Op zoek naar de beste noise cancelling koptelefoon? Wij zijn voor jullie op onderzoek uit gegaan en hebben een top 3 samengesteld van de beste noise cancelling koptelefoons van 2023. We leggen jullie eerst graag uit wat nu precies ”noise cancelling” inhoudt en wat het voordeel hiervan is. Scrol verder naar beneden voor onze top 3 beste noise cancelling koptelefoons.

 

Wat is noise cancelling koptelefoon?

Je vraagt je misschien wel af: wat is nu precies een noise cancelling koptelefoon? Met een noise cancelling koptelefoon demp je verschillende omgevingsgeluiden waardoor je nog intenser van je muziek kunt genieten. Wanneer je bijvoorbeeld aan het reizen bent of je volledige focus wil leggen op je werk, met een noise cancelling koptelefoon zonder jij je helemaal af en heb je minder last van storende geluiden. Hieronder vertellen we jullie graag wat de drie beste noise cancelling koptelefoons zijn van nu.

 

Beste koptelefoon noise cancelling – Top 3

Beste noise cancelling koptelefoon

1. Sony WH-1000XM4 

De Sony WH-1000XM4 is de opvolger van de populaire Sony WH-1000XM3 en wat ons betreft de beste koptelefoon met noise cancelling. Dankzij deze koptelefoon met noise cancelling zorg je ervoor dat de geluiden in je omgeving makkelijk worden gedempt. Wanneer je een gesprek met iemand aangaat, gaat je muziek automatisch op pauze en worden de geluiden in je omgeving weer versterkt. Heel handig aangezien je zo niet je koptelefoon af hoeft te doen. Wanneer je de Sony Headphones Connect app hebt gedownload, kun je de Sony WH-1000XM4 instellen naar jouw persoonlijke voorkeuren. 

Er zijn een aantal punten waar deze nummer één beste noise cancelling koptelefoon in verbeterd is ten opzichte van het vorige model. Het geluid én de noise cancellation zijn nog beter dan bij de Sony WH-1000XM3. De Sony WH-1000XM4 kan worden verbonden met twee apparaten tegelijk en heeft een bewegingssensor die in de gaten houdt wanneer jij je oorschep optilt. Kortom, de Sony WH-1000XM4 is volgens ons de beste koptelefoon met noise cancelling die momenteel op de markt is.

Bekijk hier de beste noise cancelling koptelefoon bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt

 

Beste noise cancelling koptelefoon

 

2. Beats Studio 3 Wireless

Op nummer twee van de beste noise cancelling koptelefoons hebben wij de Beats Studio 3 Wireless staan. Deze koptelefoon met noise cancelling maakt eenvoudig verbinding met je smartphone of laptop en dankzij de W1 chip die aanwezig is, verbind je de Beat Studio 3 Wireless eenvoudig met verschillende Apple devices. Wanneer je dus onderweg luistert via je iPhone en je bent aangekomen bij een iMac op bijvoorbeeld je werk, koppelt deze koptelefoon met noise cancelling automatisch met de iMac. Hoe handig is dat? Door de Fast Fuel techniek laad je ‘m binnen 15 minuten op om weer 3 uur lang te genieten van je muziek. Wat ons betreft komt de Beat Studio 3 Wireless zeker op nummer twee van de beste noise cancelling koptelefoon.

Bekijk hier de beste noise cancelling koptelefoon bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt (tijdelijk uitverkocht)

 

Beste noise cancelling koptelefoon

 

3. Bose QuietComfort 35 II

Als derde in het rijtje van beste noise cancelling koptelefoon hebben wij de Bose QuietComfort 35 II gekozen. Ook deze noise cancelling koptelefoon kun je eenvoudig koppelen aan jouw smartphone, laptop of tablet. Dankzij de noise cancelling ervaar je bij de Bose QuietComfort 35 II geen omgevingsgeluiden waardoor je geen last hebt van een trein die voorbij rijdt of het lawaai van mensen om je heen. Deze geweldige koptelefoon gaat maar liefst 20 uur mee en is binnen 15 minuten opgeladen voor weer 2,5 uur luisterplezier. Download de Bose Connect app en schakel de noise cancelling aan of uit, wat voor jou op dat moment het beste uitkomt.

Bekijk hier de beste noise cancelling koptelefoon bij:
MediaMarkt

 

Beste noise cancelling koptelefoon

 

Na het lezen van dit artikel zijn wij heel erg benieuwd welke koptelefoon jullie kiezen als beste noise cancelling koptelefoon van nu! Kies jij voor de Sony WH-1000XM4, de Beats Studio 3 Wireless of ga je voor de Bose QuietComfort 35 II?