Het einde van 2023 begint te naderen, en dat betekent dat je je moet gaan verdiepen in jouw zorgverzekering 2024. Want is dit nog wel de beste optie voor jou? Ieder kalenderjaar veranderen er een hoop zaken rondom de zorgverzekeringen, zoals de basisverzekeringen, de premies en de zorgtoeslag. Daarom is het handig om ieder jaar te onderzoek of jij nog wel het voordeligst uit bent bij jouw huidige zorgverzekeraar of je beter kunt overstappen naar een andere aanbieder. Een andere reden om over te stappen is een zorgverzekering cadeau. Daarom zetten wij in deze blog alle cadeaus voor je op een rijtje!

 

Een zorgverzekering cadeau, wat houdt dat in?

Om een weloverwogen keuze te maken of je gaat overstappen en naar welke aanbieder dan precies, moet je natuurlijk weten waar je op gaat letten. Er zijn een aantal belangrijke punten waarop je een zorgverzekeraar kunt vergelijken met de ander. Allereerst natuurlijk de prijs. Je kunt een aantal keuzes maken waardoor je het goedkoopst uit bent, zoals een hoog eigen risico. Maar je kunt het beste de keuzes maken die passen bij jouw zorg wensen. Deze keuzes kun je bij iedere zorgverzekeraar invullen en hierna kun je alle maandelijkse premies vergelijken. Naast de prijs kun je uiteraard ook beslissingen maken op basis van het zorgaanbod, de aanvullende verzekeringen, studentenkorting of een zorgverzekering cadeau. In deze blog gaan we verder in op het cadeau die je kunt krijgen bij je zorgverzekering 2024.

 

Wat voor cadeaus kun je krijgen bij een zorgverzekering in 2024?

Een zorgverzekering cadeau kan net even de laatste zet zijn om over te stappen op een andere verzekeraar. Hieronder vind je alle zorgverzekering cadeaus die momenteel bekend zijn, maar we verwachten er nog meer de komende tijd. Dus houd deze pagina in de gaten!

Zorgkiezer: drie maanden gratis online sporten of een elektrische tandenborstel

Wanneer je op de site van Zorgkiezer.nl overstapt naar een andere verzekeraar in de actieperiode (13 november t/m 31 december 2023) kun je kiezen uit twee verschillende cadeaus! Allereerst kun je gaan voor drie maanden gratis online sporten via The Lazy Gym. Je kunt iedere dag laagdrempelige 15 minuten workouts volgen, gewoon vanuit huis. Misschien kan je daar iets mee met je goede voornemens voor volgend jaar? Het tweede cadeau is een gratis Oral-B tandenborstel, die je gewoon zelf kunt ophalen bij de Blokker. Hierna krijg je rond mei 2024 ook nog een Oral-B Vitality Pro geleverd.

> Check hier de cadeaumogelijkheden bij de Zorgkiezer

 

Independer: Gratis tandongevallen-verzekering en gratis €10,- Decathlon voucher

Ook bij Independer ontvang je dit jaar een cadeau, als je via hun overstapt op een andere verzekering. Via Independer kun je heel overzichtelijk alle zorgverzekeringen vergelijken. Je vult je eigen gegevens in, zoals je woonplaats en leeftijd, en de site gaat voor je aan de slag. Bekijk in één oogopslag welke verzekering het goedkoopst, voordeligst of het best passend is voor jou. Wanneer je via de site overstapt naar een andere verzekering, krijg je een cadeau. Je ontvangt allereerst een gratis tandongevallen-verzekering. Je bent tot €20.000 verzekerd voor tandartskosten na een ongeval. Hoe fijn! Daarnaast krijg je ook nog een Decathlon voucher ter waarde van €10,-. Shoppen maar!

