Hopelijk ben je nu nog aan het genieten van je welverdiende zomervakantie. Logisch dat je er liever nog niet over nadenkt, maar… het nieuwe studiejaar staat weer voor de deur. En ja, daar horen helaas ook nieuwe studieboeken bij. Nieuwe studieboeken is geen leuk klusje. Daarom helpen wij je een handje op weg. Hieronder vind je waar je makkelijk en snel nieuwe studieboeken besteld voor komend schooljaar.

 

Waar kan je het beste jouw studieboeken kopen?

Nadat je vanuit je studie de boekenlijst hebt doorgekregen, weet je dat het echte werk weer gaat beginnen. Je kan weer op zoek naar alle benodigdheden voor het komende studiejaar en dus ook zullen er weer boeken aangeschaft moeten worden. Waar je deze het beste kunt kopen, hangt er een beetje vanaf wat je verwacht van de boeken en hoe snel je het gewoon geregeld wil hebben. Ga je voor nieuw of tweedehands? Wil je de boeken kopen van een andere (oud) student of liever bij een echte webshop? Hieronder zie je twee goede plekken om jouw studieboeken te kopen:
1. BookSpot
2. Bol.com

 

Studieboeken kopen bij BookSpot

Bij BookSpot koop je studieboeken voor bijna alle opleidingen. Van Marketing & Communicatie, tot Rechten, Psychologie en Pedagogiek. Naast studieboeken vind je hier ook samenvattingen voor examens, woordenboeken en taalgidsen. Het fijne aan BookSpot is dat je jouw bestelling de volgende dag al ontvangt! Geen probleem dus, als je pas op het allerlaatste moment besteld of er in de eerste weken achterkomt dat je toch nog een boek mist.

> Koop je alle boeken die je nodig hebt voor je studie bij BookSpot

 

Studieboeken kopen via bol.com

Ook bij bol.com is er een groot aanbod aan studieboeken te vinden! Er zijn verschillende categorieën, waardoor je makkelijk en snel boeken voor jouw studie kunt vinden. Als je het makkelijker vindt om de ISBN-nummers in te vullen, dan kan dat natuurlijk. Via de zoekbalk vind je dan meteen welk boek je nodig hebt. Het voordeel van op een ISBN-nummer zoeken is dat je er daardoor zeker van bent dat je het juiste boek koopt!

> Scoor je studieboeken bij bol.com

 

Heb jij nog studieboeken van voorgaande jaren waar je niks meer mee doet? Je kunt jouw studieboeken online verkopen aan andere studenten! Gelukkig kan je tegenwoordig ook erg makkelijk en snel weer je studieboeken verkopen. Dit zorgt ervoor dat je dus een groot deel van de kosten aan het eind van het studiejaar weer kan terugverdienen!

Studenten Wegwijzer wenst je veel succes tijdens het komende studiejaar!