Na de lockdowns in de coronatijd is het veel normaler geworden om veel thuis te werken of om thuis aan school te zitten. Daarom is het ook veel belangrijker geworden om een goede bureaustoel te hebben. Zit je uren te blokken voor je studie aan je bureau, en heb je ook nog een baan waarbij je thuis moet werken of game je vaak? Ga dan snel op zoek naar de beste bureaustoel voor jou. Anders kun je last krijgen van rug- en nekklachten. En dat wil je niet! Als je hiermee een handje hulp nodig hebt, neem dan de top 7 van beste bureaustoelen voor studenten eens door.

Bekijk hier direct het volledige aanbod bureaustoelen
Blokker | bol.com | Leenbakker

 

De top 7 beste bureaustoelen voor studenten

  1. Ergonomische bureaustoel
  2. Gamestoel
  3. Ergonomische Office Chair
  4. FOXSPORT Ergonomische bureaustoel
  5. Bureaustoel Kyan
  6. Bureaustoel Brent
  7. CLP Fire Bureaustoel

 

Waarom de beste bureaustoel?

Waarom is het zo belangrijk dat je een goede bureaustoel thuis hebt staan? Als jij veel uren per dag achter je bureau doorbrengt, kan het voorkomen dat je rug- of nekklachten krijgt. Lang achter een bureau zitten is namelijk niet heel goed voor je wervels. Dit wordt alleen maar erger als je ook nog eens in een verkeerde houding zit. Een goede bureaustoel ondersteunt je met het zitten in een goede houding. Hierdoor krijg je tijdens en na het werken minder last van je nek en rug. Ook zal je merken dat als je comfortabel zit, je je een stuk beter kunt concentreren en productiever kan zijn.

 

Top 7 beste bureaustoel voor studenten

Om een goede bureaustoel uit te kiezen, kun je de onderstaande tips eens doornemen. Let er wel op dat een bureaustoel heel persoonlijk is, en het aan te raden is om een stoel eerst uit te proberen.

1. Ergonomische bureaustoel

Ergonomische bureaustoel Blokker

Deze bureaustoel is ergonomisch verstelbaar. Dit houdt in dat je de houding van de stoel kunt aanpassen naar jouw wensen en dat de stoel goed is voor je zithouding. De rugleuning en armleuningen zijn volledig verstelbaar, net zoals de hoogte van de stoel. De stoel zit heel comfortabel, doordat er extra vulling zit in het zitvlak, de rugleuning en hoofdsteun. Ten slotte is de stoel ook nog eens redelijk betaalbaar voor studenten.

> Check de ergonomische bureaustoel bij de Blokker

2. Gamestoel

Gamestoel Blokker

Deze stoel is zeer geschikt om in te gamen, maar het hoge comfort maakt hem ook heel aantrekkelijk om in te werken of te studeren. Deze stoel is zo comfortabel door de foam voering van de stof bekleding, het grote zitvlak en rugleuning en lendesteunen met extra hoofd- en nekkussen. Deze extra kussens kun je er ook afhalen. Daarnaast is ook deze stoel verstelbaar naar jouw eigen wensen.

> Bekijk de gamestoel van de Blokker nu

3. Ergonomische Office Chair

Ergonomische office chair bol.com

Deze bureaustoel ziet er niet alleen netjes uit, maar zit ook erg goed. Ook deze stoel is ergonomisch, de rugleuning is in een S-vorm en de stoel beschikt over een draaibare hoofdsteun (11cm, 120° draaibaar). Hierdoor wordt jouw nek extra ondersteund en zul je nog minder kans hebben op nekklachten. Deze office chair is momenteel in de aanbieding bij bol.com, dus wacht niet te lang!

> Scoor de aanbieding van de office chair bij bol.com

4. FOXSPORT Ergonomische bureaustoel

Foxsport bureaustoel

Deze stoel behoort ook tot de beste bureaustoelen, doordat er een kantelmechanisme inzit. Hierdoor kun je je even uitrekken of uitrusten als je hier behoefte aan hebt. Ook is deze stoel heel luchtig en zul je hier in de zomer niet meer tegenaan plakken. Ook bij deze stoel krijg je momenteel korting bij bol.com, maar liefst 63%!

> Koop snel de FOXSPORT Ergonomische bureaustoel met korting bij bol.com

5. Bureaustoel Kyan

Beste bureaustoel Kyan

Deze bureaustoel heeft een bijzonder design vergeleken met de andere bureaustoelen. De cognac kleur en leatherlook bekleding geeft een warme sfeer in je kamer. Bij deze stoel is de zithoogte verstelbaar en kun je goed rijden op een verharde vloer.

> Check Bureaustoel Kyan nu bij Leenbakker

6. Bureaustoel Brent

Beste bureaustoel Brent

Deze antraciet bureaustoel heeft een zeer comfortabele zit, door de zachte stof. Door de moderne en stoere look van de stoel, past deze in bijna elke kamer. De meubelstof Preston heeft kenmerken van leer, maar ziet eruit als suède. Een perfecte stoel om in thuis te werken. Als je deze nu aanschaft, krijg je bij de Leenbakker 10% korting!

> Bekijk Bureaustoel Brent bij Leenbakker

7. CLP Fire Bureaustoel

Beste bureaustoel clp

Ook de nummer 7 heeft een ergonomisch ontwerp en verstelbaar naar jouw eigen wensen. De stoel is net zoals de gamestoel zeer geschikt om in te gamen tot in de late uurtjes, maar ook om in te werken of te studeren. Ten slotte is dit de voordeligste stoel uit deze top 7 en is de stoel verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: rood, blauw, groen en zwart.

> Vind meer over de CLP Fire Bureaustoel bij bol.com

 

Hopelijk kan jij door de top 7 beste bureaustoelen voor studenten comfortabel thuis werken, studeren of gamen! De top 7 wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte bureaustoelen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.