Ben je onlangs verhuisd of voor het eerst op kamers gegaan, en ben je nog op zoek naar een serviesset? Of heb jij over de jaren heen allerlei verschillende borden, kommen en vorken verzameld en kun je wel eens een upgrade gebruiken wat betreft een mooi serviesset dat bij elkaar past? Wij gingen op zoek naar de beste, leukste serviessets waar je met genoeg mensen van kunt eten. Hier vind je de beste serviesset voor 6 personen!

Bekijk de mooiste serviessets voor 6 personen direct bij:
> bol.com
> Blokker

 

7x het beste serviesset voor 6 personen | Snel naar:

  1. Luzzo Classic Servies Porselein
  2. True Life serviesset
  3. Lifa Living 18 delig bordenset
  4. Herman den Blijker serviesset
  5. Lite-Body serviesset Hermes
  6. Palmer serviesset Miami
  7. Palmer serviesset Antigo

 

Een serviesset uitzoeken, waar let je op?

Er lijkt weinig mis te kunnen gaan bij het kopen van een serviesset, maar toch is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste zijn de belangrijkste dingen bij het uitzoeken van een serviesset voor 6 personen natuurlijk hoe het servies eruitziet en wat de set kost. Wanneer je investeert in een goede serviesset, wil je wel dat het er mooi uitziet. Je moet er immers iedere dag van eten. Bedenk daarom niet alleen of het servies mooi is op zich, maar ook of het matcht met de rest van de tafelaankleding die je hebt of ander servies zoals mokken en glazen die je al hebt.

Ook is de prijs natuurlijk belangrijk, want hoeveel je aan een serviesset besteedt hangt helemaal van je budget af. Voor slechts een paar tientjes kun je al een goed serviesset voor 6 personen aanschaffen. Maar als geld wat minder uitmaakt kun je ook sets voor honderden euro’s krijgen.

Wat betreft de eigenschappen van het servies, is het belangrijk om rekening te houden met of het servies in de magnetron en/of oven kan. Dit licht namelijk aan het materiaal van het servies. Ben je van plan om je servies ook te gebruiken om dingen mee op te warmen in de magnetron en/of oven? Zorg er dan voor dat je een set koopt waarmee dat kan.

 

Top 7 serviesset voor 6 personen

Wij gingen op zoek naar de mooiste serviessets voor 6 personen, in allerlei prijsklassen. Dit is onze top 7!

1. Luzzo Classic Servies Porselein

Luzzo Classic Servies Porselein

Ben je op zoek naar een mooi, klassiek servies voor niet al te veel geld? Luzzo Classic Servies van Porselein is dan een hele mooie optie! Dit servies kost nog geen honderd euro en is geschikt voor 6 personen. Het witte servies is neutraal en past overal bij. Daarnaast heeft alles een gouden randje, waardoor het klassiek en chique oogt. Het servies bestaat uit grote dinerborden, ontbijtborden en diepe/pastaborden, en is geschikt voor de vaatwasser. Maar let op: het servies kan door de gouden rand niet in de magnetron.

> Bekijk het Luzzo Classic Servies Porselein bij bol.com

2. True Life serviesset

True Life serviesset voor 6 personen

Ben je op zoek naar een wit, klassiek serviesset dat toch net even anders is? Dit witte serviesset van True Life heeft een tijdloze uitstraling, maar valt door het vierkante design wel op. De set bestaat uit 6 grote borden, 6 ontbijtborden en 6 kleine bordjes voor bijvoorbeeld gebak. Zo kun je er ideaal van eten als je vrienden of familie over de vloer hebt of als je veel huisgenoten hebt. Het servies is volledig gemaakt van porselein en daardoor geschikt voor de vaatwasser, oven en magnetron. Ideaal dus!

> Bekijk het True Life serviesset bij Blokker

3. Lifa Living 18 delig bordenset

Lifa Living 18 delig Bordenset

Houd je meer van diepe, donkere kleuren en zoek je een serviesset voor 6 personen dat echt lekker opvalt? Dit donkerblauwe serviesset van Lifa Living is niet alleen de goedkoopste uit deze lijst, maar misschien ook wel één van de meest opvallende. De diep donkerblauwe kleur is mooi om te matchen met bijvoorbeeld andere gekleurde koppen, placemats of een tafelkleed. Het servies bestaat uit 6 dinerborden, 6 ontbijtborden en 6 diepe borden en is gemaakt van keramiek. En je kunt de borden ook nog eens in de vaatwasser en magnetron zetten.

