Heb je ook zo vaak dat je nieuwe gerechten wil maken, maar daar dan niet de juiste pan, ovenschaal of apparaat voor hebt? Of staat je keuken bomvol met allerlei verschillende pannen, kookmachines, airfryers en stomers? Dan zou het natuurlijk ideaal zijn om één apparaat te hebben waar je – bijna – alles mee kunt in de keuken. En die is er, namelijk de Crockpot Express Turbo! Wij vertellen je hieronder wat de Crockpot Express Turbo is, hoe ‘ie werkt en waar je ‘m kunt krijgen.

Koop de Crockpot Express Turbo direct bij:
> bol.com
> Coolblue

 

Wat is een Crockpot Express?

Crockpot Express Turbo

Misschien ken je het merk Crockpot inmiddels wel. Het merk heeft een enorm scala aan verschillende soorten slowcookers. Maar de nieuwste en misschien wel beste aanwinst in de Crockpot familie tot nu toe is de Express Turbo. Deze Crockpot is namelijk een echt keukenwonder, en kan maaltijden op allerlei verschillende manieren binnen een handomdraai bereiden. En het gaat vaak ook nog eens sneller dan op de traditionele manier. Win-win dus!

De Crockpot Express Turbo bereidt gerechten onder hoge druk, waardoor het enorm snel gaat. Het apparaat heeft maar liefst 14 verschillende functies, zo kun je maaltijden bijvoorbeeld frituren, koken of stomen. Net zoals je gewend bent van de eerdere Crockpot varianten, kun je in dit apparaat dus gemakkelijk alle soorten gerechten maken. Van yoghurt tot soep en van avondmaaltijden tot toetjes. De Crockpot is maar liefst 5,7 liter groot, waardoor je er tot 7 porties van een gerecht in kunt maken. Hij bevat een antiaanbaklaag, komt met accessoires zoals een sous vide standaard en mixlepel, en heeft een digitaal paneel waarop je de temperatuur kunt zien.

De nieuwe Turbo functies

De gloednieuwe Crockpot Express Turbo uitvoering variant van de welbekende Crockpot bevat een aantal nieuwe functie. Ten eerste is er natuurlijk de turbo functie. Wanneer je deze gebruikt, is je gerecht 40% sneller klaar dan wanneer je de standaard snelheid van de Crockpot gebruikt. Daarnaast heeft de Turbo variant een statusbalk die aangeeft wanneer de juiste temperatuur en druk bereikt zijn.

Wat betreft de verschillende bereidingsopties, biedt de Turbo variant van de Crockpot Express een nieuwe sous vide functie. De sous vide kookfunctie zorgt ervoor dat voedsel vacuüm afgedicht wordt en vervolgens ondergedompeld wordt in warm water, dat niet kookt. Op deze manier wordt het eten heel geleidelijk en uniform gekookt. De sous vide functie is ideaal voor het maken van vis, vlees, groenten en eieren.

Waar kun je de Crockpot Turbo Express kopen?

Ben jij net zo enthousiast als wij over de functies van de nieuwste Crockpot Express? En kun je niet wachten om nog minder lang bezig te zijn met het klaarmaken van eten? Dan wil je de Crockpot Turbo Express natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. De nieuwste Crockpot is al te verkrijgen bij bol.com en Coolblue, dus sla je slag en check snel hoe de sous vide kookfunctie in het echt werkt! Hou je meer van een simpele, lekkere frituur? Check dan de beste Airfryers.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.