Print jij regelmatig voor bijvoorbeeld studie of werk? Dan is het fijn als jouw printer goedkoop kan printen. Als je een printer aanschaft voor een lage prijs, kan het namelijk alsnog zo zijn dat jij per geprint velletje best veel geld betaalt. Als jij veel print, is dat dus nog steeds geen voordelige optie. Wanneer je van tevoren weet dat je veel inkt gaat gebruiken, dan kun je er beter voor kiezen om te focussen op de inktprijs in plaats van de aanschafprijs van de printer zelf. Uiteindelijk bespaar je hier dan aardig wat geld op. Om je hierbij te helpen vind je in deze blog de top 6 beste printers met goedkope inkt. Check het snel!

> Of bekijk meteen alle printers bij Coolblue

 

Printers met inktreservoirs

  1. Epson EcoTank ET-2825
  2. Canon PIXMA G3570

Laserprinter met toners

  1. HP LaserJet Pro 4002dw
  2. Brother MFC-L2710DW + 1 extra zwarte toner

Printers met een inktabonnement

  1. HP ENVY Photo Inspire 7924e + 1 set extra inkt
  2. HP OfficeJet Pro 8022e All-in-One

 

Printer met goedkope inkt | Wanneer is het goedkoop?

Je kunt veel verschillende printers kopen, die ook weer verschillen in inktprijs. Om deze verschillen goed te begrijpen, kun je het onderstaande lijstje eens doornemen.

  • Printers met inktreservoirs: hierbij gebruik je geen cartridges, maar kun je zelf het inktreservoir bijvullen met inkt uit flesjes. Omdat deze inkt goedkoper is, kun je hier veel mee printen voor weinig geld.
  • Laserprinter met toners: dit wordt vaak gebruikt op kantoor, maar kan ook prima thuis gebruikt worden. Hij is wat duurder in aanschaf, maar daarna wel goedkoper per printje. Ook print hij meestal erg snel. Als je dagelijks print is dit dus een goede investering.
  • Inkjetprinter met cartridges: dit zijn over het algemeen de goedkoopste printers om aan te schaffen, alleen daarna wel duurder per printje. Dit komt omdat de cartridges best prijzig kunnen zijn.
  • Printers met een inktabonnement: bij een HP Instant ink kun je een abonnement nemen voor een vast bedrag per maand. Je betaalt bijvoorbeeld €5,99 per maand voor 100 pagina’s. Wanneer je veel in kleur hebt geprint en je inkt is op, zorgt HP ervoor dat je automatisch nieuw inkt in huis hebt. Dit kan erg voordelig uitpakken!

Omdat een Inkjetprinter met cartridges een vrij hoge prijs betreft per printje, wordt deze weggelaten uit onderstaande aanbevelingen. We willen alleen maar koopjes natuurlijk!

 

6 beste printer met goedkope inkt

Bij de onderstaande 6 aanbevelingen  voor een printer met goedkope inkt vind je twee printers met inktreservoirs, twee laserprinter met toners en twee printers met een inktabonnement. Neem ze snel door!

Printers met inktreservoirs

1. Epson EcoTank ET-2825

printer-met-goedkope-inkt-epson

 

Dit is een echte all-in-one printer, wat betekent dat je niet alleen kunt printen maar ook kunt scannen en kopiëren. Je kunt het inktreservoir gemakkelijk navullen. Als hij vol zit kun je er wel duizenden pagina’s mee printen. Daarnaast kun je er ook goed foto’s en afbeeldingen mee printen omdat hij een zeer hoge printresolutie van 5.760 bij 1.440 dpi heeft. Wat wil je nog meer?

> Bekijk de Epson EcoTank ET-2825

2. Canon PIXMA G3570

printer-met-goedkope-inkt-canon

Ook deze printer kan printen, scannen en kopiëren. Een andere overeenkomst is dat ook deze vakantiefoto’s goed kan uitprinten door de hoge printresolutie van 4.800 bij 1.200 dpi. Via Apple AirPrint, de Canon Print app of wifi direct kun je vanaf de bank zo jouw bestand of foto laten afdrukken. Liever lui dan moe, toch?

> Bekijk de Canon PIXMA G3570

Laserprinter met toners

1. HP LaserJet Pro 4002dw

printer-met-goedkope-inkt-hp

De HP LaserJet Pro 4002dw is supersnel en duurzaam, doordat hij automatisch dubbelzijdig print. Hiermee bespaar je tijd en papier. Hij print wel 40 pagina’s af per minuut. Daarnaast is de printer vrij compact voor een laserprinter, waardoor je ‘m makkelijk op je bureau kan zetten. Je printopdracht verstuur je gemakkelijk draadloos via wifi direct of Apple AirPrint.

> Bekijk de HP LaserJet Pro 4002dw

2. Brother MFC-L2710DW + 1 extra zwarte toner

printer-met-goedkope-inkt-brother

Deze laserprinter kan naast printen ook scannen en kopiëren, en door de bijgeleverde toner kun je meteen beginnen. Je print per minuut wel 30 pagina’s. De Brother printers staan erom bekend dat zij erg zuinig printen en je daarom niet veel geld uit hoeft te geven aan inkt. Let er wel op dat deze printer alleen zwart-wit kan printen.

> Bekijk de laserprinter van Brother

Printers met een inktabonnement

1. HP ENVY Photo Inspire 7924e + 1 set extra inkt

printer-met-goedkope-inkt-hpenvy

Bij deze printer ontvang jij zelfs zes maanden gratis HP Instant Inkt. Maar met de extra set cartridges hoef je je voorlopig niet druk te maken om de inkt van jouw HP printer. Je hebt genoeg om de komende tijd te printen, kopiëren en te scannen. Deel de printopdracht uit via WiFi of bedien de printer via je telefoon, laptop of op het scherm op de printer zelf.

> Bekijk de HP ENVY printer

2. HP OfficeJet Pro 8022e All-in-One

printer-met-goedkope-inkt-hpoffice

Ook bij de HP OfficeJet Pro krijg je zes maanden gratis HP Instant Inkt als je de printer aanmeldt oor HP+. Daarnaast kun je met deze printer niet alleen printen, kopiëren en scannen, je kunt hier ook mee faxen. Door de automatische documentinvoer kan de printer een stapel documenten in één keer scannen en kopiëren, wat supersnel gaat. Kortom, snelheid en efficiëntie staan centraal bij deze printer!

> Bekijk de HP OfficeJet Pro 8022e All-in-One

 

> Nog geen keuze kunnen maken? Check onze top 5 beste all in one printers!

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste printers met goedkope inkt zo goedkoop mogelijk printen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte printers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.