Studenten opgelet! Het is weer feest bij HP met de HP Back to School sale! Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenlaptop en kun je wel wat korting gebruiken? Tijdens de HP Back to School sale profiteer jij nu van éxtra korting op alle laptops & accessoires. Benieuwd naar meer? Scrol dan maar snel naar beneden…

> Bekijk hier direct de HP Back to School sale

 

HP Back to School sale | Ontvang tot wel 15% korting

Wat: 15% Back to School korting
Waarop: laptops & accessoires
Wanneer:
 maandag 2 augustus 2021 t/m zondag 12 september 2021
Waar: Hp.com

 

HP Back to School sale

TIP: lees hier alles over de HP studentenkorting & profiteer van 25% korting! 

 

Uitgelichte HP Back to School deals

Tijdens de HP Back to School sale profiteren jullie van verschillende kortingen op diverse laptops. Of je nu op zoek bent naar een Chromebook, een gaming laptop of een 13 inch laptop om mee te nemen voor onderweg… Jullie vinden ’t hier allemaal! Om jullie alvast een voorproefje te geven van alle deals hebben wij voor jullie hieronder de laatst uitgelichte deals onder elkaar gezet. Benieuwd naar alle andere kortingen? Bekijk dan gauw de website van HP!

 

HP ENVY x360 13” laptop

Koop jij tijdens de HP Back to School sale de krachtige P ENVY x360 13” laptop? Dan krijg jij een HP Tilt Pen t.w.v. €99,99 helemaal gratis als cadeau! Hoe tof is dat?

> Bekijk de HP ENVY x360 13” laptop aanbieding hier

 

14-inch HP Pavilion laptop

Op zoek naar een fijne en compacte HP Pavilion laptop? Koop nu dan een 14 inch laptop met draagbare sleeve én muis voor slechts €679,-… Dat is nog eens een koopje!

> Bekijk de 14-inch HP Pavilion laptop hier

 

Meer HP Back to School sale?

> Bekijk hier direct alle HP Back to School sale