Het is kerstvakantie en dat betekent, naast heel veel eten, lekker onder een dekentje warm binnen zitten en je favoriete Netflix films en series kijken! Maar wat moet je allemaal gaan kijken tijdens deze koude winterdagen? En is het aanbod van Netflix Nederland wel genoeg voor jou? Hieronder lees je meer over films en series voor tijdens de kerstvakantie en hoe je vanuit Nederland ook toegang krijgt tot het buitenlandse aanbod van Netflix…

 

Top 3 Netflix films & series voor in de kerstvakantie

1. The Irishman
Vorige maand (november 2019) is de nieuwe maffia-film The Irishman op Netflix gekomen en de recensies zijn echt lovend! Niet gek ook als je ziet welke top acteurs allemaal een rol hebben in deze nieuwe film van Martin Scorsese… Al Pacino, Robert De Niro, Harvey Keitel en Joe Pesci komen allemaal voorbij in deze waanzinnige gangster-film! In deze film word je meegenomen door het levensverhaal van huurmoordenaar Sheeran en hoe dat in beeld is gebracht is echt top!

2. Dark Knight
De Batman film Dark Knight nog niet gezien? Dan mag je je een klein beetje schamen, maar jezelf vooral gelukkig prijzen dat je nog een bizar goede film kan gaan kijken deze kerstvakantie. Deze top film staat niet voor niet op nummer 3 van de IMDB Top 1000 films aller tijden. De manier waarop The Joker de superheld Batman uitdaagt maakt dat Batman voor zijn moeilijkste klus ooit staat. Dit levert uiteraard enorm veel gevaar en actie op…

3. The Witcher
Deze serie staat pas een paar dagen op Netflix, maar heel veel liefhebbers hebben hier heel lang op gewacht. Het wordt de nieuwe Game Of Thrones genoemd, dus dat belooft natuurlijk heel wat! Ga jij deze serie als een van de eersten volgen, zodat je niet de hype achterna hoeft?

Buitenlands Netflix aanbod kijken in Nederland

Heb jij heel Netflix al uitgespeeld, of zit er voor jou gewoon niks meer tussen? Via VPN kun je buitenlandse series gaan kijken, maar hoe werkt VPN? Via een VPN verbinding kan je veilig internetten en geografische blokkades opheffen. Via VPN kun je in Nederland aangeven dat je bijvoorbeeld in de VS zit, waardoor je o.a. het (uitgebreidere) Amerikaanse Netflix aanbod kunt bekijken. Leuk om nieuwe series te ontdekken! Netflix toont namelijk altijd het aanbod van het land waar je je in bevindt (ook al heb je zelf een Nederlandse account). Er zijn zowel gratis als betaalde versies, voor studenten is de gratis variant interessant. Zorg dus dat je de beste gratis internetverbinding via VPN hebt en geniet van de beste films en series deze kerstvakantie!