Studenten opgelet! Het is weer feest bij HP met de HP Back to School sale! Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenlaptop en kun je wel wat korting gebruiken? Tijdens de HP Back to School sale profiteer jij nu van éxtra korting op alle laptops & accessoires. Benieuwd naar meer? Scrol dan maar snel naar beneden…

> Bekijk hier direct de HP Back to School sale

 

HP Back to School sale | Ontvang tot wel 25% korting

Wat: 25% Back to School korting
Waarop: laptops & accessoires
Wanneer:
vanaf augustus 2023 tot en met een aantal weken nadat het schooljaar weer is begonnen
Waar: Hp.com

hp-back-to-school

TIP: lees hier alles over de HP studentenkorting & profiteer van 25% korting! 

 

Uitgelichte HP Back to School deals

Tijdens de HP Back to School sale profiteren jullie van verschillende kortingen op diverse laptops. Of je nu op zoek bent naar een Chromebook, een gaming laptop of een 13 inch laptop om mee te nemen voor onderweg… Jullie vinden ’t hier allemaal! Om jullie alvast een voorproefje te geven van alle deals hebben wij voor jullie hieronder de laatst uitgelichte deals onder elkaar gezet. Benieuwd naar alle andere kortingen? Bekijk dan gauw de website van HP!

 

HP Pavilion 15-eh3672nd

Koop jij tijdens de HP Back to School sale de krachtige HP Pavilion 15-eh3672nnd laptop? Dan krijg jij wel €150,01 korting! Je betaalt dus nog maar €749,-.  Hoe tof is dat?

> Bekijk de HP Pavilion 15-eh3672nd laptop aanbieding hier

 

HP Envy laptop 17-cw0675nd

Op zoek naar een fijne en grote HP Envy laptop? Koop nu dan een 17,3 inch laptop voor slechts €1.349,-, in plaats van €1.599,-… Dat is nog eens korting!

> Bekijk de HP Envy laptop hier

 

Meer HP Back to School sale?

> Bekijk hier direct alle HP Back to School sale