Het wordt buiten donkerder en kouder, maar ook steeds gezelliger! De kerstdagen staan voor de deur en overal op straat verschijnen bomen, lampjes en kerstmuziek. Ben jij inmiddels ook al helemaal in de kerstsfeer, en wil je dat ook in huis voelen? Dan kan de kerstaankleding natuurlijk niet missen. Dit is de leukste kerstversiering van dit jaar!

Bekijk de mooiste kerstversiering van 2023 direct bij:
> bol.com
> HEMA
> Blokker

 

Kerstversiering top 9 | Snel naar:

  1. Kerstdecoratie cadeaus Blokker
  2. Takkie piek goud 21cm
  3. Kerstbal tompouce glas 9cm
  4. Houten kerstboom 162cm
  5. Kerstkrans
  6. Lange kerstkaarsen
  7. Festivz Kerstkrans Raamstickers
  8. Kerstsok kerstversiering sneeuwpop
  9. Giftmas houten kerstballen

 

De mooiste kerstdecoraties & accessoires van 2023

Wanneer je op zoek bent naar leuke kerstversiering, is het niet zo gek als je als snel door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet. Want in ieder winkel en op iedere website vind je wel kerstspullen. Dus hoe pik je daar nou de leukste dingen tussenuit? Dat is zo makkelijk nog niet. Daarom gingen wij voor je op zoek naar de meest originele, unieke en mooie kerstdecoratie van dit jaar!

 

Kerstversiering top 9

Dit zijn de grappigste, mooiste en origineelste kerstversiering accessoires van 2023!

1. Kerstdecoratie cadeaus Blokker

kerstdecoartie cadeaus blokker

Ben je op zoek naar leuke decoratie die net even wat anders is? Ga voor deze mooie gouden cadeaus van Blokker! De set bestaat uit drie cadeaus in een champagne-achtige kleur (met glitters!). De cadeaus zijn 17, 14 en 13 centimeter. Ze zijn ontzettend leuk om samen neer te zetten, bijvoorbeeld op de vensterbank of op tafel, maar je kunt ze ook ideaal door je kamer of huis heen verspreiden. Zo kom je helemaal in de kerstsfeer!

> Bekijk de kerstdecoratie cadeaus bij Blokker

2. Takkie piek goud 21cm

Takkie piek goud 21cm kerstversiering

Ben je op zoek naar originele versiering voor in de kerstboom? Dan is deze Takkie piek van HEMA natuurlijk hartstikke leuk! Deze piek is origineel, maar een klassieker tegelijkertijd. Want zeg nou eerlijk: alles van Takkie is toch eigenlijk onmisbaar? Met deze piek heb je niet alleen een schattig item voor in de boom in huis, maar zorg je er ook nog eens voor dat jouw boom een echte eye catcher wordt.

> Bekijk de Takkie piek bij HEMA

3. Kerstbal tompouce glas 9cm

kerstbal tompouce glas 9cm

Ben je niet alleen op zoek naar een piek, maar ook nog naar leuke kerstballen voor in de boom? Dan is ook deze klassieker van HEMA niet te missen! De tompouce kerstbal is gemaakt van glas en afgewerkt in de bekende tompouce kleuren; felroze en lichtroze. Daarnaast zitten er nog wat glitters over de kerstbal heen. Dus wil je geen standaard boom, maar zoek je originele kerstversiering? Dan is deze bal onmisbaar!

> Bekijk de kerstbal tompouce glas 9cm bij HEMA

4. Houten kerstboom 162cm

houten kerstboom

Hou je niet van kerstbomen, ben je allergisch of matcht groen nou eenmaal niet zo lekker met je interieur? Ga voor een originele, moderne versie van de kerstboom! Deze houten kerstboom is 162 centimeter hoog, en daarmee ideaal voor in je studentenkamer. Deze houten boom wordt lokaal en duurzaam geproduceerd in België. En misschien nog wel het leukste: het wordt geleverd als bouwpakket, dus je kunt de boom nog zelf met je vrienden of familie in elkaar zetten. Net kapla!

