De gezellige en warme feestdagen zijn voorbij, maar de winter houdt nog even aan. Zeker de afgelopen weken heeft het aardig gevroren en het is lastig om je huis echt op een fijne temperatuur te krijgen. Warme truien en broeken zijn wel nodig met dit weer, maar er is nog iets dat je door deze koude periode heen kan helpen: een warmte deken voor op de bank. Stel je voor, een koude winteravond, je ligt op de bank met een kopje thee en die superleuke film aan. Dat klinkt natuurlijk al als muziek in de oren, maar stel je voor dat je dan óok nog onder een elektrisch verwarmd dekentje ligt… Wil jij er ook zo bijliggen op de bank? Check dan deze top 8 warmte dekens voor op de bank.

Of bekijk meteen alle warmte dekens bij:
> bol.com
> Blokker
> Leenbakker

 

Top 7 warmte dekens voor op de bank

  1. DistinQ Elektrische Bovendeken XXL
  2. Goliving Elektrische deken met Mouwen
  3. Alpina elektrische warmte omslagdeken
  4. Parya Elektrische Deken – 2 PACK
  5. Infinity Goods Elektrische Deken – Warmtedeken
  6. Meisterhome xxl Elektrische Warmtedeken
  7. NIVADA Elektrische Warmtedeken & Elektrische Warmtekussen

 

Warmte deken voor op de bank | Top 7 comfortabelste dekens

Om de meest comfortabele en lekkere avonden ooit te hebben deze winter, adviseren we om deze top 7 snel door te nemen!

1. DistinQ Elektrische Bovendeken XXL

warmte-deken-voor-op-de-bank

Dit XXL deken is groot genoeg voor jou en je partner, vriend, vriendin, moeder of andere bankhanger. Het krachtige 160 watt warmte-element is in te stellen in negen verschillende standen, zodat je precies kunt kiezen waar je zin in hebt op dat moment. Verder is hij ultra-zacht en kun je de smart-timer gebruiken om ervoor te zorgen dat hij automatisch uitgaat. Val jij wel eens (per ongeluk ;)) in slaap tijdens een film op de bank? Of wil je ‘m ook in bed gebruiken? Dan kan dit enorm handig zijn! Anders raak je snel oververhit.

> Bekijk het elektrische bovendeken van DistinQ op bol.com

2. Goliving Elektrische deken met Mouwen

warmte-deken-voor-op-de-bank-hoodie

Ben jij op zoek naar next level comfort? Dit elektrische warmte deken kun je aantrekken, waardoor je zelfs met je deken door het huis kunt lopen. Ook je armen blijven warm en zelfs tijdens het thuiswerken is dit ideaal om te dragen. De binnen- en buitenkant van het deken zijn superzacht en in te stellen in negen verschillende warmtestanden. Als je de kabel van het bedieningssysteem eruit haalt, kun je de hoodie gewoon in de wasmachine doen. Handig!

> Bekijk de fleece hoodie op bol.com

3. Alpina elektrische warmte omslagdeken

warmte-deken-voor-op-de-bank-alpina

Dit elektrische warmte deken heeft wel tien verschillende warmtestanden! Hij is gemaakt van flanel, wat ‘m super zacht maakt. Op de display kun je ‘m aanzetten, de temperatuur instellen en een timer aanzetten. Je kunt kiezen uit een timer van één tot negen uur, waarna hij automatisch uitgaat. De warmte van het deken verwijdt je bloedvaten en ondersteunt je bloedsomloop, wat betekent dat het ook nog eens goed voor je is. Wat wil je nog meer?

> Bekijk dit warmte deken voor op de bank bij Blokker

4. Parya Elektrische Deken – 2 PACK

warmte-deken-voor-op-de-bank-parya

Als je dit elektrische warmte deken koopt, krijg je er zelfs twee! En je kan er nooit te veel hebben, want ze zorgen voor de meest comfortabele avonden. Ze zijn gemaakt van flanel voor het zachte gevoel, met aan de binnenkant een laag polyester voor extra warmte. Het is een veilig deken dat snel op temperatuur komt, maar door de thermostaat niet verhit raakt.

> Bekijk de Parya warmte dekens bij LeenBakker

5. Infinity Goods Elektrische Deken – Warmtedeken

warmte-deken-voor-op-de-bank-infinity

Het dubbellaagse sherpa en flanel zorgen ervoor dat dit dekentje nog net iets zachter is dan het vorige, dat kun je ook wel zien op de afbeelding. Hij kan in de wasmachine op 30 graden en hij is veilig te gebruiken (CE en ROHS certificaat). De bediening wordt makkelijk aangegeven door het LED-beeldscherm, waarop je één van de tien warmtestanden kunt kiezen en een timer kunt instellen. Alles wat je nodig hebt voor een warme avond.

> Bekijk het Infinity Goods Elektrische Deken bij Blokker

6. Meisterhome xxl Elektrische Warmtedeken

warmte-deken-voor-op-de-bank-meisterhome

Dit warmte deken van Meisterhome is heel efficiënt en snel warm. Goed voor als je het gewoon snel koud hebt, maar ook bij een slechte bloedcirculatie of artrose. Het super zachte fleece deken kun je in drie verschillende warmtestanden instellen op het bedieningspaneel.

> Bekijk het Meisterhome xxl deken bij bol.com

7. NIVADA Elektrische Warmtedeken & Elektrische Warmtekussen

warmte-deken-voor-op-de-bank-nivada

Dit pakket is voor de echte koukleum. Bij dit elektrische warmte deken ontvang je ook een elektrische warmte kussen. Het deken bevat alle nodige middelen voor een heerlijke avond, zoals negen warmtestanden, een automatische schakelaar en een makkelijk bedieningspaneel. Ook het warmte kussen beschikt over een automatische uitschakelfunctie na 180 minuten en drie warmtestanden. Over comfort gesproken…

> Bekijk de NIVADA Elektrische Warmtedeken & Elektrische Warmtekussen op bol.com

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze top 7 comfortabelste warmte dekens voor op de bank heerlijke winteravonden tegemoet komen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte dekens bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

Ook nog op zoek naar andere manieren om je huis te verwarmen? Check deze top 5 convector verwarmingen eens!

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.