Ook al ben je nu (hopelijk) lekker aan het genieten van jouw welverdiende zomervakantie, is het wel handig om alvast schoolspullen in te slaan voor het volgende schooljaar. Zoals bijvoorbeeld een schoolagenda. Voordat je het weet is de vakantie weer voorbij gevlogen, en een agenda is onmisbaar tijdens jouw studie. Denk aan al jouw tentamens en deadlines, maar ook aan je privéleven. Handig om alles voor school en privé in één oogopslag te kunnen zien. Zo kun je makkelijker plannen en dat scheelt tentamen-stress. Wij hebben de leukste agenda’s voor volgend schooljaar voor je op een rijtje gezet.

Of bekijk hier direct alle schoolagenda’s:
> HEMA
> bol.com
> Blokker

Top 10 beste schoolagenda’s

  1. HEMA basic schoolagenda
  2. Sassy Me
  3. Pluimpjes agenda
  4. Kangaro schoolagenda 2023/2024
  5. Verhaak agenda
  6. Schoolagenda 23/24 met spiraal en insteekhoes
  7. Schoolagenda met spiraal
  8. TING Planagenda
  9. Focus – Plenda Focus
  10. A4 Notitieagenda 2023-2024

1. HEMA basic schoolagenda

Agenda basic HEMA 2023/2024

Deze schoolagenda staat op onze nummer één doordat hij heel overzichtelijk en basic is. Zo wordt je niet afgeleid van je afspraken, waar een agenda natuurlijk echt voor bedoelt is. Daarnaast is deze agenda maar €1,-. Echt een koopje dus!

> Check de HEMA schoolagenda hier

2. Sassy Me

schoolagenda sassy me

Deze agenda is niet alleen een ruime schoolagenda, maar bevat ook veel andere handige dingen. Hierbij kun je denken aan jaarplanners, lesroosters, cijferlijsten en een pagina om al je vakanties op te schrijven. Handig!

> Bekijk de Sassy Me bij de Hema

3. Pluimpjes agenda

schoolagenda pluim

Kan je soms wel wat motivatie gebruiken voor je tentamens en verslagen? Dan past deze agenda bij jou! Je krijgt namelijk elke week een ‘pluimpje’ met een motiverende tekst, Daarnaast vind je in deze agenda ook een jaaroverzicht en is er veel ruimte voor notities.

> Koop de Pluimpjes agenda bij bol.com

4. Kangaro schoolagenda 2023/2024

schoolagenda kangaro

Wat heb je nodig bij een goede schoolagenda? Juist ja, een pen! Bij het kopen van deze agenda krijg je gratis een Schneider balpen in het blauw. Deze pen schrijft superlekker en je veegt de inkt niet snel uit als je de agenda weer dichtdoet. Ook kun je er gemakkelijk overheen met een markeerstift.

> Schaf de Kangaro agenda plus pen aan bij bol.com

5. Verhaak agenda

schoolagenda verhaak

De chique agenda’s van Lux hebben een stijlvolle uitstraling met een overzichtelijk design. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om je afspraken voor werk of voor school in bij te houden. Met het gouden leeslint kun je makkelijk en snel de juiste week vinden.

> Check dit model bij de Blokker

6. Schoolagenda 23/24 met spiraal en insteekhoes

schoolagenda insteekhoes

Doordat deze agenda een insteekhoes heeft, kun je hier heel veel leuke dingen mee! Je kunt een foto printen en die erin doen, of je kunt er bepaalde notities instoppen. Niet alleen aan de voorkant zit een insteekhoes, maar ook tussen sommige weken. Zo maak je jouw agenda helemaal eigen. Hoe leuk?

> Bekijk de Schoolagenda 23/24 met spiraal en insteekhoes bij de Hema

7. Schoolagenda met spiraal

schoolagenda spiraal

Het handige aan deze agenda is dat je hem gemakkelijk op de juiste week kan laten liggen door middel van de spiraal. Je slaat de andere kant simpelweg naar achter op de juiste bladzijde en door het elastiek zet je hem daar vast. Makkelijk toch? Ook heeft de agenda een leuk kleurtje en zit ‘ie er heel overzichtelijk uit.

> Lees meer over de Schoolagenda met spiraal bij de Hema

8. TING Planagenda

schoolagenda ting

Deze agenda is speciaal voor studenten, want hij je helpt bij het vervullen van al je taken. Bij het plannen in de agenda kun je namelijk heel gemakkelijk erbij zetten hoeveel tijd het gaat kosten en afvinken of je het al gedaan hebt. Ook staan er tussendoor leuke quotes een uitleg hoe je de agenda het best gebruikt.

> Ervaar de voordelen van de TING Planagenda door hem te komen bij bol.com

9. Focus – Plenda Focus

schoolagenda focus

Heb jij vaak veel afspraken staan en heb je moeite met dit allemaal opschrijven in een agenda? Dan is deze optie ideaal voor jou. Deze agenda is een stuk groter dan de andere agenda’s, namelijk A4 formaat. Verder staan er verschillende planningen, roosters en cijferlijsten in.

> Bekijk de Focus – Plenda bij bol.com

10. A4 Notitieagenda 2023-2024

schoolagenda notitie

Als je het fijn vindt om veel extra tekst op te schrijven is dit wellicht de beste keuze voor jou. In deze agenda heb je namelijk op elke rechter pagina ruimte voor notities. Een extra to do lijstje? Een boodschappenlijstje? Overal is ruimte voor!

> Bekijk de nummer 10 bij bol.com

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze top 10 leukste schoolagenda’s altijd al je afspraken bijhouden! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte agenda’s bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.