> Bekijk Lifa Living 18 delig bordenset bij bol.com

4. Herman den Blijker serviesset

Herman den Blijker serviesset voor 6 personen

Heb je wat meer te besteden en ben je op zoek naar een serviesset voor 6 personen van super goede kwaliteit met een leuk verhaal erachter. De naam zegt het al: dit Herman den Blijker serviesset is speciaal uitgebracht door Blokker in samenwerking met de bekende kok Herman den Blijker. Dit serviesset maakt jouw tafel meteen gezellig door het vrolijke witgrijze patroon, waarbij ieder stuk uniek is. Het is gemaakt van hard aardewerk en bestaat uit 6 grote borden, 6 kleine borden, 6 grote kommen, 6 kleine kommen en 6 mokken. Let op: dit servies is niet geschikt voor de oven.

> Bekijk het Herman den Blijker serviesset bij Blokker

5. Lite-Body serviesset Hermes

Lite-Body Serviesset Hermes

Vind je zo’n grijs printje geweldig, maar heb je een krap budget? Dan is het Hermes serviesset van Lite-Body misschien wel het perfecte alternatief voor jou. Dit serviesset kost nog geen honderd euro, en heeft een rustige print. Hierdoor valt de set sowieso op, maar oogt het niet te druk en is het gemakkelijk te combineren met andere printjes en kleuren. De set bestaat uit 6 grote borden, 6 ontbijtborden, 6 diepe borden en 6 kommen en is gemaakt van klei met een fijne korrel. Het servies is geschikt voor de oven (tot 220 graden), magnetron en vaatwasser.

> Bekijk het Lite-Body Serviesset Hermes bij bol.com

6. Palmer serviesset Miami

Palmer Serviesset Miami Stoneware

Heb jij een wat ruimer budget en wil je graag investeren in een echt goed en mooi serviesset voor 6 personen, zodat je daar nog jaren mee vooruit kan? Het Miami serviesset van Palmer heeft een prachtige blauw/groene kleur en steelt direct de show op jouw eettafel. Het servies is gemaakt van stoneware, dat in de oven, magnetron en vaatwasser kan. De set bestaat uit 6 dinerborden, 6 ontbijtborden, 6 diepe borden en 6 kommen.

> Bekijk het Palmer Serviesset Miami bij Blokker

7. Palmer serviesset Antigo

Palmer Serviesset Antigo

Nog zo’n prachtig servies van Palmer is deze set uit de Antigo collectie. Dit servies is gemaakt van lichtgewicht porselein en heeft daarmee een klassieke, glimmende uitstraling en is tegelijkertijd stevig en licht om te tillen. Het heeft een mooie zachte crème kleur met een donkere rand, waardoor het een stijlvolle maar unieke uitstraling heeft en te matchen is met zowel andere lichte kleuren als bijvoorbeeld aardetinten. Het servies bestaat uit 6 grote borden, 6 kleine borden, 6 diepe borden en 6 kommen en is geschikt voor de oven, magnetron en vaatwasser.

> Bekijk het Palmer serviesset Antigo bij Blokker

 

Het mooiste servies voor 6 personen? Dat is aan jou!

Uiteindelijk hangt het natuurlijk van jouw eigen voorkeuren af welke serviesset het beste bij jou past. Ga je voor een duur servies waarvan je zeker weet dat het nog jaren meegaat, of kies jij liever voor een goedkopere variant zodat je over een paar jaar weer iets nieuws aan kan schaffen? En houd je van tijdloos wit of van een gezellige kleur of print? Moet het vaatwasser, oven en magnetron bestendig zijn? Dan is dit belangrijk bij het maken van de keuze voor welk serviesset jij gaat. Heb je nog meer nodig voor de inrichting van jouw keuken? Bekijk dan de beste grote tosti ijzers!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.