De maand december breekt weer bijna aan… Wat betekent dat alle Sinterklaas cadeau ideeën welkom zijn! Vieren jullie dit jaar Sinterklaas en ben je op zoek naar een origineel Sint kado voor in je surprise of voor degene je hebt getrokken met een lootje? Wij delen graag met jullie onze 10 orginele Sinterklaas cadeau ideeën tips zodat jij het leukste cadeautje in huis haalt…

> Bekijk hier direct alle Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

 

Sinterklaas cadeau ideeën – 10x orginele cadeaus

Sinterklaas Cadeau Ideeën Happy Socks

Happy Socks

Een paar Happy Socks: daar wordt iedereen vrolijk van! Geef dit jaar voor Sinterklaas een paar gekleurde Happy Socks als kado. Kies jij voor de fruit socks, de dog socks of geef jij The Beatles socks aan iemand die een échte Beatles fan is.

> Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

Sinterklaas Cadeau Ideeen Rituals

Rituals Adventskalender

Wanneer jij voor je zusje, moeder, oma of beste vriendin op zoekt bent naar een Sinterklaas cadeau idee, zit je met de Rituals Adventskalender áltijd goed! De Adventskalender bestaat uit 24 verschillende, luxueuze Rituals producten zoals een Hair & Body Wash of een lekkere Body Cream.

> Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

 

interklaas Cadeau Ideeen Loesje

Loesje weekkalender

Wat dachten jullie van een weekkalender van Loesje? Dit is een leuk idee voor een Sint kado om op te hangen in iemands wc of bijvoorbeeld in de keuken. Met de Loesje weekkalender kom je elke week de leukste uitspraken tegen.

Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

interklaas Cadeau Ideeen Airfryer

Princess Digitale Aerofryer XL

Een ander leuk Sinterklaas cadeau idee is deze gezonde Princess 182020 Digitale Aerofryer XL! Deze heteluchtfriteuse is ideaal wanneer je gezond wil frituren, braden, bakken én roosteren. Voor een hele lage prijs geven jullie dit als Sinterklaas kado.

Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

interklaas Cadeau Ideeen Adventskalender Cote d'Or

Côte d’Or Adventskalender

Wedden dat jouw Sinterklaas kado in de smaak valt? Met de Adventskalender van Côte d’Or zit je altijd goed, voor wie je ook op zoekt bent naar een Sinterklaas cadeau idee. Tenzij diegene natuurlijk geen chocolade-liefhebber is… Maar dat lijkt ons sterk 🙂

Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

interklaas Cadeau Ideeen games

Super Mario 3D All-Stars

Wanneer je op zoek bent naar een Sint kado voor een gameliefhebber zit je met de Super Mario 3D All-Stars vast en zeker goed. Dit spel is geschikt voor de verschillende Nintendo Switch-systemen en is een échte bestseller.

Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

interklaas Cadeau Ideeen lichtstrip

Lichtstrip met 16 kleuren

Hoe leuk is dit cadeautje? Dit orginele Sinterklaas cadeau idee is een leuk DIY-cadeau om de kamer te decoreren. Of het nu voor iemand zijn of haar slaapkamer, woonkamer of misschien zelfs wc is: dankzij deze lichtstrip wordt er een hele gezellige sfeer gecreëerd!

Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

interklaas Cadeau Ideeen spellen

Escape Room The Game – Jumanji Familie Editie

Een leuk spel om als Sinterklaas cadeau te geven is de Escape Room The Game – Jumanji Familie Editie. Nog leuker: speel dit speel tijdens Sinterklaasavond en voel de spanning van de escape room in jullie eigen huis!

Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

interklaas Cadeau Ideeen resistance bands

Resistance bands

Op zoek naar een Sint kado voor een échte fitness liefhebber? Wat dacht je van een paar goede resistance bands? Bij Bol.com is er een groot assortiment fitness accessoires te vinden waaronder deze weerstandsbanden. Heel handig wanneer iemand thuis of buiten wil sporten!

> Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

interklaas Cadeau Ideeen boeken

Subtle art of not giving a f*ck

Persoonlijke ontwikkeling en mindfulness boeken worden deze periode steeds populairder en door meer mensen gelezen. Dit boek als Sinterklaas cadeau is dan ook zeker een goed idee. Op zoek naar meer mindfulness boeken? Bekijk dan ook onze andere tips!

Bekijk hier deze Sinterklaas cadeau ideeën bij Bol.com

We hopen met deze Sinterklaas cadeau ideeën tips dat jullie meer inspiratie hebben opgedaan voor een origineel Sinterklaas kado!