Mooi verzorgde nagels zijn voor veel mensen een must. En hoe zien je nagels er mooier uit dan met een mooie kleur? Een vrolijke kleur in de zomer of een chique kleur tijdens de feestdagen. Het enige nadeel is dat nagellak er soms zo snel afgaat. Gelukkig is daar een oplossing voor: gellak! Tegenwoordig kun je gellak gewoon zelf thuis op je nagels doen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een gellak starterspakket met uv lamp! In dit artikel lees je alles over het starterspakket en vind je een top 3.

Of bekijk alle Gellak starterspakket met uv lamp bij:
> bol.com

 

Inhoud

> Wat is gellak?
> Top 3 gellak starterspakket met uv lamp
> Tips gellak starterspakket

 

Wat is gellak?

Gellak is een speciale nagellak. Het lijkt op gewone nagellak, alleen heeft het verschillende voordelen. Je brengt gellak aan op dezelfde manier als dat je normale nagellak aanbrengt. Alleen laat je het hierna drogen onder een uv lamp. Deze gellak lamp zorgt ervoor dat de nagellak extra snel en goed droogt. Je gelnagels krijgen een sterke en glanzende afwerking, waardoor het extra lang blijft zitten. Tijdens al jouw dagelijkse bezigheden blijft de nagellak goed zitten. Superfijn natuurlijk! Normale nagellak kan soms al na twee dagen gaan afbrokkelen, terwijl je van gellak veel langer kunt genieten. Gelnagels kun je bij iemand laten doen, maar je kunt het ook zelf doen. Schaf een gellak lamp voor thuis aan en je kunt helemaal zelf zorgen voor de mooiste nagels!

 

Gellak starterspakket met uv lamp | Top 3 beste sets

Als je voor het eerst zelf thuis gellak op je nagels wil doen, zouden we je aanraden om een starterspakket aan te schaffen. Later kun je nog andere kleuren kopen zonder lamp. In een gellak starterspakket zit alles wat je nodig hebt om voor de eerste keer je nagels te doen. Hieronder vind je 3 van onze favoriete gellak starterspakketten met uv lamp.

1. Pink Gellac Gellak Starterspakket

gellak-starterspakket-met-uv-lamp-gellac

Het Pink Gellac pakket is toch wel onze favoriet. Dit pakket heeft alles wat je nodig hebt voor de ultieme gellak manicure. Allereerst natuurlijk de uv lamp, die geschikt is voor je handen en voor je voeten. De lamp gaat automatisch aan wanneer je je hand of voet erin doet. Na 120 seconden gaat de lamp automatisch uit, en na 30 en 60 seconden geeft de lamp een signaaltje. Wil je de lamp schoonmaken? Haal dan de magnetisch verwijderbare bodem eruit! Verder vind je in het pakket vier verschillende kleuren: Lipstick Red, Nude, Ruby Red en Salmon. Ten slotte vind je in het pakket ook een Vegan Prep Booster, een basecoat, een topcoat en verschillende verzorgende producten. De gezondheid van je nagels staat immers voorop toch?

> Bekijk het Pink Gellac Gellak Starterspakket hier

2. Coscelia Gellak starterspakket

gellak-starterspakket-met-uv-lamp-coscelia

Ook het starterspakket van Coscelia is een echte aanrader. De 36Watt UV-lamp met 12 led lampen met timer is de ideale uv lamp voor thuis. Je kunt de timer instellen op drie standen: 60 seconden, 120 seconden of constant aan op een lagere temperatuur. Verder zitten er zo onwijs veel extra spullen in dit pakket! Allereerst vind je een top coat, base coat en wel 10(!) verschillende kleuren gellak. Daarnaast gebruik je alle accessoires om je nagels zo gezond en mooi mogelijk te houden. Denk onder andere aan een nagelknipper, nagelborstel, pincet, bokkenpoot, nagelvijl, nagellijm, nagelsteentjes, olie, nagellak remover en nog veel meer!

> Bekijk het Coscelia Gellak starterspakket hier

3. Méanail – Gellak starterspakket

gellak-starterspakket-met-uv-lamp-meanails

Onze nummer 3 is de beste optie als je op zoek bent naar een budget optie. Maar naast de aantrekkelijke prijs, zitten er ook veel handige spullen in de set. De sterke Led lamp van 48watt is zeer geschikt voor een sterke en snelle uitharding van je nagels. Verder zit er een primeur, een base coat, een top coat, zes verschillende kleuren en wat verzorgende producten. Dit starterspakket heeft een extra voordeel: alle gellak zijn vegan & cruelty free. Ze zijn dus niet op dieren getest! Ten slotte is deze set redelijk goedkoop.

> Bekijk het Méanail – Gellak starterspakket hier

 

Tips gellak starterspakket

Om jouw gellak starterspakket met uv lamp zo goed mogelijk te kunnen gebruiken, hebben we ook wat tips voor je op een rijtje gezet. Neem ze snel door!

  • Verzorg je nagels goed. Je gellak ziet er een stuk mooier uit als je je nagels goed verzorgd.
  • Je kunt beter meer dunne laagjes aanbrengen dan één dikke.
  • Neem rustig de tijd, dan is het een stuk leuker en lukt het waarschijnlijk ook beter!
  • Probeer te vermijden dat de gellak tegen je nagelriemen aankomt, dit kan een allergische reactie veroorzaken.
  • Als je de gellak eraf wil halen, zorg er dan voor dat je dit met de juiste middelen doet. Anders beschadig je je nagels.
  • Probeer iemand te zoeken die het ook wil doen, dan kunnen jullie het samen doen. Dat is een stuk gezelliger en misschien kun je nog wat leren van de ander.

 

Top 3 Gellak starterspakket met uv lamp

  1. Pink Gellac Gellak Starterspakket
  2. Coscelia Gellak starterspakket
  3. Méanail – Gellak starterspakket