Wel eens gehoord over een wasmachine leasen? Een wasmachine kan duur in aanschaf zijn, maar gelukkig is daar een hele slimme uitvinding voor gevonden… Je kan zo’n ding namelijk ook gewoon huren! Hoe handig is dat? Benieuwd waar je een wasmachine kunt leasen en hoe het werkt? Scrol dan snel naar beneden en lees verder.

> Lees hier meer over een wasmachine leasen bij Coolblue

 

Voordelen wasmachine leasen

Het leasen van een wasmachine neemt veel voordelen met zich mee. Zo betaal je elke maand een vast bedrag en hoef je niet in één keer een grote aankoop te doen. Daarnaast heb je geen (grote) onverwachte kosten bij het leasen van een wasmachine, aangezien je zelf geen nieuwe wasmachine hoeft aan te schaffen wanneer die toe is aan vervanging. Ook wanneer je gaat verhuizen of wanneer je binnen 30 dagen je bedenkt, staat het team van Coolblue voor je klaar en wordt de wasmachine gratis opgehaald en/of verplaatst. Bij een mankement wordt de wasmachine ook binnen 48 uur gerepareerd, waardoor je binnen no time weer met een gerust hart kunt wassen! Als kers op de taart ben je ook nog eens duurzaam bezig én worden alle oude modellen gerefurbished.

Tip: bekijk onze top 3 wasmachine droger sets!

 

Wasmachine leasen Coolblue

  • Vast bedrag per maand wasmachine leasen
  • Maandelijks kosteloos opzeggen na één jaar
  • Gratis reparatie of vervanging
  • Gratis bezorgd door het team van Coolblue
  • Gratis installatie op de gewenste plek

> Direct wasmachine leasen bij Coolblue

 

Hoe werkt een wasmachine leasen?

Een wasmachine leasen bij Coolblue gaat heel makkelijk! Via een automatische incasso wordt er elke maand een vast bedrag afgeschreven, waardoor je zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Wanneer je de eerste betaling hebt gedaan, kies je zelf een geschikte bezorgdatum uit. Op deze dag wordt de wasmachine gratis geleverd en geïnstalleerd door het team van Coolblue. Wist je dat je zelfs na een jaar het abonnement kunt overdragen aan iemand anders? Daarom is dit ook dé ideale oplossing als je bijvoorbeeld op kamers woont.

 

Top 3 populaire wasmachines

Was machine leasen coolblue

Dit is natuurlijk maar een hele kleine greep uit het uitgebreide assortiment wasmachine leasen bij Coolblue! Zo lease je al een wasmachine voor slechts €17,99 per maand!

TIP:liever op zoek naar een wasmachine én wasdroger in één? Die lease je al vanaf slechts €23,99 per maand

> Direct wasmachine leasen bij Coolblue

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.