> Bekijk de houten kerstboom 162cm bij bol.com

5. Kerstkrans

kerstkrans

Misschien wel één van de meest klassieke kerstversiering items: de kerstkrans! Deze versie van de krans haal je in huis voor slechts iets meer dan een tientje, en hij barst van de leuke items. Zo bevat de krans zilveren kerstballen, dennenappels, eucalyptus én een afwerking met glitter! De krans is leuk om binnen op te hangen, bijvoorbeeld tegen de muur of een kastdeur, maar is ook ideaal als kerst versiering voor buiten. Hang ‘m bijvoorbeeld aan je voordeur.

> Bekijk de kerstkrans bij Blokker

6. Lange kerstkaarsen

kerstversiering kaarsen

Nu de dagen korter en kouder worden, is er natuurlijk niets lekkerder dan ’s avonds wat mooie kaarsen aansteken binnen. En het wordt er ook nog eens een stuk gezelliger van in huis. Alsof kaarsen op zich nog niet genoeg kerstsfeer brengen, doet HEMA er nog een schepje bovenop: ze hebben lange diner kaarsen in kerstthema uitgebracht. Deze kaarsen hebben bijvoorbeeld het design van rood-witte zuurstokken, zoals ze normaal in de kerstboom hangen.

> Bekijk de lange kerstkaarsen bij HEMA

7. Festivz Kerstkrans Raamstickers

buiten kerst versiering raamstickers

Ben je op zoek naar leuke, originele ideeën om je kamer meer in de kerstsfeeren te brengen? Deze raamstickers van Festivz geven niet alleen jezelf, maar ook iedereen die buiten langs je huis loopt, een kerst gevoel. De stickers bestaan uit verschillende plaatjes met kerstkransjes, de kerstman, sneeuwpoppen en rendieren. Je plakt ze gemakkelijk op het raam, en haalt ze er na de feestdagen ook zo weer af.

> Bekijk de Festivz kerstkrans raamstickers bij bol.com

8. Kerstsok kerstversiering sneeuwpop

Kerstsok Kerstversiering Sneeuwpop

Is kerstmis eigenlijk wel echt compleet zonder kerstsok voor kleine cadeautjes? Nu het schoen zetten voor Sinterklaas voorbij is, is het ophangen van een kerstsok om cadeautjes van de Kerstman te krijgen begonnen. En ook als je geen cadeautjes verwacht, is de kerstsok nog steeds een heel leuke versiering. Deze kerstsok van Blokker heeft niet alleen een mooie print, maar is ook nog eens gedecoreerd met een zachte sneeuwpop erop.

> Bekijk de kerstsok kerstversiering sneeuwpop bij Blokker

9. Giftmas houten kerstballen

Giftmas Houten Kerstballen

Wil jij je kerstboom wel versieren, maar vind je glazen kerstballen niet mooi? Of heb je huisdieren die ervoor zorgen dat er van glazen kerstballen binnen de kortste keren niets meer over is? Ga voor houten kerstballen! Deze set kerstballen van Giftmas bestaat uit 6 verschillende vormen, en in totaal 24 houten kerstballen. Hang ze direct in de boom of schilder ze zelf een mooie kleur voordat je ze ophangt.

> Bekijk de Giftmas houten kerstballen bij bol.com

 

De beste kerstversiering & kerstdecoraties uitkiezen

Uiteindelijk zijn er natuurlijk allerlei verschillende soorten kerstversiering te verkrijgen. Van mooie ballen voor in de boom tot takken en van lichtjes tot kaarsenhouders. Bedenk vooral voor jezelf waar jij de decoratie neer wil zetten of hangen en wat je daarvoor het beste kunt gebruiken. En ben je niet alleen op zoek naar kerstversiering, maar ook nog naar een mooie boom? Bekijk de mooiste kunstkerstbomen met verlichting!