Heb je je rijbewijs, ben je dol op autorijden en zoek je een leuke bijbaan als student? Dan is een bijbaan als chauffeur misschien wel iets voor jou! Het is een leuke manier om geld te verdienen, extra rijervaring op te doen en meer van Nederland te zien. Bovendien kan het voorkomen dat je in luxe auto’s mag rijden en zijn de werktijden flexibel.  Het is niet alleen leuk, maar ook goed betaald om als student aan de slag te gaan als chauffeur. In deze blog zetten we de leukste student vacatures voor chauffeurs voor jou op een rijtje!

Bij Coolblue hebben ze ontzettend veel leuke student vacatures voor chauffeurs/bezorgers. Het is een bijbaan met veel vrijheid en flexibele uren, waarbij je ook nog eens op leuke plekken komt! Je gaat altijd samen met een buddy op pad en bezorgt meteen een glimlach bij klanten door hun bestelde producten af te leveren. Bovendien is het een goede work-out, waardoor je zelfs de sportschool kan overslaan. Je verdient hierbij €16,04 per uur. Het enige wat je nodig hebt is minimaal 2 jaar je rijbewijs B op zak.

  • Word Chauffeur bij Rent A Bob

Rent A Bob is ideaal voor wie in de Randstad woont en plezier beleeft aan autorijden en omgang met mensen. Zoals de naam al zegt, zorg je ervoor dat mensen veilig thuiskomen in hun eigen auto. Klanten zijn vaak vriendelijk en in een goede stemming, en geven vaak een leuke fooi. Je bepaalt zelf je werktijden dankzij de flexibele planning. In een avond kun je al tot €110 verdienen, exclusief fooi. Kortom, het is een gezellige baan waarbij je mooie auto’s rijdt en een gezellig praatje maakt met de klant.

  • Word chauffeur bij Picnic

Je hebt vast weleens de Picnic wagens zien rijden door de straten. Bij Picnic zijn er veel vacatures als chauffeur die perfect zijn voor studenten. Je kunt hier namelijk tot €20,23 per uur verdienen! Daarnaast kun je zelf je werktijden bepalen en zijn er mogelijkheden om door te groeien naar een leidinggevende functie. Om het werk nog aantrekkelijker te maken, zijn er leuke extra’s zoals borrels en gratis vers fruit en snacks.

  • Word chauffeur bij een supermarktketen

Bij grote supermarktketens zijn er altijd veel vacatures beschikbaar voor chauffeurs. Hier kun je niet alleen lekker verdienen, maar ook genieten van de vrijheid van onderweg zijn, werken met leuke collega’s en zelf bepalen wanneer je werkt. Bij Albert Heijn verdien je tot €18,49 per uur en bij Jumbo €17,33. Daarnaast zijn er ook leuke voordelen zoals teamuitjes!

  • Word student-chauffeur 

Student-chauffeurs worden vaak breed ingezet, hierdoor blijven de werkzaamheden Er zijn veel verschillende taken mogelijk als student-chauffeur, zoals het rijden als privéchauffeur, het vervoeren van luxe auto’s van A naar  B, of het verplaatsen van auto’s tijdens evenementen van gasten naar parkeergelegenheden. Er zijn tal van bedrijven die vacatures aanbieden voor student-chauffeurs, dus het is zeker de moeite waard om hier naar te kijken. Het werk is zeer flexibel en het gemiddelde uurloon ligt rond de 15 euro (dit kan per bedrijf verschillen). Het is een baan met veel variatie, flexibiliteit en mogelijkheden!