Nu er weer een nieuw seizoen van Wie is de Mol is begonnen, wil je het spannendste spel van Nederland natuurlijk ook thuis spelen. Goed nieuws! Er bestaat namelijk een Wie is de Mol spel dat je online kunt bestellen en thuis kunt spelen. Hoe leuk! Dus ga de strijd met elkaar aan en zoek het antwoord op die ene vraag: “Wie is de Mol..?”.

 

Wie is de Mol spel – Hier te bestellen

Wie is de Mol spel

Wie is de Mol is er dus ook in een bordspel variant. Het spel (12+) is voor 3 tot 6 spelers en duurt ongeveer 45 minuten. In het Wie is de Mol spel krijgen jij en je medespelers de opdracht om gezamenlijk een geheim op te lossen. Dit lukt alleen door elkaar in vertrouwen te nemen en goed samen te werken. En dit is nog niet zo makkelijk, want natuurlijk probeert de Mol het spel zo veel mogelijk te saboteren… Slaagt de Mol erin om het spel te saboteren? Dan is het spel verloren. Zorg dus dat je de Mol ontmaskert voordat het te laat is!

Het Wie is de Mol bordspel kun je bestellen bij bol.com:

> Bekijk het Wie is de Mol spel bij bol.com

 

Meer Wie is de Mol spellen

Naast het Wie is de Mol bordspel zijn er nog twee andere varianten te bestellen bij bol.com. Zo is er nog een Wie is de Mol pocket edition en een Wie is de Mol Code Opdracht.

Wie is de Mol spel – Pocket Edition

Wie is de Mol spel pocket editie

Wil je WIDM onderweg spelen of wil je het spel mee op vakantie nemen? Dan is de pocket edition misschien wel wat voor jou… Dit compacte bordspel bevat 4 setjes met landenkaarten om de zoektocht naar de Mol voort te zetten. Speel het spel slim, los het geheim op en zorg dat je de Mol ontmaskert voor het te laat is.

TIP: deze Wie is de Mol pocket edition is los te spelen, maar je kunt het ook combineren met het WIDM basisspel!

> Bekijk dit Wie is de Mol spel pocket edition bij bol.com

 

Wie is de Mol – Code Opdracht

Wie is de mol spel code editie

Ook heb je nog de Wie is de Mol Code Opdracht. Hierbij worden jij en je medespelers op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Alle spelers hebben een aantal codes en sleutels. Alleen door goed samen te werken kunnen jullie het mysterie rondom de codes oplossen. Maar let op! Je kunt niet iedereen vertrouwen… Er is namelijk één speler die het spel bewust probeert te saboteren; de Mol!

> Bekijk dit Wie is de Mol Code spel bij bol.com

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om het Wie is de Mol spel thuis te spelen! Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren..?