December staat weer voor de deur, en dat betekent: kerstversiering! Een kerstboom creëert ieder jaar in december toch weer de echte kerstsfeer in huis. En de cadeautjes moeten natuurlijk ook onder de kerstboom liggen. Of je ‘m nou al in november opzet of pas tijdens de kerst, een kerstboom geeft een behoorlijke toegevoegde waarde voor het kerstgevoel. Kerstbomen bestaan er in veel verschillende vormen en maten. Je kan op zoek zijn naar een extra grote, een compacte, één die al versierd is, een kunstkerstboom of een echte dennenboom. Iedereen heeft zo zijn voorkeur. Ben jij op zoek naar een kunstkerstboom met verlichting? Dan zit jij hier helemaal op de juiste plek. Check de top 7 voor kerst 2023.

Of bekijk hier alle kunstkerstbomen met verlichting bij:
> bol.com
> Leenbakker

 

Top 7 kunstkerstboom met verlichting

 1. Kunstkerstboom ‘King Tree’
 2. vidaXL Kerstboom met LED
 3. Black Box Trees Glendon Set
 4. Kerstboom – Led Kerstboom
 5. Kunstkerstboom met verlichting en kerstballen
 6. Black Box kerstboom
 7. Royal Christmas Kunstkerstboom

 

Voordelen van een kunstkerstboom met verlichting

Twijfel jij nog over welke kerstboom je gaat aanschaffen dit jaar? Iedere type kerstboom heeft zo zijn eigen voordelen. De voordelen van een kunstkerstboom met verlichting vind je hieronder:

 • Je hoeft er zelf geen verlichting meer in te hangen.
 • Je schaft ‘m één keer aan en daarna kun je ‘m ieder jaar hergebruiken.
 • Hij gaat na een tijd geen naalden verliezen zoals bij een echte boom, dus je hoeft niet iedere dag te stofzuigen.
 • Je kan ‘m opzetten wanneer je wil, je hoeft niet te wachten totdat de kerstbomen in de verkoop gaan.
 • Je hoeft niet ieder jaar een hele kerstboom van de winkel naar je huis te vervoeren en weer terug naar de sloop.

 

Kunstkerstboom met verlichting | Top 7 van 2023

Ben jij overtuigd van een kunstkerstboom met verlichting? Dan moet je alleen nog één uitkiezen. Om je daar een handje bij je helpen, hebben wij onderstaande top 7 voor je opgezet. Neem ‘m snel door!

1. Kunstkerstboom ‘King Tree’

kunstkerstboom-met-verlichting-king

Deze kunstkerstboom is prachtig en door zijn formaat van 1,80 meter hoog een echte ene catcher. Tijdens de kerst mag je ten slotte ook wel een beetje uitpakken toch? De 439 takken laten de boom net op een echte kerstboom lijken en het materiaal is brandveilig (PE + PVC: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Er zitten 250 warm witte LED-lampjes in, die de boom laten sparkelen. De lampjes zijn nog wel subtiel, waardoor je nog goed kunt uitpakken met andere versiering.

> Bekijk de ‘King Tree’ hier bij Leenbakker

2. vidaXL Kerstboom met LED

kunstkerstboom-met-verlichting-vida

Deze kerstboom valt echt op tussen alle kerstversiering omdat hij deze prachtige kleuren heeft van zichzelf. Hij is gemaakt van modern glasvezel waardoor hij net echt lijkt. De LED-technologie van de lampjes is erg energiebesparend, waardoor de boom weinig energie gebruikt. Je mag de boom zowel binnen als buiten zetten en hij wordt geleverd met een stabiele stalen standaard en LED-verlichtingsunit.

> Bekijk de vidaXL kerstboom bij Leenbakker 

3. Black Box Trees Glendon Set

kunstkerstboom-met-verlichting-set

Kan jouw voordeur nog wel wat extra kerstversiering gebruiken? Deze set bestaat uit twee kleinere kerstbomen en een krans. Je kunt deze PVC hardneedle bomen en krans buiten neerzetten, bij de voordeur, in de achtertuin, maar ook binnen. De LED-lampjes zijn zuinig en werken op batterijen, je hebt dus ook geen snoeren nodig. Dit is de ultieme toevoeging voor jouw kerstversiering!

> Bekijk de Black Box Trees Glendon Set bij bol.com

4. Kerstboom – Led Kerstboom

kunstkerstboom-met-verlichting-lampjes

Deze metalen kunstkerstboom is een superleuke versiering voor in jouw voor- of achtertuin. Hij is gemakkelijk op te zetten en in te pakken, en hij is waterbestendig. Je kunt ‘m dus binnen en buiten neerzetten. Daarnaast zit er een timer op, waarmee je ‘m automatisch uit kunt zetten. Handig als hij buiten staat en je wil ‘m in de nacht uit hebben staan. De boom is 250 cm hoog.

> Bekijk de kunstkerstboom met lampjes bij bol.com

5. Kunstkerstboom met verlichting en kerstballen

kunstkerstboom-met-verlichting-ballen

Deze kunstkerstboom heeft niet alleen lampjes in de boom, maar is ook al volledig versierd met kerstballen. Met deze kerstboom geef je dus al helemaal al het werk uit handen. De kerstboom is lichtgewicht en weerbestendig, doordat hij is gemaakt van PVC. Daardoor kan je ‘m dan ook binnen en buiten (beschut) neerzetten. De takken kun je zelf rangschikken en de lampjes geven een warm en energiezuinig licht. Wat wil je nog meer?

> Bekijk de kunstkerstboom met verlichting en kerstballen bij Leenbakker

6. Black Box kerstboom

kunstkerstboom-met-verlichting-black

Dit is weer een mooie en subtiele kerstboom die een echte boom perfect vervangt. Op de uiteindes van de in mallen gemaakte takken zit een heel klein groen bolletje, dat de beginnende dennenappel voorstelt. De boom is gemaakt op basis van een echte boom in de natuur. De boom is 2,30 meter hoog en heeft 2322 zijtakken. Daardoor zie je de stam bijna niet meer. Hij is gemaakt van hoogwaardige en brandvertragende materialen.

> Bekijk de Black Box kerstboom bij Leenbakker

7. Royal Christmas Kunstkerstboom

kunstkerstboom-met-verlichting-sneeuw

Vind jij sneeuw echt bij kerst horen en maakt dit jouw kerstgevoel compleet? Dan baal jij er vast van dat een witte kerst in Nederland niet echt vanzelfsprekend is. Gelukkig kun je de sneeuw toch een beetje in huis (of in de tuin) halen met deze kunstkerstboom. Binnen 15 tot 25 heb je deze boom opgezet en geniet je van de sneeuwtakken en de Smart LED-lichtjes. Deze kun je bedienen met een voetschakelaar en kan je verbinden met Android of IOS.

> Bekijk de Royal Christmas bij bol.com

 

> Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder je kerstboom? Bekijk deze chocola adventskalenders eens!

Hopelijk kun jij met behulp van onze top 7 voor de beste kunstkerstboom met verlichting de kerstsfeer in huis halen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, het best verkochte kerstbomen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.