Een waterkoker is niet te missen. Een kopje thee op een brakke ochtend of tijdens jullie avondje First Dates, B&B Vol Liefde of Love Island kijken is onderdeel van jullie huissfeer. Ook is een waterkoker erg praktisch bij verschillende gerechten. Voor je pakje noodles of Cup-a-Soup is kokend water geen overbodige luxe en voor het koken van je rijst of pasta is een waterkoker ook erg efficiënt. Kortom, genoeg redenen om een waterkoker aan te schaffen in jullie studentenhuis! En waar kun je die beter aanschaffen dan bij de MediaMarkt? Check hier de top 7 waterkoker van deMediaMarkt.

> Check hier meteen alle waterkokers van de MediaMarkt

 

Snel naar de beste waterkokers:

 1. PHILIPS HD9318/20 Zwart
 2. RUSSELL HOBBS Textures Plus 22591-70 Zwart
 3. PHILIPS HD9339/80 Zilver
 4. KOENIC KWK 2220 Waterkoker MediaMarkt
 5. TEFAL Safe To Touch KO8508 Zwart
 6. WMF KITCHENminis Glazen Waterkoker Zilver
 7. INVENTUM HW617B Zwart

 

Waterkoker bij de MediaMarkt uitkiezen

Bij de MediaMarkt vind je veel verschillende waterkokers, wat de keuze erg lastig kan maken. Gelukkig zijn er een aantal punten waar je op kan letten bij een waterkoker. Hieronder zijn een aantal vragen opgesteld die je jezelf kunt stellen als je een waterkoker gaat kopen:

 • Hoeveel water wil je in één keer kunnen koken?
 • Wil je een behuizing van kunststof (licht en wordt minder warm), glas (doorzichtig en leuke effecten met licht) of metaal (duurzaam en reinig je gemakkelijk)?
 • Hoeveel geluid mag hij maken?
 • Wil je een droogkookbeveiliging?
 • Wil je de watertemperatuur kunnen instellen?
 • Wil je een warmhoudfunctie?

Nu je antwoord hebt op bovenstaande vragen, kun je hopelijk hieronder de ideale waterkoker vinden!

 

Waterkoker MediaMarkt | Top 7

Op je te helpen bij het kiezen van de juiste waterkoker zijn hieronder de 7 beste waterkokers onder elkaar gezet.

1. PHILIPS HD9318/20 Zwart

waterkoker-mediamarkt-philips

Op zoek naar een waterkoker die heel makkelijk is in gebruik? Dan zit je met deze wel goed! Met de handige knopjes en het platte verwarmingselement kook jij snel altijd genoeg water. Er passen namelijk wel zes kopjes thee in. Vul de koker makkelijk met de grote opening en maak ‘m hierdoor gemakkelijk schoon.

> Check hier de PHILIPS HD9318/20 Zwart

2. RUSSELL HOBBS Textures Plus 22591-70 Zwart

waterkoker-mediamarkt-russell

Deze waterkoker met antikalkfilter is heel stijlvol en functioneel. Door het watervenster kun je in één oogopslag zien hoeveel water er in het apparaat zit. Aan de binnenkant kun je precies zien hoeveel water je erin moet doen voor één, twee of drie koppen thee. Hoe preciezer je dit afmeet, hoe sneller het klaar is en hoe minder energie het kost! Koop met deze waterkoker één kop water in 50 seconden.

> Scoor hier de RUSSELL HOBBS Textures Plus 22591-70 Zwart

3. PHILIPS HD9339/80 Zilver

waterkoker-mediamarkt-philips-glas

Deze waterkoker treft de voordelen van een glazen behuizing, zoals het makkelijk kunnen zien van hoeveel water erin zit. Ook beschikt hij over een fijnmazig filter voor het opvangen van kalkaanslag. Tijdens het koken kleurt de waterkoker blauw. Ten slotte maak je ‘m gemakkelijk schoon doordat je de deksel en het filter er helemaal af kunt halen.

> Schaf de PHILIPS HD9339/80 Zilver aan bij de MediaMarkt

4. KOENIC KWK 2220 Waterkoker MediaMarkt

waterkoker-mediamarkt-koenic

In deze stijlvolle glazen waterkoker kun je in één keer 1,7 liter water koken. Zet ‘m gemakkelijk aan en uit met de schakelaar en de waterkoker ziet er door de blauwe LED-verlichting gaaf uit tijdens het koken. Werkt altijd!

> De KOENIC waterkoker MediaMarkt vind je hier

5. TEFAL Safe To Touch KO8508 Zwart

waterkoker-mediamarkt-tefal

Wil jij een waterkoker die mega veel functionaliteiten heeft? Zoek dan niet verder! Want met deze waterkoker van Tefal kun je verschillende temperaturen instellen, van 40 tot wel 100 graden. Doordat hij dubbelwandig is, zal de waterkoker aan de buitenkant niet zo warm worden. Daarnaast kun je gebruik maken van de warmhoudfunctie, waarmee je jouw water wel 30 minuten op temperatuur kunt houden. Ten slotte is hij snoerloos en heeft hij een 360 graden-basis.

> Koop deze Tefal waterkoker bij de MediaMarkt

6. WMF KITCHENminis Glazen Waterkoker Zilver

waterkoker-mediamarkt-wmf

Gebruik jij vaak maar een kleine hoeveelheid gekookt water, dan is deze compacte waterkoker wellicht de beste keuze voor jou. Je kan in deze namelijk 1 liter water koken in één keer. Deze waterkoker is voorzien van droogkookbeveiliging en je kunt het kalkfilter eruit halen waardoor je het apparaat gemakkelijk kunt reinigen.

> Check de WMF KITCHENminis Glazen Waterkoker bij de MediaMarkt

7. INVENTUM HW617B Zwart

waterkoker-mediamarkt-inventum

De laatste in dit toplijstje is zeker niet de minste. Het ouderwetse design staat misschien wel perfect in jouw ingerichte studentenhuis. Hij voegt in ieder geval een retro sfeer toe aan je keuken. Door het vermogen van 2.200 watt kook jij je water supersnel. Ten slotte is hij draadloos en heeft hij een 360 graden draaibare voet.

> Bekijk hier de INVENTUM HW617B

 

Benieuwd naar andere MediaMarkt aanbiedingen? Check ze hier!

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze top 7 beste waterkokers van de MediaMarkt makkelijk, snel en duurzaam water koken! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte waterkokers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.