Voor je het weet is het alweer Valentijnsdag 2024. Dan wil je natuurlijk wel een leuk cadeau voor je partner hebben… En dat kan soms nog best een uitdaging zijn. Vind jij het ook lastig om een cadeau voor Valentijn voor hem te bedenken? Geen probleem, we lossen dat probleem zo voor je op! Speciaal voor Valentijnsdag 2024 hebben wij voor jou de leukste cadeau ideeën op een rij gezet om te geven aan jouw liefde. Voor ieder wat wils en ook nog eens leuk voor jou om te geven. Lees je mee?

1. Herenparfum | Valentijn voor hem

Bottled Night van Hugo Boss ICI Paris

Weet je echt niet wat je moet geven? Dan kom je al snel uit bij een luchtje. Een beetje afgezaagd? Welnee! Een parfum cadeau doen is áltijd een goed idee! Wat dacht je bijvoorbeeld van Bottled Night van Hugo Boss, die is eigenlijk altijd goed.

Bekijk alle heren parfums bij:
> ICI Paris XL
> Douglas
> bol.com

TIP: Wil je weten welke mannengeuren in 2024 zijn bestempeld tot de beste en lekkerste mannengeuren? Lees dan onze top 10 mannengeuren van 2024!

2. Smartwatches | Valentijn voor hem

Valentijn voor hem. Smartwatches als Valentijnscadeau

Heb je een groter budget beschikbaar voor Valentijnsdag? Dan hebben wij een top idee voor je. Een smartwatch is namelijk een super tof Valentijnscadeau voor hem! Tegenwoordig zijn ze vaak voor elk budget te koop en het voordeel van een smartwatch is dat het je ook echt kan helpen om bewuster met je leven en lichaam bezig te zijn. Wat ons betreft een top cadeau voor Valentijn!

Bekijk smartwatches bij:
> Coolblue
> MediaMarkt
> bol.com

3. Noise cancelling koptelefoon | Valentijn voor hem

Valentijn voor hem. Noise Cancelling Koptelefoon als Valentijnscadeau

Wil je graag een cadeau voor Valentijn waar hij écht wat aan heeft? Dan is een noise cancelling koptelefoon een Valentijnscadeau waar je hem waarschijnlijk heel blij mee maakt. Je kan ‘m namelijk altijd gebruiken! Op de fiets, tijdens het trainen of tijdens werk. Zo’n noise cancelling koptelefoon is ook ideaal voor het gamen en dat brengt ons ook bij ons volgende cadeau idee…

Bekijk noise cancelling koptelefoons bij:
> Coolblue
MediaMarkt
> bol.com

4. Video games | Valentijn voor hem

Valentijn voor hem. Games Valentijnscadeau

Moet je de liefde van jouw vriend delen met zijn liefde voor gamen? Of vind jouw vriend gamen heel leuk maar zou hij eigenlijk vaker willen gamen? Dan is deze dag van de liefde natuurlijk het moment om Valentijn voor hem nóg leuker te maken dan normaal… Scoor dus snel een toffe game voor hem! Speel jij eigenlijk nooit met hem mee, maar zou je dat wel willen? Ga dan voor een videogame voor Valentijn voor hem én voor jou.

Bekijk de leukste games bij:
> bol.com
MediaMarkt
Coolblue

5. Sneakers | Valentijn voor hem

Valentijnsdag. Valentijn voor hem

Heeft jouw vriend voor iedere outfit in de kast een ander paar sneakers? Valentijnsdag is natuurlijk de dag waarop je elkaar extra gelukkig wil maken, dus waarom koop je dit jaar geen sneakers voor hem? Ga voor sneakers die net wat anders zijn dan wat hij zelf zou uitkiezen. Zo denkt hij altijd extra veel aan je als hij die gave sneakers aan heeft!

Bekijk leuke sneakers bij:
> JD Sports
Nike

 

En? Zat er iets leuks tussen? We hopen dat het cadeau voor Valentijn voor hem helemaal in de smaak is gevallen. Alvast een fijne Valentijnsdag!