Nu de dagen steeds kouder en korter worden, staan ook de feestdagen voor de deur! Voor je het weet is het alweer Kerstmis, en dat betekent dat het natuurlijk ook tijd is om een mooie kerstboom in huis te halen. Heb jij er geen meer liggen van voorgaande jaren? Of ben je simpelweg eens op zoek naar iets nieuws? Wij gingen op zoek naar de mooiste kerstboom met verlichting van 2023!

Bekijk de mooiste bomen met verlichting direct bij:
> Blokker
> HEMA
> bol.com

 

Top 7 kerstboom met verlichting | Snel naar:

  1. Kerstboom met warm witte verlichting 90 cm
  2. Kunstkerstboom met ornamenten en LED verlichting
  3. Kunstkerstboom met 150 LED lampjes 150 cm
  4. Kunstkerstboom met glasvezel verlichting en decoratie 150 cm
  5. Kunstkerstboom Met LED Verlichting
  6. Excellent Trees kerstboom met sneeuw en verlichting 210 cm
  7. Kerstboom met piek 220 LED lampjes 120×80

 

Een mooie kerstboom met verlichting uitzoeken

Misschien heb je inmiddels al wel gezien dat de winkels en webshops ook dit jaar weer overlopen van kerstspullen, en dus ook bomen. Dus hoe kies je dan en mooie kerstboom uit? Waar begin je met zoeken en waar je let je op? Ten eerste is het belangrijk om op het formaat van de boom te letten. Zoek je een klein boompje die gemakkelijk in je studentenkamer past of bijvoorbeeld op tafel kan? Of wil je juist een volle, grote boom die tot aan het plafond reikt?

Daarnaast moet je de boom natuurlijk mooi vinden! Tegenwoordig bestaan kerstbomen in allerlei kleuren en varianten. Bijvoorbeeld met witte nep sneeuw, in roze of zilveren kleuren of met een boel ornamenten erin. Wil jij een standaard groene boom met lichtjes die je zelf nog kunt versieren? Of zoek je een boom waar de kerstballen al in hangen?

En als laatste is je budget natuurlijk belangrijk. Voor slechts een paar tientjes kun je al een leuke kerstboom met verlichting aanschaffen. Maar wil je het beste van het beste en er zeker van zijn dat jouw kunstboom net echt lijkt? Dan kun je ook all out gaan en een luxe boom van een paar honderd euro kopen.

 

Kerstboom met verlichting top 7

Wij gingen op zoek naar de mooiste bomen met verlichting van dit jaar! Groot en klein, duur en goedkoop; dit zijn onze favorieten.

1. Kerstboom met warm witte verlichting 90 cm

kerstboom met witte verlichting

Ben je op zoek naar een leuke kleine kerstboom? Bijvoorbeeld voor op je bureau of gezellig in een hoek naast de bank of tafel? Deze kerstboom met warm witte verlichting is 90 centimeter hoog, en kan daarmee zowel op de grond als op een (bijzet)tafel gezet worden. Het kunstboompje is voorzien van lichtgevende kerstballen. Daarnaast zitten er losse lichtpuntjes in de boom en hangen er extra rode ballen in. En dat is nog niet alles: hij heeft ook nog eens een leuke gouden ster als piek.

> Bekijk de kerstboom met warm witte verlichting 90 cm bij Blokker

2. Kunstkerstboom met ornamenten en LED verlichting

Black Box Trees Joy Kunstkerstboom met 26 Ornamenten en LED Verlichting

Heb je een wat krapper budget? Of ben je simpelweg op zoek naar een kleine kerstboom met nog meer kleur en verschillende soorten kerstballen? Bekijk dan deze kerstboom met ornamenten en LED verlichting van Black Box Trees eens! Je haalt dit boompje, dat net als de voorgaande 90 centimeter hoog is, in huis voor slechts een paar tientjes. De boom beschikt over 26 ornamenten, zowel standaard kerstballen als andere leuke vormpjes zoals sneeuwpoppen en paddenstoelen. En hij is ook nog eens voorzien van LED verlichting.

