Afgelopen zaterdag heeft Nederland een fantastische overwinning behaald met 2-1 tegen Turkije! Hierdoor staan we nu in de halve finale van het EK, waar we het woensdag om 21:00 uur opnemen tegen Engeland. Of je nu zin hebt in de gezellige sfeer van een kroeg of de spanning van een groot scherm op een terras, wij hebben de vijf beste steden voor je op een rijtje gezet waar je de wedstrijd optimaal kunt beleven!

 

  • Amsterdam – Strandzuid

In Amsterdam zijn er talloze locaties waar je zaterdag de halve finale Nederland – Engeland kunt bekijken. Een geweldige optie is Strandzuid, waar je onder het genot van een drankje en de beats van de huis-DJ’s het Nederlandse elftal kunt aanmoedigen. Grote schermen zorgen ervoor dat iedereen een perfect zicht heeft op de wedstrijd. Kaarten kosten 10 euro per stuk.

Strandzuid | Europaplein 22

 

  • Den Haag – Indigo 

Ook in Den Haag is de halve finale in de hele stad op verschillende locaties te zien. Op het strand op Scheveningen vind je beachclub Indigo. Met een groot terras een enorm scherm is dit de perfecte plek om de halve finale te bekijken. Onder het genot van lekker bier en de Haagse gezelligheid is het een must om hier de halve EK-finale te beleven.

Indigo | Strandweg 65

 

  • Rotterdam – Biergarten 

De Biergarten is de ideale plek om naar de EK-halve finale te kijken als je uit de omgeving van Rotterdam komt. Met een ruime opzet en een altijd gezellige sfeer kun je hier buiten op een groot scherm de wedstrijd volgen, terwijl het zonnetje op je gezicht schijnt. En dat alles onder het genot van een lekker biertje!

Biergarten | Schiestraat 18

 

  • Amersfoort – op de Hof 

In Amersfoort hebben de horecaondernemers de handen ineengeslagen om de halve finale van het EK op een groot scherm te vertonen. Dit zorgt voor een feestelijke saamhorigheid en maakt dit dé hotspot voor iedereen uit de omgeving Amersfoort. Je kunt bij de nabijgelegen horecagelegenheden de nodige alcoholische versnaperingen halen en er wordt groots feest gevierd wanneer wij de overwinning pakken en naar de finale gaan.

Amersfoort | Hof

 

  • Groningen – De 3 Gezusters

Wanneer je uit de omgeving Groningen komt, is dit fenomeen vast al een bekende plek: De 3 Gezusters. Met een mega groot terras en meerdere zalen met grote schermen is dit dé plek om het EK te volgen in Groningen. Onder het genot van een drankje en een bittergarnituur kun je hier optimaal van de wedstrijd genieten. Bovendien zit De 3 Gezusters midden in het centrum, zodat je na de Nederlandse overwinning meteen de stad in kunt om het te vieren!

De 3 Gezusters | Grote Markt 36