Een aantal keer per jaar kun je bij Tele2 profiteren van de dit wil ik weken. Tijdens deze landelijke actie stunt Tele 2 met veel data voor weinig geld en hoge kortingen op veel smartphones. We snappen dat je deze flitsende aanbiedingen natuurlijk niet wil missen… Houd deze pagina dus in de gaten voor de beste Tele2 dit wil ik weken kortingen & deals.

> Bekijk direct alle dit wil ik weken 2022 aanbiedingen bij Tele2

 

Dit wil ik weken 2022 – Tot wanneer?

De vraag die veel gesteld wordt is: “Wanneer beginnen de dit wil ik weken weer?”. Vooraf zijn deze data helaas niet bekend, maar meestal vinden ze rond januari/februari en rond juli/augustus plaats. Houd deze pagina dus in de gaten voor actuele informatie over tot wanneer deze actie loopt & welke aanbiedingen je kunt scoren!

 

Tele2 dit wil ik weken 2022 – Wat zijn de aanbiedingen?

Ook dit jaar heeft Tele2 weer een aantal flitsende aanbiedingen tijdens de dit wil ik weken (juli/augustus 2022). Zo profiteer je nu van extra voordeel op een aantal populaire smartphones en sim only abonnementen. We hebben hieronder een kort overzichtje gemaakt van de beste deals tijdens de dit wil ik weken van Tele2.

 

Apple iPhone 13 – Dit wil ik weken

Scoor de populaire iPhone 13 met veel korting tijdens de dit wil ik weken! Ook hoef je geen aansluitkosten te betalen.

 • Nu inclusief 5G
 • Tijdelijk gratis aansluiten
 • 10 GB voor de prijs van 5 GB

> Bekijk deze Apple iPhone 13 aanbieding bij Tele2

dit wil ik weken tele2 iphone 13

 

SIM Only – Dit wil ik weken van Tele2

Is je toestel nog helemaal in orde en wil je alleen een SIM Only abonnement afsluiten? Dan is deze Tele2 aanbieding iets voor jou!

 • Unlimited data + 200 minuten/sms’jes
 • Tijdelijk gratis aansluiten
 • €25,- per maand*

* Prijs is i.c.m. een 2-jarig 5G-abonnement. Unlimited data = onbeperkt data in NL en 24 GB in de EU. 

> Bekijk deze SIM Only aanbieding bij Tele2

tele 2 dit wil ik weken sim only

 

Samsung Galaxy S22 – Dit wil ik weken

Ook Samsung liefhebbers kunnen hun voordeel pakken… Als je de Samsung Galaxy S22 bestelt, krijg je maar liefst €100,- retour!

 • Nu €100,- retour
 • Tijdelijk gratis aansluiten
 • 10 GB voor de prijs van 5 GB

> Bekijk deze Samsung Galaxy S22 aanbieding bij Tele2

dit wil ik weken samsung tele2

 

Find X5 Lite – Tele2 dit wil ik weken

 • Nu inclusief 5G
 • Tijdelijk gratis aansluiten
 • 10 GB voor de prijs van 5 GB

> Bekijk de FIND X5 Lite aanbieding bij Tele2

tele 2 dit wil ik weken

 

Redmi Note 11 Pro – Tele2 dit wil ik weken

 • + Mi Smart Band 6
 • Tijdelijk gratis aansluiten
 • 10 GB voor de prijs van 5 GB

> Bekijk de Redmi Note 11 Pro aanbieding bij Tele2

dit wil ik weken tele2

 

Dit zijn de beste dit wil ik weken aanbiedingen van Tele 2. Hét perfecte moment om die nieuwe telefoon te kopen die je al een tijdje op het oog had! Of ga je liever voor een voordelig SIM Only abonnement? Hou deze pagina in de gaten voor alle actuele informatie omtrent de Dit Wil Ik Weken (2022). Wil je meer lezen over deze actie?

> Lees hier alles over de dit wil ik weken

 

Waarom kiezen voor Tele2?

Gratis nummerbehoud

Gratis verzending

Eenvoudig retourneren

Kies zelf het aflevermoment