Ben je op zoek naar een nieuwe koptelefoon? Dan kun je tegenwoordig bij Apple terecht voor de AirPods Max. Deze draadloze koptelefoon van Apple is één van de beste op de markt. Maar het is ook één van de duurste. Wil jij graag de AirPods Max, maar heb je ook een krap budget? Dan kun je ook refurbished AirPods Max kopen! Hoe en waar dat kan, lees je hieronder.

Koop de Apple AirPods Max direct refurbished bij:
> Refurbished.store
> Coolblue

 

Apple AirPods Max

Na de welbekende Apple AirPods, waarvan inmiddels talloze modellen bestaan, kwam Apple eind 2020 met iets nieuws: de Apple AirPods Max. De naam zegt het misschien al, maar in wezen is dit een grote versie van de AirPods, namelijk een koptelefoon. Het is de eerste koptelefoon van Apple, en hij werkt volledig draadloos via bluetooth.

Zoals we inmiddels gewend zijn van Apple beschikt de koptelefoon over de allerbeste technologie. Je geniet van jouw favoriete muziek met surround sound, diepe bassen en volle tonen. De sterke H1-clips die in de koptelefoon zitten, zorgen ervoor dat het voelt alsof je midden in het geluid zit, ook wanneer je video’s kijkt. Daarnaast kun je – net zoals bij de andere AirPods – gemakkelijk switchen tussen noise cancelling en de transparantie-modus. Het design is modern, strak en vooral licht. Door de zachte kussens en de zwevende hoofdband zit de koptelefoon de hele dag comfortabel. En hij gaat ook nog eens lang mee: tot wel 20 uur na één keer opladen.

refurbished airpods max

 

Apple AirPods Max refurbished kopen

Maar aan al dat moois hangt natuurlijk ook een prijskaartje. En wel één van €579,-. Met de Apple AirPods Max mag je dan wel één van de best beschikbare koptelefoons hebben, maar toch is de prijs niet niks.

Gelukkig kun je de koptelefoon, zeker nu hij een paar jaar uit is, tegenwoordig ook refurbished kopen. Zoals bij andere refurbished elektronica, betekent dit dat je de koptelefoon tweedehands koopt bij een winkel. Deze winkels nemen gebruikte elektronica in, zorgen ervoor dat ze helemaal werken en zo goed als nieuw worden gemaakt, en verkopen ze weer.

Door de Apple AirPods Max refurbished te kopen, bespaar je niet alleen geld omdat de koptelefoon tweedehands is, maar weet je ook zeker dat koptelefoon goed werkt. De winkel loopt de koptelefoon namelijk helemaal voor je na, en zorgt ervoor dat de koptelefoon als nieuw is. Ideaal dus als je geld wil besparen maar wel op zoek bent naar de beste kwaliteit.

apple airpods max refurbished

 

Ga je toch liever voor zoek naar een gloednieuwe variant van de Apple Airpods Max? Die koop je gemakkelijk bij de volgende winkels:
> bol.com
> Coolblue
> MediaMarkt

En ben je toch op zoek naar een andere koptelefoon, of wil je de AirPods Max vergelijken met koptelefoons van andere merken? Bekijk dan de beste koptelefoons met noise cancelling.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.