Het einde van 2023 begint te naderen, en dat betekent dat je je moet gaan verdiepen in jouw zorgverzekering. Want is dit nog wel de beste optie voor jou? Ieder kalenderjaar veranderen er een hoop zaken rondom de zorgverzekeringen, zoals de basisverzekeringen, de premies en de zorgtoeslag. Daarom is het handig om ieder jaar te onderzoek of jij nog wel het voordeligst uit bent bij jouw huidige zorgverzekeraar of je beter kunt overstappen naar een andere aanbieder. Een andere reden om over te stappen is een zorgverzekering cadeau. Daarom zetten wij in deze blog alle cadeaus voor je op een rijtje!

 

Een zorgverzekering cadeau, wat houdt dat in?

Om een weloverwogen keuze te maken of je gaat overstappen en naar welke aanbieder dan precies, moet je natuurlijk weten waar je op gaat letten. Er zijn een aantal belangrijke punten waarop je een zorgverzekeraar kunt vergelijken met de ander. Allereerst natuurlijk de prijs. Je kunt een aantal keuzes maken waardoor je het goedkoopst uit bent, zoals een hoog eigen risico. Maar je kunt het beste de keuzes maken die passen bij jouw zorg wensen. Deze keuzes kun je bij iedere zorgverzekeraar invullen en hierna kun je alle maandelijkse premies vergelijken. Naast de prijs kun je uiteraard ook beslissingen maken op basis van het zorgaanbod, de aanvullende verzekeringen, studentenkorting of een zorgverzekering cadeau. In deze blog gaan we verder in op het cadeau.

 

Wat voor cadeaus kun je krijgen bij een zorgverzekering?

Een zorgverzekering cadeau kan net even de laatste zet zijn om over te stappen op een andere verzekeraar. Hieronder vind je alle zorgverzekering cadeaus die momenteel bekend zijn, maar we verwachten er nog meer de komende tijd. Dus houd deze pagina in de gaten!

Zorgkiezer: drie maanden gratis online sporten of een elektrische tandenborstel

Wanneer je op de site van Zorgkiezer.nl overstapt naar een andere verzekeraar in de actieperiode (13 november t/m 31 december 2023) kun je kiezen uit twee verschillende cadeaus! Allereerst kun je gaan voor drie maanden gratis online sporten via The Lazy Gym. Je kunt iedere dag laagdrempelige 15 minuten workouts volgen, gewoon vanuit huis. Misschien kan je daar iets mee met je goede voornemens voor volgend jaar? Het tweede cadeau is een gratis Oral-B tandenborstel, die je gewoon zelf kunt ophalen bij de Blokker. Hierna krijg je rond mei 2024 ook nog een Oral-B Vitality Pro geleverd.

> Check hier de cadeaumogelijkheden bij de Zorgkiezer

 

> Heb je meer vragen over een zorgverzekering? Check deze blog dan eens!