> Bekijk de kunstkerstboom met ornamenten en LED verlichting bij bol.com

3. Kunstkerstboom met 150 LED lampjes 150 cm

kunstkerstboom met 150 LED lampjes 150xØ80cm

Ben je op zoek naar een grotere boom, die echt opvalt in jouw kamer? Dan is deze kunstkerstboom met verlichting van HEMA een ideale optie! Deze boom is anderhalve meter hoog, en staat daarmee goed in je kamer zonder dat je je zorgen hoeft te maken over of ‘ie niet te hoog is. Het is een mooie basic boom met 150 LED lampjes verspreid door de takken heen. Zelf kun je ‘m natuurlijk nog versieren, maar zo is ‘ie ook prachtig. En nu ook nog eens met korting!

> Bekijk de kunstkerstboom met 150 LED lampjes 150 cm bij HEMA

4. Kunstkerstboom met glasvezel verlichting en decoratie 150 cm

Kunstkerstboom met glasvezel verlichting en decoratie

Wil je liever een opvallendere, minder basic boom? Ook deze kunstkerstboom met glasvezel verlichting is 150 centimeter hoog, net als de vorige, maar heeft verlichting die van kleur verandert! Deze boom is voorzien van verlichting die automatisch verandert tussen rood, groen en blauw. En dat is nog niet alles; hij heeft ook een piek in de vorm van een ster, die ook verlicht is en mee van kleur verandert.

> Bekijk de kunstkerstboom met glasvezel verlichting en decoratie 150 cm bij Blokker

5. Kunstkerstboom Met LED Verlichting

Kunstkerstboom Met LED Verlichting

Vind je anderhalve meter toch net wat te klein in huis, of heb je een kamer met hoge plafonds? Dan is een grotere boom natuurlijk mooi als echte statement piece tijdens de decemberdagen. De kunstkerstboom met LED verlichting van Infinity Goods is te verkrijgen in maar liefst drie formaten: 180, 210 en 240 centimeter. Ze kun je de boom kiezen die het beste in jouw huis past! Deze kerstboom is voorzien van mooie LED lampjes die verspreid door de takken zitten.

> Bekijk de kunstkerstboom met LED verlichting bij bol.com

6. Excellent Trees kerstboom met sneeuw en verlichting 210 cm

Excellent Trees® LED Otta Kerstboom met Sneeuw en Verlichting 210 cm

Wil je echt uitpakken en investeren in een mooie kerstboom van luxe kwaliteit? Ga dan voor de kerstboom met sneeuw en verlichting van Excellent Trees. Deze boom is maar liefst 210 centimeter, en daarmee een echte eye catcher in jouw kamer. Daarnaast is ‘ie voorzien van zowel warme LED verlichting als witte nep sneeuw. Helemaal compleet dus! En was dat nog niet genoeg? Dan kun je er zelf natuurlijk altijd nog ornamenten in hangen.

> Bekijk de Excellent Trees kerstboom met sneeuw en verlichting 120 cm bij Blokker

7. kerstboom met piek 220 LED lampjes 120×80

kerstboom met piek 220 LED lampjes 120x80

Ben je op zoek naar echt iets helemaal anders? Of wil je wel een kerstboom in huis, maar hou je niet van de standaard groene (nep)bomen? Dan past deze kerstboom van HEMA misschien wel bij jou! Deze boom is gemaakt van een zwart metalen frame en je kunt hem dan ook echt opzetten. Daarnaast zit er een LED snoer om het frame heen gewikkeld en is de moderne boom voorzien van een piek, waardoor ‘ie ondanks zijn simpele ontwerp toch een warme uitstraling heeft. En ook nog eens in de aanbieding!

> Bekijk de kerstboom met piek 220 LED lampjes 120×80 bij HEMA

 

De ideale kerstboom met verlichting

Hoe je de ideale kerstboom met verlichting dan uiteindelijk vindt? Dat hangt helemaal af van jouw smaak, budget en huis! Van grote bomen tot boompjes voor op tafel, van een paar tientjes tot een paar honderden euro’s en van moderne metalen bomen tot bomen vol met versieren; alles valt te krijgen. Dus kies een leuke uit en merry christmas! Ben je specifiek op zoek naar een mini kerstboom, bijvoorbeeld voor op tafel? Bekijk de leukste kleine kerstbomen van dit jaar!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.