10 10.9 (2022), iPad Air 5 10.9 (2022), iPad Pro 11 (2022) en de iPad Pro 12.9 (2022).

1. Apple iPad 10 10.9: Accezz QWERTY Bluetooth keyboard bookcase

ipad-hoes-met-toetsenbord-accezz

Magnetisch toetsenbord
Schokbestendige hoes
Meerdere kijkhoeken
Typt niet geruisloos

Lees verder
Deze hoes heeft een toetsenbord die magnetisch aan de hoes vast zit. Je kunt ‘m er dus ook gemakkelijk vanaf halen en op afstand gebruiken. Verder is de hoes heel schokbestendig en kun je jouw iPad hier dus veilig in bewaren. De hoes kun je in meerdere kijkhoeken neerzetten, zodat je ‘m precies kan instellen zodat je het beeld goed kunt zien. De hoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en ziet er modern uit.

Bekijk de Accezz QWERTY Bluetooth keyboard Bookcase bij:
> bol.com

2. Apple iPad Air 5 10.9: Apple Smart Keyboard Folio

ipad-hoes-met-toetsenbord-apple

Toetsenbord precies even groot als iPad
Auto-wake functie
Vastklikken door middel van magneet
De hoeken van de iPad zijn onbeschermd

Lees verder
Deze hoes met toetsenbord van Apple sluit naadloos aan op je iPad, wat je gewend bent van alle Apple producten. Het toetsenbord is dan ook zo groot als de hoes en daardoor heel prettig in gebruik. Door de auto-wake functie van de iPad gaat hij automatisch aan wanneer je de hoes openklapt. Deze hoes kun je ook gebruiken voor de Apple iPad Pro 11 inch (2022/2021/2020) en de Apple iPad Air (2020). De folio klik je door middel van magnetisme vast aan je iPad om ‘m te koppelen en ga meteen aan de slag!

Bekijk de Apple Smart Keyboard Folio bij:
> Coolblue

3. Apple iPad Pro 11: Logitech Combo Touch

ipad-hoes-met-toetsenbord-lochitec

Verlichte toetsen met helderheidsniveaus
Smart Connector 
Nauwkeurige trackpad
Beschermd slecht bij vallen

Lees verder
Deze iPad hoes, geschikt voor Apple iPad Pro 11 (2018/2020/2021/2022), beschikt over veel handige functies waardoor hij heel fijn is in gebruik. Hij verbindt via de Smart Connector, waardoor Bluetooth niet nodig is. Ook hoef je de hoes daardoor niet apart op te laden. Met de nauwkeurige trackpad met functies zoals dubbel tikken, vegen en knijpen bestuur je de muis. Het toetsenbord heeft verlichting met wel drie verschillende helderheidsniveaus. Ten slotte zit er een handige penhouder bij voor je Apple Pencil. 

Bekijk de Apple iPad Pro 11 Toetsenbord Hoes bij:
> Coolblue

4. Apple iPad Pro 12.9: QWERTY Apple Magic Keyboard

ipad-hoes-met-toetsenbord-qwerty

Verlichte toetsen
Laad je iPad op via het toetsenbord
Zwevend model
De hoeken van de iPad zijn onbeschermd

Lees verder
Deze laatste iPad hoes heeft een zwevend ontwerp, waardoor je jouw iPad precies in de goede hoek kunt zetten. Als je het fijn vindt om ook in de avond op jouw iPad te werken, is deze hoes ideaal. Door het verlichte toetsenbord kun je gewoon doorgaan. De usb C poort aan de zijkant van het toetsenbord kun je gebruiken om de Ipad op te laden, zodat de poort op je iPad vrij blijft voor bijvoorbeeld je koptelefoon. Super handig!

Bekijk het QWERTY Apple Magic Keyboard bij:
> Coolblue

 

Voordelen van een hoes met toetsenbord

Een hoes met toetsenbord heeft veel voordelen, zeker voor een iPad. Neem ze hieronder eens door en bekijk hoe dit jou gaat helpen.

  • Je kunt makkelijker grote teksten schrijven, bijvoorbeeld voor een e-mail, verslag of een notitie.
  • Een hoes met toetsenbord heeft een voor- en achterkant en daardoor wordt jouw gehele iPad goed beschermd tegen beschadigingen en krassen.
  • Door het toetsenbord geeft de hoes automatisch ook een standaard voor je laptop. Dit is ook fijn wanneer je bijvoorbeeld een serie of een college wil kijken.
  • Je kunt ‘m gemakkelijk onderweg gebruiken. Vind je een laptop te groot of te zwaar om mee te nemen? Een tablet met toetsenbord kun je onderweg, in de trein of in de bibliotheek makkelijk gebruiken.
  • De batterijen of oplaadbare accu kun je wel dagenlang achter elkaar gebruiken.

 

De beste iPad hoes met toetsenbord per iPad

  1. Apple iPad 10 10.9: Accezz QWERTY Bluetooth keyboard bookcase
  2. Apple iPad Air 5 10.9: Apple Smart Keyboard Folio
  3. Apple iPad Pro 11: Logitech Combo Touch
  4. Apple iPad Pro 12.9: QWERTY Apple Magic Keyboard

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste iPad hoezen met toetsenbord alles uit jouw iPad halen wat erin zit!

> Ook nog op zoek naar een standaard voor een tablet? Check dan dit artikel eens!