Nu december is aangebroken, staan ook de feestdagen weer voor de deur! Ben jij nog op zoek naar mooie winterse versiering voor in huis, op het balkon of in de tuin? Of zet je geen kerstboom, maar wil je toch iets van kerst aankleding in je kamer ophangen of neerzetten? Dan zijn kerststerren ideaal! En laat deze sterren nou niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens hartstikke handig. Veel kerststerren werken namelijk tegelijk als verlichting. Dit is de kerstster met verlichting top 6!

Bekijk de mooiste kerststerren met verlichting direct bij:
> Blokker
> HEMA
> bol.com

 

Top 6 kerststerren met verlichting | Snel naar:

  1. Zilveren decoratie kerstster met verlichting 40 cm
  2. Kerstster met LED licht 68cm goud
  3. Handgemaakte papieren kerstster
  4. Decoris verlichte kerstster zwart
  5. Chilitec 3D LED kerstster met verlichting 56 cm
  6. Verlichte kerstster lampion op standaard 60 cm

 

De mooiste kerst sterren met lichtjes

Ben je al langer op zoek naar kerststerren met verlichting? Dan ben je er inmiddels misschien al wel achter dat het aanbod enorm is. Van hangende tot staande sterren en van witte tot roze; kerststerren zijn te krijgen in allerlei kleuren, formaten en prijsklassen. Dus hoe vind je nou de mooiste? Bedenk vooral eerst waar je de sterren wil ophangen of neerzetten, zo kun je bepalen of je voor een hangende kerstster of staande kerstster gaat. Hang je de ster op? Bedenk dan ook of het handig is om een plattere ster te nemen, bijvoorbeeld als je de ster aan een muur of deur hangt, of dat je liever een ster met punten in alle richtingen wil, voor bijvoorbeeld aan het plafond of een boomtak.

Daarnaast is de prijs natuurlijk ook niet onbelangrijk. Voor slechts een paar euro kun je al een mooie kerstster met verlichting vinden. Maar wil je graag voor een luxe ster van steviger materiaal, of wil je een bijzondere ster met een speciale soort verlichting of decoratie? Dan kost dit waarschijnlijk ook meer geld. Bedenk dus hoe veel je uit wil geven, en pas je zoektocht daarop aan.

 

Kerstster met verlichting top 6

Wij gingen op zoek naar de mooiste kerststerren met verlichting van dit jaar, in allerlei vormen en van allerlei prijzen. Dit is de kerstster met verlichting top 6 van 2023!

1. Zilveren decoratie kerstster met verlichting 40 cm

Zilveren decoratie kerstster met verlichting 40 cm

Ben je op zoek naar een mooie, simpele kerstster met verlichting? Deze zilveren ster haal je voor slechts iets meer dan een tientje in huis. Deze ster met verlichting van Blokker heeft een mooie zilveren kleur en is maar liefst 40 centimeter groot, waardoor ‘ie echt lekker opvalt in je kamer. Hij is gemaakt van zilver papier en beschikt over 10 LED lichtjes. Daarnaast zit er een draadje aan de ster waar je ‘m gemakkelijk mee op kunt hangen.

> Bekijk de zilveren decoratie kerstster met verlichting 40 cm bij Blokker

2. Kerstster met LED licht 68cm goud

kerstster met LED licht 68cm goud

Hou je niet zo van zilver? Ga voor een gouden ster! Deze kerst ster met verlichting haal je voor zo’n 10 euro bij HEMA. De kerstster is gemaakt van goud karton en is behoorlijk groot met maar liefst 68 centimeter. Nog een stukje groter dan voorgaande dus. Aan de binnenkant van de ster zijn 15 LED lampjes verwerkt, waardoor ‘ie een warme kleur licht geeft in je kamer. En ook deze ster kun je makkelijk ophangen door het goudkleurige draadje.

> Bekijk de kerstster met LED licht 68cm goud bij HEMA

3. Handgemaakte papieren kerstster

Handgemaakte papieren kerstster

Wil jij een bijzondere kerstster in huis? Ga dan voor deze handgemaakte papieren kerstster met verlichting van bol.com! Deze kerstster is helemaal handgemaakt in India, en door het prachtige patroon dat verwerkt is in het papier is ‘ie ook ontzettend mooi om als lamp te gebruiken. In de uitgesneden vormen is zijdepapier geplakt, waar het licht doorheen schemert. De ster bevat een snoer van drie meter lang, en werkt dus niet op batterijen. En hij is ook nog eens te verkrijgen in verschillende kleuren!

> Bekijk de handgemaakte papieren kerstster bij bol.com

4. Decoris verlichte kerstster zwart

Decoris verlichte kerstster

Op zoek naar een kerstster met een opvallende, mooie kleur? Ga voor deze zwarte kerststerren met verlichting! Deze kerststerren zijn gemaakt van zwart, stevig papier, en hebben daardoor een elegante uitstraling. Door het donkere papier komt het licht ook nog eens nog mooier door de vormpjes in de ster heen naar buiten. De sterren zijn voorzien van maar liefst 20 LED lampjes die werken op batterijen. En je krijgt ook nog eens twee stuks geleverd!

> Bekijk de Decoris verlichte kerstster zwart bij Blokker

5. Chilitec 3D LED kerstster met verlichting 56 cm

Chilitec 3D LED Kerstster met Verlichting 56 cm

Ben je op zoek naar een 3D kerstster, waarbij de punten naar alle kanten uitsteken? Dan is de Chilitec 3D LED kerstster een hele mooie optie! Deze kerstster is te verkrijgen in zowel wit als rood, en beschikt over 72(!) LED lampjes. En dat niet alleen; de lampjes zijn ook nog eens in te stellen op 8 verschillende standen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor warm of witter licht, en voor een knipper stand of continu licht. Met zijn 3D ontwerp is deze ster ideaal om in het midden van de kamer te hangen!

> Bekijk de Chilitec 3D LED kerstster met verlichting 56 cm bij bol.com

6. Verlichte kerstster lampion op standaard 60 cm

Verlichte kerstster lampion op standaard 60 cm

Heb je geen plek om een kerstster op te hangen? Of vind je een staande kerstster op een voet simpelweg mooier? Deze verlichte kerstster staat op een mooie metalen standaard en is 60 centimeter hoog. Zo is ‘ie ideaal om neer te zetten op tafel of je bureau, maar kun je ‘m ook mooi in een hoek zetten, bijvoorbeeld naast je bank of bed. De ster zelf is gemaakt van dik, zilver papier en bevat 10 LED lampjes die werken op batterijen.

> Bekijk de verlichte kerstster lampion op standaard 60 cm bij Blokker

 

De mooiste kerstster met verlichting

Kortom: mooie kerststerren genoeg! Kies je voor een zwarte ster, een ster met een mooi patroon er in verwerkt of een staande ster op een standaard? Welke kerstster met verlichting uiteindelijk het mooiste in jouw kamer past, kun je natuurlijk alleen zelf bepalen. Maar met deze zes sterren, hebben we je hopelijk alvast een handje op weg geholpen. Ben je niet alleen op zoek naar mooie kerstdecoratie, maar ook nog naar een kerstboom? Check de mooiste kerstbomen met verlichting van dit jaar!