Ben je op zoek naar een cadeau voor een student? Dat kan best lastig zijn, want waar zit een student nu echt op te wachten? We kennen allemaal de clichés: een bierdopjes pistool, grappige mok of een wijnglas met tekst erop. Niet echt origineel dus. Wij denken dat je studenten veel blijer maakt met andere cadeaus. Wat voor cadeaus dat zijn, dat vertellen we hieronder.

Inhoud

> Handig cadeau
> Leuk cadeau
> Grappig cadeau

 

Handig cadeau

De meeste studenten hebben weinig te besteden tijdens hun studententijd. En dat is ook niet gek, want er komen veel kosten bij kijken. Denk aan collegegeld, boeken, een nieuwe laptop, huur, eten, feestjes, en nog veel meer. Daarom kan het ook leuk zijn om juist een handig cadeau te geven. Iets waar degene écht iets aan heeft.

Voorbeelden van handige cadeaus voor studenten:

 

Leuk cadeau

Als je een cadeautje aan iemand geeft, wil je natuurlijk wel dat diegene het leuk vindt én er ook iets aan heeft. Zonde als het meteen de kast (of prullenbak) in gaat. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar cadeau ideeën voor studenten die leuk zijn en praktisch.

Voorbeelden van leuke cadeaus voor studenten:

 

Grappig cadeau

Ben je niet zo van de serieuze cadeaus of vind je het gewoon leuk om een grappig cadeau te geven? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn, zoals eerder al benoemd, veel clichés wat betreft grappige studenten cadeaus. Maar het is toch veel leuker om met een origineel cadeau aan te komen? Daarom gingen wij op zoek naar grappige, originele cadeaus voor studenten.

Voorbeelden van grappige cadeaus voor studenten:

 

Hopelijk heb je hier een leuk cadeau voor een student gevonden! Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan nog meer cadeaus voor studenten bij:
> CoolGift
> Cadeau.nl