Een aantal keer per jaar kun je bij Tele2 profiteren van de dit wil ik weken. Tijdens deze landelijke actie stunt Tele 2 met veel data voor weinig geld en hoge kortingen op veel smartphones. We snappen dat je deze flitsende aanbiedingen natuurlijk niet wilt missen… En je hebt geluk: de Tele2 dit wil ik weken zijn nu actief! Bekijk de verschillende aanbiedingen en scoor die korting!

> Bekijk direct alle dit wil ik weken 2020 aanbiedingen bij Tele2

 

Dit wil ik weken 2020 – Tot wanneer?

De vraag die veel gesteld wordt is: “Wanneer beginnen de dit wil ik weken weer?”. Vooraf zijn deze data helaas niet bekend, maar vaak vinden ze rond januari en rond augustus plaats. Hou deze pagina dus in de gaten voor actuele informatie over tot wanneer deze actie loopt!

 

Tele2 dit wil ik weken 2020 – Wat zijn de aanbiedingen?

Ook dit jaar heeft Tele2 weer een aantal flitsende aanbiedingen tijdens de dit wil ik weken (augustus 2020). Zo profiteer je nu van extra voordeel op een aantal internet bundels en diverse smartphones. We hebben hieronder een kort overzichtje gemaakt van de beste deals.

 

Apple iPhone 11 – Dit wil ik weken

Scoor de nieuwste iPhone 11 met wel €96,- korting tijdens de dit wil ik weken! Ook krijg je er een jaar lang gratis Apple TV+ bij. Ideaal!

  • Nu wel €96,- voordeel
  • Inclusief 1 jaar gratis Apple TV+
  • 7 GB data & 200 Bel/SMS

> Bekijk deze Apple iPhone 11 aanbieding bij Tele2

 

SIM Only 7 GB – Tele 2 Dit wil ik weken

Is je toestel nog helemaal in orde en wil je alleen een SIM Only abonnement afsluiten? Dan is deze Tele2 aanbieding iets voor jou!

  • Tijdelijk wel €48,- voordeel
  • Bizar snel 4G
  • 7 GB data & 200 Bel/SMS

> Bekijk deze Sim ONLY aanbieding bij Tele2

 

Samsung Galaxy S20 – Dit wil ik weken

Ook Samsung liefhebbers kunnen hun voordeel pakken… Je haalt de Samsung Galaxy S20 nu in huis met €96,- korting. Bovendien krijg je wel €100,- retour!

  • Maar liefst €96,- voordeel
  • Tijdelijk €100- retour
  • 7 GB data & 200 Bel/SMS

> Bekijk deze Samsung Galaxy S20 aanbieding bij Tele2

 

Dit waren de beste dit wil ik weken aanbiedingen van Tele 2. Het perfecte moment om die nieuwe telefoon te kopen die je al een tijdje op het oog had! Of ga je liever voor een voordelig SIM Only abonnement? Hou deze pagina in de gaten voor alle actuele informatie omtrent de Dit Wil Ik Weken. Wil je meer lezen over deze actie?

> Lees hier alles over de Tele2 dit wil ik weken