Een airfryer is de perfecte toevoeging aan je keuken. Je kunt net zo makkelijk en snel eten maken als met een frituurpan, alleen dan een stuk gezonder. Daarnaast kun je met een airfryer ook veel meer dan fritueren, zoals braden, bakken en grillen. Als je op zoek bent naar een airfryer voor 1 persoon, een kleine variant of een airfryer die je gemakkelijk ergens tussen kunt zetten of mee kunt nemen, zit je hier helemaal op de juiste plek! In dit artikel nemen we je mee in de top 5 beste mini airfryer van dit moment, en lees je meer over de voordelen van een kleine airfryer.

Of bekijk alle airfryers bij:
> Coolblue
> bol.com
> MediaMarkt

 

Inhoud

> Mini airfryer | Top 5
> Voordelen van een mini airfryer

 

Mini airfryer | Top 5

Om je een eindje op weg te helpen bij jouw zoektocht naar de beste mini airfryer, hebben wij onderstaande top 5 voor je opgesteld. Dit toplijstje is gebaseerd op grondig onderzoek naar de beste kleine airfryers. Populariteit en recensies bij verschillende betrouwbare aanbieders zijn meegenomen in dit onderzoek. Neem het lijstje snel door!

1. Philips Airfryer L HD9252/70

mini-airfryer-philips

Rapid Air-technologie
Automatische bakprogramma’s
Touchscreen display
Kort snoer

Lees verder
De Philips Airfryer L HD9252/70 is de ideale airfryer als je op zoek bent naar een kleine variant. De airfryer beschikt over de Rapid Air-technologie, waardoor jouw eten extra knapperig wordt. Het zeestervormige element verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan heen, waardoor het extra knapperig wordt. Op de touchscreen display kies je zeven verschillende automatische bakprogramma’s. Zo hoef je niet bang te zijn dat er iets mis gaat met je gerecht!

Bekijk de Philips Airfryer L HD9252/70 bij:
> Coolblue
> MediaMarkt
> bol.com

2. Philips Airfryer L NA231/00

mini-airfryer-philips2

Kijkvenster
Automatische bakprogramma’s
Losse onderdelen in de vaatwasser
Kort snoer

Lees verder
Door het kijkvenster van deze mini airfryer kun je jouw gerechten goed in de gaten houden. Zo zie je het meteen als het wat aanbakt of nog iets langer erin moet. Vind je het lastig om te bepalen hoe lang en op welke temperatuur iets gemaakt moet worden? Maak dan gebruik van de acht voorgeprogrammeerde bakprogramma’s. Na gebruik doe je alle losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. Handig!

Bekijk de Philips Airfryer L NA231/00 bij:
> Coolblue
> MediaMarkt

3. Inventum GF350HLDB

mini-airfryer-inventum

RVS behuizing
Automatische bakprogramma’s
Losse onderdelen in de vaatwasser
Geen geurfilter

Lees verder
Ook deze hoort zeker weten in dit rijtje thuis; de Inventum GF350HLDB. De mini airfryer gemaakt van stevig RVS is super makkelijk in gebruik. Op het touchscreen display kies je namelijk eenvoudig één van de acht automatische programma’s. Met één druk op de knop kiest het apparaat zelf de juiste baktijd en temperatuur. Hierna doe je de binnenmand gewoon in de vaatwasser, zodat hij weer klaar is voor de volgende keer dat je ‘m gaat gebruiken!

Bekijk de Inventum GF350HLDB bij:
> Coolblue
> bol.com

4. Tristar Mini Crispy Airfryer FR-6980

mini-airfryer-tristar

Zeer compact design
Antiaanbaklaag
Oververhittingsbeveiliging en cooltouch handvat
Geen touchscreen display

Lees verder
Als je op zoek bent naar een écht compacte airfryer, is dit de ideale optie voor jou. De Tristar Mini Crispy Airfryer FR-6980 is heel klein en smal, waardoor je ‘m gemakkelijk meeneemt of in de keuken zet. Alle hapjes worden knapperig klaargemaakt in de pan met antiaanbaklaag. De airfryer is ten slotte veilig te gebruiken, door de oververhittingsbeveiliging en het cooltouch handvat.

Bekijk de Tristar Mini Crispy Airfryer FR-6980 bij:
> bol.com

5. PRINCESS 182021 Digital Aerofryer XL

mini-airfryer-princess

Met grillrek en uitneembare binnenpan
Losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig
Oververhittingsbeveiliging
Geen automatische programma’s

Lees verder
De laatste mini airfryer uit dit lijstje is zeker niet de minste! De PRINCESS 182021 Digital Aerofryer XL wordt geleverd met een grillrek en een uitneembare binnenpan. Zo kun je naast frituren ook bakken, braden, grillen en roosteren. Alle losse onderdelen van deze airfryer kun je schoonmaken in de vaatwasser. De airfryer is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en daardoor heel veilig in gebruik.

Bekijk de PRINCESS 182021 Digital Aerofryer XL bij:

Voordelen van een mini airfryer

Een mini airfryer is een uitstekende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een gezondere variant op een frituurpan. En dan ook nog eens in een compact formaat. Maar wat is hier dan zo handig aan? Hieronder lees je alle voordelen van een mini airfryer!

  • Een airfryer is een stuk gezonder dan een frituurpan. Je hebt namelijk geen frituurolie of frituurvet nodig, zoals in een frituurpan. Wel kun je jouw favoriete gerechten maken, met hetzelfde resultaat als een frituurpan. Denk aan een loempia, vlees, krieltjes, mini snacks of een mini pizza. Maar ook bijvoorbeeld brood, croissantjes en taart kun je bereiden in een airfryer. 
  • De gerechten worden supergoed gaar en knapperig. Doordat de lucht in een airfryer gelijkmatig circuleert, worden de gerechten aan alle kanten gaar en knapperig. Jammie!
  • Je hebt geen last van frituurlucht dat in je huis blijft hangen.
  • Een kleine airfryer kun je gemakkelijk meenemen naar een andere plek, zoals het park, het strand of naar de camping. Als je ‘m thuis laat staan, neemt hij weinig ruimte in in de keuken. Ideaal!
  • Veel airfryers kun je gemakkelijk schoonmaken, doordat alle onderdelen in de vaatwasser mogen. Zo ben je na het eten zo klaar met schoonmaken!

 

Top 5 beste mini airfryer

  1. Philips Airfryer L HD9252/70
  2. Philips Airfryer L NA231/00
  3. Inventum GF350HLDB
  4. Tristar Mini Crispy Airfryer FR-6980
  5. PRINCESS 182021 Digital Aerofryer XL

 

Tip | Check hier onze top 6 goedkope airfryers