Het leven als student is niet altijd makkelijk, en al helemaal niet financieel gezien. Van de huur van je kamer to verzekeringen, en van boodschappen tot avondjes uit; je moet een hoop bekostigen als student. En dat terwijl je misschien niet alle tijd van de wereld hebt om ook nog eens veel te werken naast je studie. Maar gelukkig is daar – door sommige winkels – iets op bedacht: studentenkorting! Hieronder zetten wij de winkels met de beste studentenkorting deals voor je op een rij.

Of bekijk direct studentenkorting bij:
> bol.com
> Body & Fit
> Foot Locker
> HP
> Nike
> Storytel

 

1. 5% studentenkorting op alles van bol.com

bol.com logo studentenkorting

Bij bol.com krijg je als student standaard 5% korting op alle producten. Het is misschien niet de vetste korting, maar toch weer mooi meegenomen. Zeker in combinatie met de andere acties die bol.com vaak heeft, zoals back to school acties aan het begin van het schooljaar. Van boeken tot laptops, van alles om op reis te gaan tot decoratie voor in huis en van kleding tot etenswaren; op bol.com vind je het allemaal!

> Bekijk alle bol.com producten met studentenkorting

 

2. 30% korting op alles van Body & Fit

body & fit logo

Wil je strakker in je vel komen te zitten, afvallen of juist spieren kweken? Wat je doel ook is in de sportschool; bij Body & Fit haal je alles in huis voor een strakker lijf. Zo koop je er onder andere vitamines en supplementen, eiwitproducten, afslankproducten en sportkleding. En als student krijg je maar liefst 30% korting op het assortiment.

> Bekijk alle Body & Fit producten met studentenkorting

 

3. 20% studentenkorting op de hele collectie bij Foot Locker

foot locker logo studentenkorting

Ben je op zoek naar een nieuw paar schoenen? Dat kan een hoop geld kosten, zeker als je op zoek bent naar een paar van een bekend merk, een goed paar hardloopschoenen of andere specifieke sportschoenen. Maar gelukkig weten ze bij Foot Locker dat studenten het niet breed hebben, en krijg je er maar liefst 20% studentenkorting op de gehele collectie. En ben je net afgestudeerd, of nog niet met je studie begonnen? Ook dan niet getreurd! Foot Locker biedt ook 20% jongerenkorting, voor iedereen tussen de 15 en 25 jaar oud.

> Bekijk alle Foot Locker producten met studentenkorting

 

4. Tot 25% korting op alles van HP

hp logo

Ben je nu het nieuwe schooljaar begonnen en op zoek naar een nieuwe laptop, printer of koptelefoon? Of heb je andere elektronica nodig? Dan ben je bij HP aan het juiste adres. HP heeft namelijk alle elektronica die je als student nodig hebt. En ze weten bij het merk ook dat het nogal duur kan zijn om al deze dingen aan te schaffen. Daarom krijg je op de website van HP tot 25% studentenkorting.

> Bekijk hier alle HP Store producten met studentenkorting

 

5. 10% studentenkorting op Nike.com

nike logo

Op zoek naar een nieuw paar schoenen, sportkleding, casual kleding, een goede jas of een paar slippers? Dan ben je bij Nike aan het juiste adres! Maar toegegeven, het merk is voor studenten soms ook aan de prijzige kant. Daarom krijg je op de Nike website 10% korting op alle producten, mits je je aanmeld voor het studentenkorting-programma.

> Bekijk alle Nike producten met studentenkorting

 

6. Studentenkorting op je Storytel abonnement

storytel logo studentenkorting

Houd jij ontzettend van lezen en verslind je boek na boek? Dan weet je waarschijnlijk ook wel dat dit een dure hobby is. Daarom stappen steeds meer studenten over op e-boeken. Ze zijn vaak goedkoper dan echte boeken, zijn makkelijk mee te nemen en wegen niks. Ben jij op zoek naar een e-book abonnement? Bij Storytel krijg je studentenkorting op een Storytel Unlimited abonnement!

> Bekijk het Storytel Unlimited abonnement met studentenkorting

 

Kortom, korting op alles wat je nodig hebt

Ook al denk je er misschien niet altijd meteen aan als je online op zoek bent naar nieuwe spullen, mag het weer duidelijk zijn dat je op talloze manieren korting kunt krijgen. Van kleding tot boeken en van computers tot voedingssupplementen; bijna overal kun je wel studentenkorting op krijgen. En staat je favoriete website hier niet tussen? Niet getreurd! Vaak kun je alsnog korting krijgen, bijvoorbeeld door je aan te melden voor een nieuwsbrief. Op zoek naar meer korting? Bekijk de beste laptops met studentenkorting.