Op Vaderdag moet jouw vader natuurlijk wel even in het zonnetje worden gezet. En naast dat jij op deze dag extra lief moet zijn voor je vader en hij waarschijnlijk al heel blij is als je langskomt, hoort een cadeau er natuurlijk wel bij. Maar wat is een origineel Vaderdag cadeau? Deze Vaderdag cadeaus top 10 komt jou misschien wel heel goed van pas om een origineel Vaderdag cadeau te scoren!

Bekijk hier direct alle Vaderdag cadeaus:
Voordeeluitjes | Cadeau.nl | Albelli

 

Snel de Vaderdag cadeaus top 10

  1. Hotel 2000 in Limburg
  2. Tafel barbecue
  3. Flexibele tuinslang
  4. Magnetische bierboom
  5. Warmtegevoelige mok
  6. Fotokalender
  7. Auto stofzuiger
  8. Waterdichte telefoonhouder
  9. Gepersonaliseerde mok
  10. Sumo Eierdopjes

 

Wanneer is het Vaderdag 2023?

Als student ben jij misschien niet meer zo bezig met Vaderdag. Vroeger werd dit je op school altijd wel verteld, maar op een hogeschool en universiteit doen ze dit natuurlijk niet meer zo. Maar als student is Vaderdag net zo belangrijk. Veel studenten krijgen tijdens hun studententijd namelijk juist een betere band met hun vader. Doordat je uit huis gaat heb je niet meer de dagelijkse irritaties, maar is het alleen maar fijn en gezellig als je langs gaat. Ondertussen staan je ouders nog wel altijd voor je klaar. Kortom, Vaderdag mag je niet vergeten! Maar wanneer is Vaderdag precies? Vaderdag valt altijd op de derde zondag van juni, en dit jaar dus op 18 juni 2023. Dus, het wordt tijd om een origineel Vaderdag cadeau te zoeken!

 

Vaderdag cadeaus top 10

In de Vaderdag cadeaus top 10 vind je 10 uiteenlopende originele Vaderdag cadeaus waaruit je inspiratie kan opdoen of meteen kan kopen. Kan maar geregeld zijn toch! Scheelt weer stress een paar dagen van tevoren.

1. Hotel 2000 in Limburg

vaderdag cadeaus top 10 hotel

Over het algemeen is iedereen redelijk druk en maken ze niet altijd zelf de tijd om leuke dingen te doen en te ontspannen. Daarom is dit des te leuker om dit cadeau te geven. Geef je vader een nachtje weg voor twee in Hotel 2000 in Limburg. Zo kunnen je ouders er even samen tussenuit, een beter cadeau kun je niet geven! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf mee te gaan met je vader of hemzelf laten kiezen wie hij meeneemt. Via Voordeeluitjes.nl hoeft een hotelovernachting helemaal niet zo duur te zijn. In Hotel 2000 slaap je namelijk al een nacht voor 30 per persoon. Vind je dat toch net iets te duur om zelf te geven? Misschien kun je het samen geven met een broer of zus?

> Check Hotel 2000 op Voordeeluitjes.nl

2. Tafel barbecue

Tafel bbq bol.com

Veel vaders houden van vlees. En niets is lekkerder dan vlees van de barbecue. Dus hoe leuk is het om een bbq cadeau te geven? Deze tafel barbecue kan je als een koffer overal mee naartoe nemen. Bijvoorbeeld naar het strand, vakantie of gewoon lekker in de tuin. Hij is klein genoeg om op tafel te zetten, dus niemand hoeft ongezellig in een hoekje te gaan staan. Je vindt deze leukerd op bol.com voor een mooi prijsje.

> Scoor de tafel barbecue op bol.com

3. Flexibele tuinslang 

Staat jouw vader altijd te klungelen met de tuinslag als hij de tuin wil sproeien? Met deze flexibele tuinslang is dat verleden tijd! Deze waterslang is is namelijk uitrekbaar. Door de waterdruk kan de slang wel 37,5 of 45 meter lang worden. Ook is hij licht, makkelijk oprolbaar en raakt hij niet in de knoop. Ook gelijk een cadeautje voor je moeder, zo komt je vader niet meer chagrijnig binnen na het sproeien van de tuin. Ook de tuinslag kun je met 50% korting kopen bij Koopjedeal.nl.

