Ben je op zoek naar een nieuwe, compacte stofzuiger die lang meegaat? Waarschijnlijk ken je de Henry stofzuiger wel, de ontzettend bekende stofzuiger met een gezicht erop waarbij de stofzuigerslang de neus lijkt. Het Henry stofzuiger model van het merk Nautica gaat al decennialang mee, en is dan ook hartstikkie betrouwbaar. Maar na al die jaren zijn er inmiddels een hoop verschillende modellen van de Henry. Dus hoe kies je nou de beste? Wij zetten er een aantal voor je op een rij!

 

Bekijk direct de beste Henry stofzuigers bij:
> MediaMarkt
> Coolblue
> bol.com

 

Top 6 Henry stofzuiger | Snel naar:

  1. Numatic Henry HVR-240 MM
  2. Numatic Henry HVX-200 Xtra
  3. Numatic Henry HVR-160 Compact
  4. Numatic Henry HPC-200 Petcare
  5. Numatic Henry HVA160-11 Allergy
  6. Numatic Henry HVR-180 Eco

 

Een Henry stofzuiger kiezen

Je hebt dus al besloten dat je voor een Henry stofzuiger wil gaan. Maar voordat je deze koopt, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Iedere stofzuiger is namelijk geschikt voor een ander soort huishouden. Heb je bijvoorbeeld huisdieren, dan kun je het beste een Henry zuiger kiezen die speciaal voor dierenharen gemaakt is. Daarnaast moet je er ook rekening mee houden dat je een stofzuiger kiest die past bij de vloer die je hebt. Zo voorkom je dat je je tapijt of juist harde houten vloer stukmaakt met de stofzuiger.

Verder is het belangrijk om rekening te houden met het formaat van de stofzuiger. Een grote stofzuiger is fijn omdat je de zak dan niet zo vaak hoeft te vervangen, maar heb je niet zo veel ruimte in je studentenkamer, dan is een compacte stofzuiger juist misschien weer fijner. En heb je bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie? Dan is het goed om een Henry te kiezen die speciaal ontworpen is tegen allergieën

 

Top 6 Henry stofzuiger

Hieronder vind je een aantal van de beste henry stofzuigers die te verkrijgen zijn, ieder met een bepaald ontwerp wat betreft ondergrond, formaat en speciale features zoals dierenborstels en allergiefilters.

1. Numatic Henry HVR-240 MM

henry stofzuiger NUMATIC Henry HVR-240 MM Rood

De Numatic Henry HVR-240 MM is misschien wel één van de meest uitgebreide en complete Henry modellen die je kunt krijgen. Deze Henry stofzuiger heeft een vermogen van maar liefst 620 Watt, waardoor die enorm krachtig is. De inhoud is maar liefst 9 liter, waardoor je vaak kunt stofzuigen en de zak amper hoeft te vervangen. Het snoer is 12,5 meter en de stofzuiger is ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, zowel op harde als zachte vloeren. Daarnaast krijg je bij dit model ontzettend veel extra opzetstukken meegeleverd, zoals een kierenzuigmond, meubelzuigmond en plumeauborstel.

> Bekijk de Numatic Henry HVR-240 MM bij MediaMarkt

2. Numatic Henry HVX-200 Xtra

Numatic HVX-200 Henry Xtra

Wil je liever een nog krachtigere stofzuiger die op nog meer verschillende manieren te gebruiken is? Ga dan voor de Numatic Henry HVX-200 Xtra. Deze stofzuiger kan – net als de vorige Henry – op ieder vloertype in huis gebruikt worden door de verschillende opzetstukken. Maar daarnaast heeft dit model ook een turboborstel, die je kunt gebruiken om dierenharen op te zuigen of grove tapijten mee te stofzuigen. Daarnaast kun je de speciale parketborstel gebruiken om zachte, kwetsbare vloeren mee te stofzuigen.

> Bekijk de Numatic Henry HVX-200 Xtra bij Coolblue

3. Numatic Henry HVR-160 Compact

henry hvr-160 compact

Heb jij niet zo veel plek in je kamer en wil je dat je stofzuiger zo weinig mogelijk ruimte inneemt? Of wil je graag een lichte stofzuiger zodat je ‘m makkelijk op kunt tillen om mee naar de andere kant van het huis te nemen? Dan past de Numatic Henry HVR-160 Compact misschien wel bij jou. Dit Henry model is licht en klein, maar heeft alsnog een enorme kracht van maar liefst 620 Watt. De inhoud van deze Henry is 6 liter en heeft een werkbereik van 26,5 meter. En ook dit model wordt geleverd met talloze opzetborstels, zodat ‘ie geschikt is voor ieder huishouden.

> Bekijk de Numatic Henry HVR-160 Compact bij bol.com

4. Numatic Henry HPC-200 Petcare

henry stofzuiger Numatic HPC-200 Henry Petcare

Heb jij huisdieren? De Numatic Henry HPC-200 Petcare is speciaal ontworpen om dierenharen zo snel en efficiënt mogelijk op te zuigen. Deze stofzuiger heeft net als veel van de standaard Henry modellen een inhoud van 9 liter en een standaard combiborstel die op alle ondergronden kan worden gebruikt. Maar daarnaast wordt ‘ie geleverd met zowel een turboborstel als een mini-turboborstel. Met de turboborstel kun je gemakkelijk dierenharen van de grond opzuigen, terwijl de mini-turboborstel ook geschikt is om haren van meubels op te zuigen.

> Bekijk de Numatic Henry HPC-200 Petcare bij Coolblue

5. Numatic Henry HVA160-11 Allergy

Numatic Henry Allergy HEPA13 HVA160-11

Heb jij een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt of pollen? Dan is stofzuigen voor jou normaalgesproken een regelrechte ramp. Een normale stofzuiger verspreidt kleine deeltjes zoals huisstofmijt en pollen namelijk door de lucht, waardoor je extra veel last krijgt van je allergie tijdens en na het stofzuigen. De Numatic Henry HVA160-11 Allergy is speciaal ontworpen voor mensen die allergieën hebben. Deze stofzuiger bevat een HEPA 13 filter HepaFlo filterzakken, waardoor ‘ie stofdeeltjes op kan nemen die tot 800 keer kleiner zijn dan mensenharen. Zo zul je nauwelijks meer last hebben van je allergie.

> Bekijk de Numatic Henry HVA160-11 Allergy bij bol.com

6. Numatic Henry HVR-180 Eco

henry stofzuiger hvr 180 eco

De Numatic Henry HVR-180 Eco heeft dezelfde kracht van 620 Watt als veel andere Henry stofzuiger modellen en heeft een inhoud van 8 liter, maar is gemaakt van duurzame onderdelen. De stofzuiger wordt geleverd met veel verschillende opzetstukken en een standaard combi-mondstuk, waardoor de stofzuiger voor zowel zachte als harde ondergronden te gebruiken is. Zo kun je efficiënt stofzuigen, en ook nog eens duurzaam.

> Bekijk de Numatic Henry HVR-180 Eco bij Coolblue

 

De beste Henry stofzuiger vinden voor in jouw huis

Er zijn dus een boel verschillende opties wanneer het gaat om een Henry stofzuiger. Het ene model is speciaal ontworpen voor huisdieren, de volgende voor mensen met allergieën en weer de volgende voor tapijten of juist laminaat. Welke Henry stofzuiger het beste bij jouw past, hangt dus af van jouw huishouden. Daarom is het goed om te bedenken wat jij nodig hebt, en daar een passende Henry bij te zoeken. Op zoek naar een andere stofzuiger? Bekijk de beste stofzuiger aanbiedingen van het moment.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.