Internet en tv is iets dat in ieder huis noodzakelijk is. Of je nou in een studentenhuis woont, bij je ouders, samen met je partner of alleen, internet en tv zijn toch wel heel fijne luxes. En voor je werk, school of vrije tijdsbesteding misschien wel onmisbaar. Om internet en tv te hebben in huis, zul je een abonnement moeten afsluiten bij een aanbieder hiervoor. Dit kost jou uiteindelijk een maandelijks bedrag. Gelukkig komt er ook een klein voordeel bij kijken, bij veel aanbieders krijg je een cadeau bij het afsluiten van je abonnement. Wil jij een nieuw abonnement gaan afsluiten? Check dan hier de abonnementen internet en tv met cadeau!

 

Bekijk meteen internet en tv met cadeau bij:

  1. Odido
  2. Ziggo
  3. KPN

 

Internet en tv met cadeau | 3 beste van het moment

De cadeaus en aanbiedingen van de aanbieders van internet en tv wisselen regelmatig. Aanbieders zoals Odido, Ziggo en KPN hebben bijna altijd wel een voordelige aanbieding of cadeau klaarstaan. Alleen aan jouw de taak om te kiezen wat het beste bij jou past en waar je het meest blij van wordt. De cadeaus die Odido, Ziggo en KPN nu aanbieden, vind je hieronder. Echter kan het dus zo zijn dat op het moment dat jij dit leest, het cadeau alweer veranderd is.

1. Odido

Odido, het nieuwe T-Mobile en Tele2, houdt van voordelige aanbiedingen en cadeaus. Als je op het moment een tv en internet abonnement zou afsluiten bij Odido, krijg je twee cadeautjes van ze. Allereerst komt Odido het gratis voor je aansluiten bij jou thuis. Daarnaast krijg je de eerste zes maanden van je abonnement korting. Je betaalt de eerste maanden maar €30,- per maand. Als je graag een cadeau wil in de vorm van korting, is Odido momenteel dus erg aantrekkelijk voor jou.

> Bekijk het cadeau van Odido

2. Ziggo

Ook Ziggo pakt graag uit met een internet en tv met cadeau. Bij Ziggo heb je momenteel keus uit twee cadeaus tijdens het afsluiten van jouw abonnement. Als eerste kun je ook kiezen voor een korting op jouw maandelijkse prijs. Je kunt de eerste 12 maanden wel 50% korting krijgen. Liever iets anders? Je kan ook gaan voor een cadeaukaart van bol.com tot wel €250,-. Als je dus nog iets op je verlanglijstje hebt staan bij bol.com, is dit je kans. Als je de cadeaukaart aanschaft, ontvang je deze tot 14 dagen na de installatie.

> Bekijk internet en tv met cadeau van Ziggo

3. KPN

De derde aanbieder waarvan we het internet en tv met cadeau abonnement gaan bespreken, is KPN. Allereerst betaal je tijdelijk geen activatie kosten van €25,-. Dat is dan al mooi meegenomen. Daarnaast heb je ook bij KPN keus uit twee verschillende cadeaus. Je kunt ervoor kiezen om de eerste 12 maanden maar €35,- per maand te betalen voor jouw internet en tv abonnement. Heb jij toch ook liever een cadeaubon? Dan kun je nu gaan voor een cadeaukaart van €250,- voor Coolblue, wauw! Deze cadeaus ontvang je alleen als je een abonnement van twee jaar afsluit.

> Bekijk de cadeaus van KPN

 

Hopelijk kun jij aan de hand van deze informatie een juiste keuze maken over jouw internet en tv abonnement!