> Bekijk hier de zorgverzekering 2024 cadeaus van Independer

 

Geld.nl: €20,- bol.com kaart

Geld.nl werkt vergelijkbaar als de Independer. Ook zij vergelijken de beste zorgverzekeringen van 2024 voor jou. De gebruikers van Geld.nl geven de site een 9,1 op Trustpilot, wat de betrouwbaarheid van de site weergeeft. Naast deze hoge beoordeling geeft ook Geld.nl een cadeau weg dit jaar, wanneer jij overstapt van zorgverzekering via hun website. Je ontvangt namelijk een bol.com cadeaukaart ter waarde van €20,-! Super handig, want op bol.com kun je bijna alles aanschaffen wat je wil.

> Scoor hier jouw bol.com kaart bij Geld.nl

 

Het Zilveren Kruis: Zilverkorting

Niet alleen vergelijkingssites bieden kortingen of cadeaus aan als je via hun een zorgverzekering 2024 afsluit, ook verzekeraars zelf bieden aanbiedingen aan. Het Zilveren Kruis is daar een goed voorbeeld van. Zij bieden jou een speciaal voordeel aan wanneer je een zorgverzekering bij hun afsluit. Je mag namelijk het hele jaar gebruik maken van de Zilverkorting. Met de Zilverkorting krijg je korting op brillen of lenzen bij Specsavers of opticiens die aangesloten zijn bij het Collectief voor Zelfstandige Opticiens. Draag jij een bril? Dan kan deze zorgverzekering nog eens heel voordelig uitpakken voor jou!

> Sluit hier jouw zorgverzekering af bij het Zilveren Kruis

 

United Consumers: €40,- korting op de Gezondshop

Bij United Consumers krijg je een speciaal cadeau bij het afsluiten van een zorgverzekering in 2024. Een zorgverzekering is uiteraard bedoelt voor de beste zorg, maar sommige zorg kun je (wellicht) voorkomen door gezond te leven. In ieder geval is gezondheid voor iedereen belangrijk, welke zorg je dan ook nodig hebt. Daarom krijg je bij het afsluiten van een zorgverzekering bij United Consumers een cadeaubon van €40,- op de Gezondshop. De gezondhop is een webshop speciaal voor verzekerden van United Consumers, waar je allerlei producten kunt vinden voor een gezonde leefstijl.

> Hier vind je de zorgverzekeringen en het cadeau van United Consumers

 

Hema Zorg: 10% korting op de Hema

Dit cadeau is misschien vanzelfsprekend, maar zeker niet te onderschatten. Want hoeveel koop jij per jaar bij de Hema, of zou je bij de Hema kunnen kopen? Wanneer je een zorgverzekering hebt afgesloten via de Hema, krijg je het gehele jaar 10% korting op bijna alle producten van de Hema. In totaal kun je hier dus aardig wat geld op besparen!

> Check hier de zorgverzekeringen van de Hema

 

Menzis: Gratis medisch kraampakket

Bij Menzis krijg je ook weer een heel speciaal cadeau, een gratis medisch kraampakket. Als je zwanger bent of als je dit graag wil gaan worden komend jaar, kan een verzekering bij Menzis dus een heel goede optie zijn. In het zwangerschapspakket zit alles wat je tijdens de bevalling en de dagen hierna nodig hebt. Heel fijn!

> Een zorgverzekering bij Menzis sluit je hier af

 

Anderzorg: 20% korting op een reisverzekering van Unigarant

Een zorgverzekering is vaak niet de enige verzekering die je nodig hebt. Dat beseft Anderzorg ook. Daarom bieden zij jou een speciale aanbieding aan, waar je alleen gebruik van mag maken als je je zorgverzekering afsluit bij Anderzorg. Je mag als Anderzorg verzekerde namelijk met 20% korting een reisverzekering afsluiten bij Unigarant. Heel erg fijn als je in 2024 van plan bent om te reizen of leuke vakanties en stedentripjes te maken.

> Bekijk hier de zorgverzekering en de kortingsactie bij Anderzorg

 

> Heb je meer vragen over een zorgverzekering? Check deze blog dan eens!