Bij studeren komt veel meer kijken dan alleen het studeren zelf. Denk aan studentenwoningen, verenigingen, colleges, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe schoolspullen kopen. Dat laatste wordt soms nog best wel onderschat. Als je ervoor zorgt dat je tijdig de juiste schoolspullen hebt verzameld, kan dit je een hoop stress schelen. Een voorbeeld daarvan zijn je schoolboeken. Nieuwe studieboeken kopen is geen leuk klusje, maar het is zeker wel nodig. Daarom helpen wij je een handje op weg. Hieronder vind je waar je makkelijk en snel nieuwe studieboeken besteld voor je schooljaar.

Of koop direct studieboeken bij:
> bol.com
> Bruna
> Bookmatch

 

Waar kan je het beste jouw studieboeken kopen?

Nadat je vanuit je studie de boekenlijst hebt doorgekregen, weet je dat het echte werk weer gaat beginnen. Je kan weer op zoek naar alle benodigdheden voor het studiejaar of je semester en dus zullen er ook weer boeken aangeschaft moeten worden. Waar je deze het beste kunt kopen, hangt er een beetje vanaf wat je verwacht van de boeken en hoe snel je het geregeld wil hebben. Ga je voor nieuw of tweedehands? Wil je de boeken kopen van een andere (oud) student of liever bij een echte webshop?

Koop je studieboeken gemakkelijk bij:
> bol.com
> Bruna
> Bookmatch

 

Studieboeken kopen via bol.com

Bij bol.com is er een groot aanbod aan studieboeken te vinden! Er zijn verschillende categorieën, waardoor je makkelijk en snel boeken voor jouw studie kunt vinden. Als je het makkelijker vindt om de ISBN-nummers in te vullen, dan kan dat natuurlijk. Via de zoekbalk vind je dan meteen welk boek je nodig hebt. Het voordeel van op een ISBN-nummer zoeken is dat je er daardoor zeker van bent dat je het juiste boek koopt!

> Scoor je studieboeken bij bol.com

 

Studieboeken kopen bij Bruna

Ook bij Bruna vind je een groot assortiment studieboeken. Door de verschillende genres kun je gemakkelijk goede studieboeken vinden. Je kunt gemakkelijk zoeken per vak of opleiding. Handig! Ook de allernieuwste studieboeken kun je alvast reserveren. Zo weet je zeker dat je niet misgrijpt als deze uitkomen.

> Scoor je studieboeken bij Bruna

 

Tweedehands studieboeken kopen bij Bookmatch

Liever tweedehands studieboeken? Goed idee! Dit scheelt je namelijk veel geld én het is een stuk beter voor de natuur. Je kunt gemakkelijk zoeken per opleiding. Zo heb je snel de goede studieboeken gevonden.

> Scoor tweedehands studieboeken bij Bookmatch

 

Heb jij nog studieboeken van voorgaande jaren waar je niks meer mee doet? Je kunt jouw studieboeken online verkopen aan andere studenten! Gelukkig kan je tegenwoordig ook erg makkelijk en snel weer je studieboeken verkopen. Dit zorgt ervoor dat je dus een groot deel van de kosten aan het eind van het studiejaar weer kan terugverdienen!

Veel succes met het komende studiejaar!