Wel eens gehoord van de klushulp van Centraal Beheer? Dit is een handige tool waarop je snel en gemakkelijk de beste vakman vindt voor jouw klus. Of je nu op zoek bent naar een loodgieter, een elektriciën of gewoon iemand die een elektrisch apparaat voor je kan aansluiten… Met de Centraal Beheer klushulp heb je binnen no time iemand gevonden! Benieuwd hoe de klushulp precies werkt? Lees dan snel verder.

> Of ga direct naar de klushulp bij Centraal Beheer

 

Centraal Beheer klushulp – Hoe werkt het?

De klushulp van Centraal Beheer werkt eigenlijk heel makkelijk. Er zijn 3 stappen:

1. Kies je klus
Heb je een lekkage, moet er een lamp opgehangen worden of is de stroom uitgevallen? Kies je klus en de klushulp gaat direct op zoek naar een vakman bij jou in de buurt.

Vervolgens ontvang je een e-mail met alle gegevens van de afspraak.

2. De vakman komt bij je langs
Er komt een vakman bij je langs op de afgesproken tijd en datum (deze vind je in de afspraakbevestiging). Je hoeft geen voorrijkosten te betalen.

3. Betaal via iDeal of per bankoverschrijving
Nadat de klus geklaard is, ontvang je een e-mail met daarin de rekening. Je kunt zelf kiezen hoe je deze wilt betalen; via iDeal of per bankoverschrijving.

De Centraal Beheer klushulp is er bovendien voor iedereen! Je hoeft hiervoor dus geen klant te zijn van Centraal Beheer.

> Vind direct de beste vakman voor jouw klus

 

Klushulp – Komt Goed Garantie

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent met hoe jouw klus is geklaard. Gelukkig biedt Centraal Beheer de Komt Goed Garantie. Dit houdt in dat fouten van een vakman zo snel mogelijk worden opgelost, door dezelfde of door een andere vakman. Wat jij het liefste wilt. Hiervoor betaal je niets extra! Dit geldt overigens ook voor schade die is veroorzaakt door een vakman.

Alle vakmensen van de Centraal Beheer klushulp zijn ZZP’ers of zijn werkzaam bij een klusbedrijf dat is ingeschreven bij de KvK. Ook is van iedere vakman- en vrouw bekend wat zijn of haar kwaliteiten zijn en voor welke klus hij/zij kan worden ingezet.

> Lees hier meer over de Komt Goed Garantie van Centraal Beheer

 

Klanten over de klushulp van Centraal Beheer

Klanten van Centraal Beheer zijn lovend over de klushulp. Enkele reviews:

★★★★★ – 5 van 5 sterren “Snel en efficiënt werd de klus geklaard. Probleem is verholpen dus helemaal blij.”

★★★★★ – 5 van 5 sterren “Keurig gewerkt. Goede communicatie. Alles binnen de juiste tijd.

★★★★★ – 5 van 5 sterren “Betrouwbaarheid van de vakmensen, beoordeeld en met Centraal Beheer erachter, én redelijke min of meer voorspelbare prijzen.

 

> Direct naar de Centraal Beheer klushulp