Heb jij een laptop nodig die jouw studententijd makkelijker maakt? Dan is de HP Pavilion 15-eg1902nd het overwegen waard. Je koopt ‘m nu met €80,- korting, dus dat is mooi meegenomen! De HP Pavilion is een fijne laptop, omdat het moeiteloos schakelt tussen programma’s zoals Word en Photoshop terwijl Spotify op de achtergrond jouw favoriete tunes afspeelt.

> Bekijk deze HP Pavilion 15-eg1902nd aanbieding bij Coolblue

 

HP Pavilion 15-eg1902nd specificaties

  • 15,6 inch beeldscherm
  • Intel Core i5
  • 8 GB opslag
  • 512 GB SSD werkgeheugen
  • Intel Iris Xe Graphics

Tip van ons: bekijk ook eens de HP Pavilion 15-eh1908nd

De HP Pavilion 15-eg1902nd kan alle basistaken moeiteloos uitvoeren, maar hij kan ook zwaardere programma’s zoals Photoshop met gemak aan. Door het ontspiegelde beeldscherm heb je geen last van reflectie en met de vingerscanner log je gemakkelijk in met je vingerafdruk. Ook zitten er Bang & Olufsen gefinetunede luidsprekers in die jouw favoriete Spotify-lijst afspeelt tijdens het studeren. En ’s avonds laat typ je gemakkelijk op het verlichte toetsenbord nog een paar duizend woorden voor je scriptie. Kortom, een goede laptop voor de hedendaagse student!

 

Deze HP Pavilion 15-eg1902nd aanbieding kopen?

> Bekijk hier de HP Pavilion 15-eg1902nd aanbieding bij Coolblue – Nu met €80,- korting!

hp-pavilion-15-eg1902nd aanbieding

 

Of bekijk meer HP laptop aanbiedingen bij:

> Coolblue

> Bol.com

> MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.