Geïnteresseerd in welk mindfulness boek je echt moet hebben gelezen? Mindfulness boeken zijn er voor iedereen en juist daarom hebben wij voor jullie een top 5 geselecteerd van mindfulness boeken die het lezen waard zijn. Benieuwd welke wij aanbevelen? Bekijk ze hieronder!

 

Top 5 Mindfulness boek aanraders

Mindfulness boek Michael Pilarczyk

Mindfullness boek – Master your mindset

Master your mindset is een mindfullness boek geschreven door de Nederlandse schrijver Michael Pilarczyk. Het boek gaat over je persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes wat je daarnaast kan hebben. Juist deze combinatie maakt dit boek zo uniek. Het boek is geschreven vanuit een persoonlijk verhaal waarin Michael vertelt hoe hij van DJ bij Radio538 veranderde in een zakenman die nu wel meer dan duizenden mensen inspireert.

Mindfullness Boek Haemin Sunim

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt 

Dit mindfulness boek van auteur Haemin Sunim is een echte bestseller in Korea! In het boek geeft Sunim zelf, een boeddhistische monnik, les over verschillende levenskwesties. Van liefde tot levensdoelen en van vriendschap tot spiritualiteit. Alles komt in dit boek aan bod. Door zijn advies en inzicht te geven probeert hij je te helpen naar het zoeken van rust in dit moderne en drukke leven. Ook leert hij je hoe je om kunt gaan met negatieve emoties.

Mindfulness boek Think Like a Monk

Think Like a Monk – Boek mindfulness

Misschien heb je ‘m wel eens voorbij zien komen op social media… De schrijver van dit boek, Jay Shetty, heeft meer dan 400 video’s gedeeld op social media en heeft een groot bereik met meer dan 360 miljoen views. Think Link a Monk gaat over hoe je negatieve gedachtes en gewoontes links kunt laten liggen en wat je moet doen om deze rust in je hoofd te krijgen. In dit boek komen veel abstracte en diepgaande lessen van monniken aan bod die om worden gezet in oefeningen.

Mindfullness boek One Day

One Day Methode – Boek mindfulness

Schrijver Tabe Ydo neemt je mee in zijn boek na een persoonlijke zoektocht en vertelt alles wat je nodig hebt om in één dag je leven naar de volgende traptrede te tillen. Je leert in dit boek hoe je meer tijd kunt toevoegen aan je dag en hoe je bewuster met je eigen leven om kunt gaan. Na het lezen van One Day Methode heb je meer inzicht in hoe je het maximale uit jouw leven kan halen en meer voldoening krijgt.

Mindfulness boek BookSpot

You are a badass – Mindfullness boek

Wanneer je op zoekt bent naar een boek die je gaat helpen om je lifegoals waar te maken is You are a badass een geschikt boek voor jou. Misschien ben je wel hartstikke tevreden over je leven maar zou je een paar (kleine) dingen willen aanpassen. Schrijfster Jen Sincero zorgt er met dit boek voor dat je zelfvertrouwen een boost krijgt, zodat je al je dromen en plannen kan gaan uitwerken. Na het lezen van dit boek ben jij gegarandeerd een bad ass

 

Heb je nog steeds niet gevonden wat je zocht? Geen probleem! Bekijk hieronder de andere mindfulness boek aanraders van Bol.com & BookSpot!

> Bekijk hier alle mindfulness boek aanraders bij Bol.com

> Bekijk hier alle mindfulness boek aanraders bij BookSpot