Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het vol gezondheid, goede cijfers en fantastische feestjes mag zijn! We zijn nog maar net begonnen aan het nieuwe jaar, maar we vertellen je graag hoe je 2023 zó goed begint, dat je hier het hele jaar plezier van hebt. Lees je mee?

Voorkomen is beter

Als je een tikje onhandig bent dan heb je vast al regelmatig je telefoon laten vallen. Het resultaat: een scherm in duizend stukken en een lege bankrekening. Je kan hier een dure verzekering voor afsluiten, maar je kan het ook voorkomen! Zorg ervoor dat je áltijd een hoesje om je telefoon hebt. Je scoort hier de beste Samsung hoesjes, maar ook voor dure iPads is het verstandig om wat iPad hoesjes te kopen.

Tip: heb je net een dure laptop gekocht? Neem je laptop altijd mee in een laptop hoes. En wil je ‘m zelfs beschermen tegen krasjes dan kan je ook kiezen voor een sticker met een toffe print voor op je laptop. Better safe than sorry, jongens!

Apps downloaden

Er zijn verschillende apps die jouw leven als student beter maken. Als je last hebt van stress en je hoofd loopt over dan moet je zeker eens Headspace downloaden. Het is een laagdrempelige manier van mediteren. Voor de slechte planners onder ons heb je Class Timetable. Je maakt een planning per dag en per week en die wordt mooi (en overzichtelijk) met kleurtjes laten zien. Download de app op je smartphone én iPad en je hebt alles bij de hand.

Maar ook voor je vrije tijd kun je apps. Denk aan My Fitness Pal, deze helpt je bij het krijgen van grip op je beweging én voedselinname. Je kan namelijk gemakkelijk invullen wat je per dag eet. De app geeft je ook aan of je nog meer eiwitten moet eten bijvoorbeeld. Daarnaast gebruik je je iPad of telefoon natuurlijk ook als receptenboek tijdens het koken :-)!

TIP: koop een iPad hoesje waarmee je ‘m overeind kan zetten. Bestel een los toetsenbord en je hebt een soort laptopje. Superhandig voor school, maar ook voor thuis!

Zet een haalbaar doel

Geen goede voornemens voor 2023, maar wil je wel een bepaald doel behalen dit jaar? Dan moet je dat zeker doen! Ga voor een haalbaar doel, zoals het lezen van 6 boeken, elke week een uurtje ‘n interessante podcast luisteren of in het hele jaar een aantal km fietsen. Zou je in de toekomst een eigen onderneming willen starten? Dan kan je dit jaar alvast beginnen met dingen leren. Doe bijvoorbeeld een workshop, leer hoe belastingaangifte leert of oefen met het maken van een eigen website.

We wensen je heel veel succes met het behalen van je doelen, maar wees niet te streng voor jezelf. Het is de bedoeling dat je met plezier het hele jaar aan dit doel werkt!