Ben je de lange, koude wintermaanden inmiddels wel zat en op zoek naar iets om lekker mee op te warmen? Dan is er natuurlijk niets fijner dan onder een dekentje op de bank liggen met een lekker warme kruik. Tegenwoordig bestaan er niet alleen waterkruiken, maar heb je ook elektrische kruiken. Super handig! Wij zochten de beste voor je uit. Hieronder vind je 5x de beste elektrische kruik!

Bekijk de beste elektrische kruiken direct bij:
> MediaMarkt
> bol.com

 

De beste kruiken | Snel naar:

  1. Qnuss kruik XL
  2. Luxema kruik
  3. Termozeta kruik
  4. Krexs kruikenset
  5. Qualita kruik

 

Wat is een elektrische kruik?

Je kent de klassieke kruik misschien wel, de waterkruik. Kruiken bestaan al ontzettend lang, en van oorsprong is een kruik eigenlijk gewoon een zak waar je warm water in giet en die je vervolgens goed dichtdoet. Door het warme water blijft de zak ook aan de buitenkant warm, en heb je een lekker verwarmingselement dat je tegen jezelf aan kunt houden, waardoor je lichaam warm blijft. Dit is niet alleen lekker, maar helpt bijvoorbeeld ook tegen gewrichtspijn of menstruatiekrampen.

Alleen, waterkruiken brengen nogal wat gedoe met zich mee. Zo moet je water koken en dat overschenken in de kruik, waarbij je natuurlijk sowieso wel een gedeelte lekt. En misschien nog wel belangrijker: als je de kruik niet goed dichtdoet of de kruik kapot is, kan die gaan lekken, en krijg je dus kokend water over je heen. En dat wil je natuurlijk niet.

Daarom bestaat tegenwoordig ook de elektrische kruik: een kruik die verwarmd wordt door middel van elektriciteit. Hierbij heb je dus geen gedoe met water, en is het ook nog eens een stuk veiliger. Er bestaan verschillende soorten elektrische kruiken, want er zijn meerdere verwarmingstechnologieën om de kruik warm te maken en warm te houden.

 

De 5 beste elektrische kruiken

Ben je op zoek naar een nieuwe kruik en zou je wel zo’n elektrische kruik willen? Wij zochten de 5 beste voor je uit!

1. Qnuss elektrische kruik XL

qnuss elektrische kruik xl

Ben je op zoek naar een goede elektrische kruik die ook nog eens ontzettend zacht is en er leuk uitziet? De Qnuss elektrische kruik XL biedt het allemaal! Deze kruik zit in een lekker zachte hoes die verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren (crème, bruin en zwart). De kruik van Qnuss is ontworpen om energie te besparen en duurzaam te verwarmen. Hij maakt gebruik van infrarood-technologie en heeft warmte-elementen aan allebei de kanten. Door deze duurzame technologie bespaar je gemiddeld zelfs €180,- per jaar aan energiekosten!

> Bekijk de Qnuss elektrische kruik XL bij bol.com

2. Luxema elektrische kruik

Luxema Elektrische Kruik

Heb jij altijd maar koude handen? De elektrische kruik van Luxema is niet alleen een normale kruik, maar heeft ook een speciaal verwarmingselement voor je handen! Je kunt deze kruik opladen in het stopcontact, en na 7 minuten al gebruiken. Deze kruik bevat wel water, maar wordt gevuld geleverd, waardoor je hem niet hoeft te vullen. En doordat hij elektrisch verwarmt, hoef je het water ook niet te verversen. Hij heeft een 3-laagse bescherming tegen lekken, waardoor het water niet uit de kruik komt, en een ingebouwde thermostaat. Zo stopt de kruik automatisch met verwarmen als ‘ie een temperatuur van 70 graden bereikt.

> Bekijk de Luxema elektrische kruik bij bol.com

3. Termozeta elektrische kruik

TERMOZETA Elektrische kruik

Ben je op zoek naar een goede kruik voor een niet al te hoge prijs? De kruik van Termozeta biedt allen wat je nodig hebt, en dat voor slechts iets meer dan een tientje. Deze kruik is helemaal gemaakt van zacht materiaal, waardoor ‘ie lekker aanvoelt en je geen extra hoes nodig hebt. De verwarmingselementen hebben een vermogen van maar liefst 360 Watt, waardoor de kruik binnen no time warm is en blijft. Hij wordt beschermd door een thermische zekering en een automatische temperatuurregelaar, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ‘ie te warm wordt.

> Bekijk de Termozeta elektrische kruik bij MediaMarkt

4. Krexs elektrische kruikenset

Krexs Kruik

Ben je niet alleen op zoek naar een lekkere kruik voor jezelf, maar ook voor je partner of huisgenoot? Deze kruikenset van Krexs bestaat uit twee matchende elektrische kruiken, waarmee je gezellig samen op de bank kunt hangen. Je kunt hem opladen in het stopcontact, waarna de kruik na 7 minuten opladen al 3 uur lang warm blijft. Daarnaast zorgt de temperatuurregelaar ervoor dat ‘ie automatisch uitschakelt als de temperatuur 75 graden is, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de kruiken te warm worden. En hij is ook nog eens dubbellaags gezekerd om lekken tegen te gaan.

> Bekijk de Krexs elektrische kruikenset bij bol.com

5. Qualita elektrische kruik

Qualita Elektrische Kruik

Ben je op zoek naar een stijlvolle, goede kruik? Dan is de elektrische kruik van Qualita perfect voor jou! Deze kruik is verkrijgbaar in een mooie beige kleur, een grijze variant en een extra zachte fluffy uitvoering. Binnen 8 minuten opladen is de kruik op temperatuur, waarna je anderhalf uur van de warmte geniet. En door de openingen in de hoes kun je de kruik niet alleen als verwarmingselement gebruiken, maar kun je ook je handen en voeten in de hoes opwarmen. Zo blijft je hele lichaam lekker warm!

> Bekijk de Qualita elektrische kruik bij bol.com

 

Ga jij voor de elektrische kruik?

Of je uiteindelijk voor een elektrische of warmwater kruik gaat, is natuurlijk aan jou. Met een elektrische kruik weet je in ieder geval zeker dat je een veilige optie kiest, en je geen gedoe meer hebt met het overgieten van kokend water. Daarnaast blijven elektrische kruiken lekker lang op temperatuur, en hoef je niet halverwege de avond je kruik opnieuw bij te vullen of op te warmen. Op zoek naar meer warmte deze winter? Bekijk de lekkerste elektrische dekens voor op de bank!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.