De zomer begint langzamerhand al afscheid van ons kikkerlandje te nemen… Moet jij nog even niet denken aan het zitten in collegezalen en de donkere en koude dagen die er weer aan komen? Hoog tijd om te bedenken hoe jij deze herfst even kan vluchten voor de studie en het slechte weer! Maar wat zijn nou de beste oktober vakantie bestemmingen? Wij hebben een top 3 gemaakt van fijne bestemmingen, waar het in het najaar nog heerlijk vertoeven is… Gelukkig beginnen de Werelddeal Weken van KLM binnenkort weer, dus zijn vluchten ook nog eens voordelig te boeken. VakantieDealz houdt elke dag in de gaten wanneer de Werelddeal Weken precies gaan beginnen. Hier check je of ze al begonnen zijn: KLM Werelddeal Weken of bekijk hun nieuwe actie de KLM Real Deal Dagen!

 

Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden is het bijna het hele jaar door goed vertoeven, dus ook in het najaar! Een vakantie op de Canarische Eilanden heeft alles in zich voor een perfecte combinatie van zon, zee, strand en cultuur. Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk dat een vakantie naar de Canarische Eilanden heel goedkoop kan zijn! Vanaf Nederland vlieg je in zo’n 4 uur naar deze zonnige eilandengroep en ontsnap je dus even aan onze koude herfst. Een perfecte invulling van de herfstvakantie dus…

 

Griekenland

Terwijl het in Nederland koud is, liggen aan het strand met een cocktail of een prachtig eiland verkennen met een huurauto… Wie wil dit nou niet?! Op de Griekse eilanden is het tot laat in het jaar vaak nog heel warm en zonnig! In oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur gemiddeld rond de 25 graden. In oktober 2016 werden zelfs nog temperaturen van 35 graden gemeten. Je kunt kiezen uit veel verschillende eilanden om naartoe op vakantie te gaan. Ga je voor het relaxen, voor de natuur of voor de feestjes? Of wil je het allemaal in één vakantie? Op de Griekse eilanden kan het allemaal!

 

Malta

Net als de Canarische Eilanden, is ook Malta een Europese bestemming waar je in het najaar nog kan genieten van de zon en een aangename temperatuur! Met een gemiddelde temperatuur van 21 graden in oktober, is Malta dus een top bestemming om lekker na te zomeren… Malta staat vooral bekend om de leuke strandjes en gezellige terrasjes. Op dit eiland wordt vooral Engels gesproken, wat door veel toeristen ook als erg prettig wordt ervaren. Ook zijn er erg veel studenten die op uitwisseling gaan naar Malta of er minors gaan volgen. Je kan er dus vanuit gaan dat er ook genoeg gefeest wordt op dit mooie eiland!

 

Bekijk snel alle vakantiedeals van dit moment!