Wij studenten houden van alles wat afgeprijsd is, korting heeft, voordelig is of goedkoop. Wij hebben namelijk geen budget waarmee we wekelijks 5 keer uiteten kunnen, helaas! Ondertussen moeten we zo nu en dan ook eens flink een avondje stappen en wordt al het geld weer over de balk gegooid alsof het niks is, want tja, dat hoort erbij. Je gaat helemaal voor het studentenleven of niet. Als je voor het eerst op kamers gaat ben je ook een behoorlijke smak geld in één keer kwijt. Raamdecoratie is ook zeker iets waar je vooral niet te veel geld aan wil en kan uitgeven als student, maar als er niks voor de ramen hangt zal er toch echt wat moeten komen! Daarom heb ik voor je uitgezocht welke raamdecoraties het voordeligst zijn.

 

Eenvoudig en lekker voordelig

De meest voordelige optie voor raambekleding zijn rolgordijnen. Vanaf €9,95 heb jij al een rolgordijn in je studentenkamer hangen. Hoogstwaarschijnlijk heb je maar één ruimte, je kamer. Hier slaap je en leef je, dus is het handig dat je rekening houdt met de keuze van je raamdecoratie. ’s Nachts wil je natuurlijk dat je kamer goed donker wordt, kies daarom voor verduisterende rolgordijnen! Hierdoor heb je minimale lichtinval in je kamer. Rolgordijnen zijn in super veel tinten en kleuren te verkrijgen, dus er zit altijd een kleur bij die goed in jouw kamer past.

 

Stijlvolle plisségordijnen

Naast dat rolgordijnen een voordelige optie is, zijn plisségordijnen ook vrij voordelig. Deze raamdecoratie heeft een isolerende waarde op het gebied van temperatuur en geluid, waardoor de temperatuur in je kamer constant blijft en geluid gedempt wordt. Je kunt dus heerlijk rustig slapen of studeren in je nieuwe kamer met deze raambekleding. Kies voor een Top down Bottom up uitvoering, zo kun je de boven- en onderkant van het gordijn bedienen! Zo kun je overdag meer dan voldoende lichtinval je kamer binnen laten en ’s nachts van een zo donker mogelijke kamer genieten.

 

Sfeervolle gordijnen

Wanneer je grote ramen hebt waar nog wel koude lucht vanaf buiten langs komt, kun je het beste kiezen voor gordijnen. Dit is een iets minder voordelige optie, maar werkt super. Kies voor verduisterende gordijnen en geniet van optimale isolatie van je kamer. Het gordijn is te verkrijgen in heel veel stoffen & kleuren en brengt meteen heel veel sfeer naar je kamer. Zeker aan te raden wanneer je hier budget voor hebt! Ook goed te combineren met rolgordijnen of plisségordijnen.

 

Kies jij voor plisségordijnen, rolgordijnen of overgordijnen?