In een gemiddeld studentenhuis vloeit de drank rijkelijk. Er worden meestal de gekste dingen bedacht om het drinken nog iets gezelliger te maken. Maar ben je het een beetje zat om keer op keer hetzelfde drankspelletje te spelen? En ben je wel eens toe aan iets nieuws? Dat is mooi! Wij hebben de tofste (en soms ook een tikkeltje vreemde) drankgadgets voor je op een rijtje gezet!

Shotjesriem
Met een handige shotjesriem zit je nooit meer zonder drank! Je kunt er maar liefst acht verschillende shotjes in bewaren. Naast de shotjesriem zijn er ook bier-riemen verkrijgbaar.

Beer pong luchtbed
Het beer pong luchtbed is de perfecte gadget voor op vakantie! Leg hem in het water & spelen maar…

Beer pong hoed
Een kleinere en draagbare variant van het beer pong luchtbed: de beer pong hoed! Lange tafels en grote ruimtes heb je niet meer nodig…

De bierbuik heuptas
Klaar om de show te stelen op ieder feestje of festival? Met de bierbuik heuptas komt dat zeker goed! Ze zeggen dat je hiermee zelf bier een festival binnen kunt smokkelen. Maar of dat echt gaat lukken is nog maar de vraag…

Bedrukte bieropeners
Naast de eerder genoemde (en soms ietwat vreemde) gadgets kun je ook veel drankgadgets laten bedrukken. Zo zijn er bijvoorbeeld bieropeners met logo’tje verkrijgbaar. De bieropeners zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en erg leuk om cadeau te doen!

Alcoholtester smartphone
Zeker weten dat je niet teveel gedronken hebt? Meten een super handige alcoholtester voor je smartphone kom je er snel genoeg achter of je nog mag rijden of niet. Ook is ‘ie erg klein en gemakkelijk mee te nemen!

Roulette drankspel
Toch nog op zoek naar een origineel drankspel? Probeer dan eens roulette met shotglaasjes! Het roulette drankspel bestaat uit 16 shotglaasjes waar een aantal nummers op staan. Laat de roulette draaien en neem een shot als het gedraaide nummer op jouw glas staat.

 

Met welke gadgets ga jij jouw volgende borrel nóg gezelliger maken?