> Bekijk de flexibele tuinslag op bol.com

4. Magnetische bierboom

Vaderdag cadeaus top 10 bierboom

Wil je liever iets grappigs geven? Op de magnetische bierboom kan jouw vader al zijn bierdopjes bewaren. Er passen wel 60 bierdopjes op de bierboom. Hoe lang doet jouw vader erover om de boom vol te krijgen? Misschien ook leuk in combinatie met een leuk bierpakket?

> Schaf de magnetische bierboom aan bij Cadeau.nl

5. Warmtegevoelige mok Batterij

Vaderdag cadeaus top 10 mok

Zit jouw vader vaak op kantoor of lang achter zijn computer? Dan is de nummer 5 van de Vaderdag cadeaus top 10 een goede tip voor jou. De batterij op deze mok kleurt groen wanneer er een warme drank in komt, en loopt langzaam af als er niks meer in zit. Is de batterij op? Dan is het tijd om weer een nieuw drankje in te schenken! Een leuke hebbe-dingetje.

> Koop de Warmtegevoelige mok hier bij Cadeau.nl

6. Fotokalender

Vaderdag cadeaus top 10 kalender

Een gepersonaliseerd cadeau is één van de leukste dingen om te geven of om te krijgen. Zoek een paar leuke foto’s van je vader, van jullie samen, van je ouders, van je gezin en/of van een leuke vakantie. Voeg ze samen in een fotokalender en je vader kan de komende jaren elke maand weer naar een leuke herinnering kijken! Bij Albelli maak je al een foto kalender al vanaf €16,49. Mega leuk cadeau!

> Maak je persoonlijke fotokalender bij Albelli

7. Compacte auto stofzuiger

Is jouw vader ook iemand die zijn auto altijd heel schoon wil houden? Dan is een autostofzuiger een leuk cadeau voor hem. Je kunt deze in de auto leggen zodat je vader de auto zelfs onderweg kan schoonmaken. Ideaal toch?

> Check de autostofzuiger bij bol.com

8. Waterdichte telefoonhouder fiets

Vaderdag cadeaus top 10 telefoonhouder

Fiets jouw vader graag? Zelfs door weer en wind? Kijk dan eens naar deze waterdichte telefoonhouder. Zo kan hij makkelijk navigeren en de kilometers bijhouden. Ook in de regen!

> Bekijk de Waterdichte telefoonhouder voor op de fiets bij Cadeau.nl

9.  Gepersonaliseerde mok

Vaderdag cadeaus top 10 gepersonaliseerde mok

Als de warmtegevoelige mok niet helemaal iets was voor je vader maar je een mok wel een goed idee vond, is een gepersonaliseerde mok ook erg leuk. Kies een leuke foto en hij kan hier de hele dag op kantoor naar kijken. Ook kan je er een tekst opzetten of bewerken met leuke stickers. De mok vervaagd niet in de vaatwasser en je kan de mok ook gewoon in de magnetron doen.

> Maak een gepersonaliseerde mok bij Albelli

10. Sumo Eierdopjes

Vaderdag cadeaus top 10 eierdop

Deze Vaderdag cadeaus top 10 eindigen we met een grappig Vaderdag cadeautje. Eet je vader vaak eitjes? Hoe leuk is het dan als hij zijn eitje in dit Sumo Eierdopje kan doen bij het ontbijt. Er zitten er twee in de set dus je moeder kan er ook een gebruiken.

> Koop de Sumo Eierdopjes bij Cadeau.nl

 

Hopelijk kan jij door de top 10 Vaderdag cadeaus wat makkelijker een Vaderdag cadeau vinden! De top 10 van Vaderdag cadeaus wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte Vaderdag cadeaus bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.