Heb je last van spier- of gewrichtspijn op een specifieke plek? Dan zou een infrarood lamp je wellicht meer kunnen helpen dan je denkt! De warmte uit de lamp kan je pijn heel gericht verlichten. Door de dieptewarmte neemt de bloedcirculatie op de plek waar de lamp schijnt toe, wat zorgt voor sneller herstel en minder pijn. Bovendien is het goed voor je huid. Kortom, precies wat je nodig hebt! Daarom hebben wij in deze blog een top 6 beste infrarood lampen samengesteld. Neem ‘m snel door!

Of bekijk meteen alle infrarood lampen bij
> bol.com
> Blokker

 

Top 6 beste infrarood lamp

 1. Beurer IL 50 Infrarood lamp
 2. LIROMA 600 watt lamp
 3. Bodi-tek BT-LAMT – Infrarood lamp 200 Watt
 4. LIROMA Draagbare Infrarood Rugband
 5. Curify Infrarood lamp
 6. Tafelmodel Infrarood lamp 150 watt

 

Infrarood lamp | Waar moet je op letten?

Dat een infrarood lamp een goede aanwinst is, is inmiddels wel duidelijk. Maar welke infrarood lamp kies je dan precies? Hier zijn enkele kenmerken waar je op kunt letten:

 • Type infraroodstraling: Kies voor IR-A straling (korte golfstraling) voor de beste therapeutische resultaten, omdat deze diep in de huid doordringt.
 • Timer/automatische uitschakeling: Aangezien je over het algemeen niet langer dan 15 minuten onder een infrarood lamp mag, kan een timer erg handig zijn.
 • Type lamp: Kies tussen een gloeilamp en een halogeenlamp, waarbij een gloeilamp vaak goedkoper is en een halogeenlamp doorgaans beter werkt.
 • Dimmer: Handig om de intensiteit aan te passen aan je behoeften.
 • Verstelbaarheid: Kies tussen een tafelmodel, een hangende lamp of een staande lamp.

 

Infrarood lamp | Top 6

Nu je weet waar je op moet letten, is het tijd om inspiratie op te doen. Dit doe je door onze 6 favoriete infraroodlampen eens door te nemen!

1. Beurer IL 50 Infrarood lamp

infrarood-lamp-beurer

De Beurer IL 50 lamp is ontworpen om een oppervlak van 30 bij 40 centimeter te verwarmen. Hij is ideaal voor het verlichten van verkoudheid, spierspanning en het bevorderen van een gezondere gezichtshuid. Met een krachtige 300 watt lamp, ingebouwde timer en een traploos verstelbare kap die varieert van 0 tot 50 graden, biedt deze lamp een intensieve en veilige infraroodstraling. Verder zit er een automatische timer op, voor de veiligheid.

Bekijk de Beurer lamp bij:
> bol.com
> Blokker

2. LIROMA 600 watt Infrarood lamp

infrarood-lamp-liroma

De LIROMA 600 watt lamp is een krachtige dubbele infraroodlamp ontworpen voor pijnverlichting, sneller lichaamsherstel en ontspanning. De intensiteit en timer kun je bedienen via een afstandsbediening. De lamp werkt met een IR-A golflengte voor diepgaande behandeling. Ten slotte is deze lamp erg zuinig in gebruik.

> Bekijk de LIROMA lamp bij bol.com

3. Bodi-tek BT-LAMT – Infrarood lamp 200 Watt

infrarood-lamp-bodi

De Bodi-tek BT-LAMT lamp met 200 watt vermogen maakt gebruik van licht met een korte golflengte voor therapeutische infraroodstraling. Het licht komt tot ongeveer zes millimeter onder je huid. Deze lamp heeft ook een ingebouwde ventilator om na elke behandeling snel af te koelen, waardoor hij langer meegaat. Het is niet voor niets dat je twee jaar garantie krijgt!

> Bekijk de Bodi-tek BT-LAMT lamp bij de Blokker

4. LIROMA Draagbare Infrarood Rugband

infrarood-lamp-rug

Specifiek ontworpen voor rugpijn, maar de LIROMA Draagbare Infrarood Rugband is veelzijdig genoeg om ook op schouders of andere lichaamsdelen te worden gebruikt. Je kunt ‘m gemakkelijk dragen en ermee bewegen. De band maakt gebruik van ver-infraroodstraling die diep doordringt in het lichaam, wat bijdraagt aan effectieve pijnverlichting. Ideaal voor gebruik tijdens activiteiten zoals thuiswerken.

> Bekijk de LIROMA infrarood rugband bij bol.com

5. Curify Infrarood lamp

infrarood-lamp-curify

De Curify lamp is niet alleen super draagbaar en licht, maar biedt ook handige functionaliteiten zoals een timer en hoogteverstelling. Geschikt voor spieren, gewrichten en huid, deze lamp is ontworpen voor veelzijdig gebruik. Doordat je ‘m gemakkelijk mee kunt nemen, kun je overal de voordelen van de lamp ervaren.

> Bekijk de Curify lamp bij bol.com

6. Tafelmodel Infrarood lamp 150 watt

infrarood-lamp-tafel

Het Tafelmodel lamp van 150 watt is handig op tafel te zetten voor gerichte dieptewarmte. Compact en effectief, deze warmtelamp is ideaal voor het behandelen van makkelijk te bereiken delen van het lichaam. Plaats ‘m op je bureau, nachtkastje of eettafel en ervaar de voordelen al na een behandeling van slechts vijftien minuten.

> Bekijk het tafelmodel Infrarood lamp bij de Blokker

> Heb jij snel rugpijn tijdens het werken of studeren? Check dan deze top 6 ergonomische bureaustoelen eens!

Hopelijk kun je met behulp van deze top 6 beste infrarood lampen gemakkelijk jouw pijn verlichten! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte lampen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.