Is je oude broodtrommel kapot of ben je er klaar mee dat je eten altijd geplet wordt in je tas wanneer het in een boterhamzakje zit? En vind je het fijn om al je eten dat je meeneemt naar college of naar werk bij elkaar te hebben? Dan is een nieuwe Mepal broodtrommel handig. De broodtrommels van Mepal zijn misschien wel de bekendste die er zijn, en worden al decennialang ontzettend veel gebruikt. De broodtrommels komen in allerlei kleuren, maten en vormen. Dit is de handigste Mepal broodtrommel!

Bekijk direct de beste Mepal broodtrommel bij:
> bol.com

> Blokker

 

De 6 beste Mepal broodtrommels

  1. Mepal Take a Break Bento Lunchbox Large
  2. Mepal Take a Break Bento Lunchbox Midi
  3. Mepal Take a Break Lunchbox Flat
  4. Mepal Ellipse Saladebox
  5. Mepal Fruitbox Campus Vershouddoos
  6. Mepal Duo Ellipse Lunchbox

 

Op zoek naar de beste Mepal broodtrommel

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe broodtrommel, is het handig om met een paar dingen rekening te houden. Ten eerste is het belangrijk om na te denken over wat voor eten je voornamelijk mee wil nemen in de trommel, en hoeveel ruimte en verschillende vakjes je daarvoor nodig hebt. Neem je alleen brood mee? Dan kun je gaan voor een simpele broodtrommel zonder veel verschillende hokjes. Maar als je het fijn vindt om aparte vakken te hebben voor bijvoorbeeld fruit, crackers of muesli, dan is het goed om een trommel met meerdere delen te zoeken.

Verder is het van belang om te letten op de grootte van de broodtrommel. De trommel moet natuurlijk groot genoeg zijn voor al je eten, maar ook weer niet te groot, zodat ‘ie nog wel in je tas past. En als laatste wil je natuurlijk ook nog een leuke kleur of mooi design. Want dat is immers ook belangrijk.

 

Mepal broodtrommel | Top 6

Wij hebben talloze Mepal broodtrommels afgestruind, bekeken en getest, en daarbij rekening gehouden met voorgaande punten. Dit zijn – volgens ons – de beste en handigste trommels!

1. Mepal Take a Break Bento Lunchbox Large

Mepal broodtrommel bento large

Op zoek naar een goede broodtrommel waar alles in past wat je voor de hele dag mee wil nemen? Dan is de Mepal Take a Break Bento Lunchbox Large wat voor jou. Deze grote trommel heeft drie verschillende vakken, waarvan één grote en twee kleinere. Daarnaast zit er een los bakje bij dat je in het grote compartiment kunt zetten, en wordt er een vork meegeleverd. De trommel en bakjes mogen in de magnetron, dus ideaal om iets op te warmen tussen de middag!

> Bekijk de Mepal Take a Break Bento Lunchbox Large bij bol.com

2. Mepal Take a Break Bento Lunchbox Midi

metaal bento midi

Wil je de handigheid van de verschillende delen van de Bento broodtrommel, maar heb je niet zo veel ruimte in je tas of ben je niet zo’n grote eter? Dan past de Mepal Take a Break Bento Lunchbox Midi waarschijnlijk goed bij jou. De kleinere uitvoering van de Bento lunchtrommel biedt dezelfde handigheid, met drie compartimenten, een los bakje en een meegeleverde vork, maar dan in een compacte uitvoering. Ook deze trommel is magnetronbestendig.

> Bekijk de Mepal Take a Break Bento Lunchbox Midi bij Blokker

3. Mepal Take a Break Lunchbox Flat

Mepal lunchbox flat

Wil je het mooie design, de kleur, stevigheid en handigheid van de Mepal Take a Break lijn, maar heb jij al die verschillende compartimenten, vakjes, bakjes en vorkjes niet nodig? Bekijk dan eens de Mepal Take a Break Lunchbox Flat. Deze trommel is ideaal wanneer jij alleen brood mee naar je studie of werk neemt. De platte uitvoering van de trommel zorgt ervoor dat je er genoeg boterhammen in kwijt kunt, maar de lunchbox maar hel weinig ruimte meeneemt in je tas.

> Bekijk de Mepal Take a Break Lunchbox Flat bij Blokker

4. Mepal Ellipse Saladebox

Mepal broodtrommel saladebox

Ben jij niet zo’n brood eter, en neem jij liever een lekkere maaltijdsalade mee voor tussen de middag? De Mepal Ellipse Saladebox  is dan hartstikke handig! De saladebox van Mepal heeft genoeg ruimte om een grote salade in mee te nemen en die vervolgens nog te mengen. Daarnaast is er nog een extra compartiment waar je bijvoorbeeld nog een boterham in kunt doen of bestek in mee kunt nemen, en is er een aparte ruimte voor dressing, zodat je salade niet vochtig wordt. De Mepal saladebox is vaatwasserbestendig.

> Bekijk de Mepal Ellipse Saladebox bij bol.com

5. Mepal Fruitbox Campus Vershouddoos

mepal broodtrommel fruitbox

Houd jij van een lekker stukje fruit tussendoor? In de Mepal Fruitbox Campus Vershouddoos blijft al jouw fruit lekker lang goed! Zo kun je ook aan het einde van de dag nog genieten van vers fruit. De fruitbox van Mepal is groot genoeg voor een stuk fruit, en kun je los meenemen of in één van de Bento lunchboxen van Mepal stoppen, waar die precies in past. Daarnaast zit er een vork bij om mee te eten. De fruitdoos is enorm stevig en vaatwasserbestendig.

> Bekijk de Mepal Fruitbox Campus Vershouddoos bij bol.com

6. Mepal Duo Ellipse Lunchbox

mepal duo ellipse lunchbox

De Mepal Duo Ellipse Lunchbox is een grote lunchbox voor genoeg boterhammen of een lekkere salade. De Mepal broodtrommel bestaat uit één groot compartiment met een klein, plat compartiment er bovenop. Zo kun je bijvoorbeeld een salade meenemen, en daarbij nog een aparte boterham. Ook zit er een klein bakje bij waar je dressing, croutons of wat muesli in kunt doen. De Duo Ellipse Lunchbox is magnetronbestendig (zonder het kleine compartiment) en kan in de vaatwasser.

> Bekijk de Mepal Duo Ellipse Lunchbox bij Blokker

Op zoek naar jouw favoriete Mepal broodtrommel

Het mag duidelijk zijn dat er enorm veel verschillende Mepal broodtrommels te verkrijgen zijn. De broodtrommels van Mepal gaan dan ook al decennialang mee, voor kinderen, volwassenen en iedereen daar tussenin. De broodtrommels zijn over het algemeen stevig en vaatwasser- en magnetronbestendig. Controleer dit wel altijd nog even voor de zekerheid.