Woon je op kamers en op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor studenten? Centraal Beheer heeft voor studenten extra goedkope studentenverzekeringen om alle spullen die in de studentenkamer rondslingeren te verzekeren. Denk hierbij aan je televisie, tablet, laptop, smartphone en andere waardevolle spullen… Hier kun je lezen wat er allemaal verzekerd is bij de studenten inboedelverzekering van Centraal Beheer. Ook kun je zien waar je jouw premie kunt berekenen voor deze Centraal Beheer studentenverzekering.

Wil je direct jouw studenten inboedelverzekering afsluiten bij Centraal Beheer Achmea? 
> Centraal Beheer studentenverzekering vanaf €1,74 p/m

 

Centraal Beheer studentenverzekering – Wat is verzekerd?

Voordat je een inboedelverzekering afsluit, is het verstandig om eerst na te gaan welke spullen dan precies verzekerd zijn. Ook is het belangrijk om te weten in welke situaties je verzekerd bent. Stel dat je bijvoorbeeld zelf met je telefoon gaat gooien en deze gaat hierdoor kapot, dan kun je er in de meeste gevallen vanuit gaan dat dit niet gedekt zal worden door de verzekeraar… Hieronder kun je zien wat er wel en niet verzekerd is bij de Centraal Beheer studentenverzekering:

Wel verzekerd:
– Losse spullen uit je studentenkamer
– Aanpassingen die je hebt gedaan aan je kamer; bijvoorbeeld nieuwe vloerbedekking
– Schade ontstaan bij brand, diefstal, inbraak, neerslag en storm
– Spullen van iemand anders die jij in bruikleen hebt
– Geld en waardepapieren tot aan €1250,-

Niet verzekerd:
– Wanneer je zelf ernstige schuld hebt aan de schade
– Bij fraude en/of misbruik
– Slecht onderhoud en/of een constructiefout
– Schade door kortsluiting
– Wanneer je de studentenkamer voor iets anders gebruikt dan wonen

> Bereken hier jouw premie bij Centraal Beheer (vanaf €1,74 p/m)

 

Inboedelverzekering voor studenten

Wil je meer weten over inboedelverzekeringen voor studenten en verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken? Op deze pagina kun je alles vinden wat je wil weten over verschillende studentenverzekeringen voor jouw inboedel: Inboedelverzekeringen voor studenten

 

De schade of diefstal voor zijn?

Vaak kun je schade of diefstal voorkomen en dat is natuurlijk een stuk prettiger dan al dat gedoe achteraf… Heeft jouw kamer bijvoorbeeld een goed slot of heb je wel eens nagedacht over een alarmsysteem? Zelfs als het alarmsysteem nooit af zal gaan, geeft het je toch een fijn gevoel omdat je weet dat je kostbare en dierbare spullen goed beveiligd zijn. Hulp nodig bij het installeren van een alarmsysteem? Op Handleidingzoek.nl zie je veel verschillende handleidingen voor alarmsystemen.