Een vaatwasser huren kan een enorme uitkomst zijn. Je hoeft niet in één keer het gehele aankoopbedrag van een vaatwasser te betalen, maar je kunt wel genieten van een vaatwasser. Want hoe vervelend is het als je al je glazen moet afwassen na een feestje of al het servies en de pannen nadat er vrienden kwamen eten. Kortom, je kunt genieten van de voordelen van een vaatwasser zonder dat je het hele bedrag in één keer moet investeren.

Check meteen waar je een vaatwasser kunt huren of in termijnen kunt betalen
> Coolblue

> MediaMarkt

 

Een vaatwasser huren | De voordelen

Een vaatwasser huren kent veel voordelen voor studenten. Er wordt gezegd dat je onderaan de streep wat duurder uit bent als je een vaatwasser huurt in plaats van koopt. Dit geldt echter vooral als je investeert in een vaatwasser die daarna ongeveer tien jaar meegaat. Bij studenten is dit vaak wat lastiger, doordat studenten meestal niet voor zo een lange tijd samenwonen. Daardoor is het onhandig om samen te investeren in een vaatwasser. Nu moet één iemand dat doen die de vaatwasser daarna dan ook meeneemt, of jullie moeten elkaar uitkopen als iemand weggaat. Een andere optie is het huren van een vaatwasser. Voor een aantal jaar is dit een fijne zekerheid zonder financiële verassingen. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand (met vaak een eenmalige lage aankoopprijs) waar ook veel services inzitten. Onverwachte extra kosten bij het plaatsen, verplaatsen, in elkaar zetten, de onderhoud of bij een reparatie heb je dan dus niet. Ideaal toch?

 

Een vaatwasser huren | De twee beste aanbieders

Wanneer jullie hebben besloten om een vaatwasser te gaan leasen, is het natuurlijk belangrijk om de juiste aanbieder uit te kiezen. Om jullie een handje te helpen hebben wij de twee beste vaatwassers om te huren onder elkaar gezet. Lees ze eens goed door en beslis wat het best bij jullie past.

1. Coolblue

vaatwasser huren Siemens

Bij Coolblue kun je voordelig en betrouwbaar een vaatwasser huren. Al vanaf €19,99 per maand kun jij iedere dag je vaat automatisch laten wassen en je eigen afwasborstel laten staan. Als hij stuk gaat, krijg je gratis een reparatie of een vervanging. Na één jaar kun je je abonnement maandelijks gratis opzeggen. De Siemens SN23EC14CE is een aanrader voor studenten die willen huren bij Coolblue. De vaatwasser opent namelijk zichzelf als hij klaar is, zodat je de vaatwasser ook kan draaien als je niet meer thuis bent al hij klaar is. Daarnaast gaat hij lang mee en maakt hij jouw servies extra schoon, en dat ook nog duurzaam! De Siemens SN23EC14CE kun je bij Coolblue al huren voor €23,99 per maand, met €75,- eenmalige kosten.

> Check de Siemens SN23EC14CE bij Coolblue

2. De MediaMarkt

vaatwasser huren sharp

Bij de MediaMarkt werkt het net een beetje anders, maar wij vonden het toch de moeite waard om deze mogelijkheid erbij te zetten. Bij de MediaMarkt kun je namelijk je vaatwasser afbetalen in termijnen. Hierbij ervaar je nog steeds het voordeel dat je niet in één keer het hele bedrag hoeft te betalen. Echter krijg je hier geen abonnement bij, waardoor bijvoorbeeld de reparatiekosten er niet bijzitten. Maar daarentegen word de vaatwasser aan het einde van de looptijd wel jouw eigendom. Wat betekent dat jij of jullie deze zonder maandelijkse lasten kunnen houden, mee kunnen nemen naar een volgend huis of kunnen verkopen. Een vaatwasser bij de MediaMarkt die je in termijnen kunt betalen én die erg aantrekkelijk is voor studenten, is de SHARP QWNA1BF47EWEU. Deze vaatwasser is tijd- en energiebesparend, heeft krachtige programma’s en biedt de vaatwasser hulp voor onderhoud.

> Koop de SHARP QWNA1BF47EWEU al vanaf €7,97 per maand bij de MediaMarkt

 

Hopelijk weet jij nu genoeg om de juiste keuzes te maken bij het huren van een vaatwasser.

Tip: je kunt ook een wasmachine huren!

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.