De temperaturen lopen op en de zomervakantie staat voor de deur. Een goed moment om een kleine koeltas aan te schaffen dus! Handig voor als je naar het strand of park gaat met lekkere hapjes en drankjes. Of als je op vakantie gaat. Logisch dat je geen zin hebt om een grote, onhandige tas of box mee te sjouwen. Daarom hebben wij voor jou een top 5 gemaakt van de beste mini koeltassen voor deze zomer.

Of bekijk direct het hele assortiment
HEMA | Blokker | bol.com

 

Kleine koeltas top 5

 

1. Mini koeltas HEMA

Kleine koeltas Hema

Hoe schattig is deze kleine koeltas van de HEMA. Precies genoeg om kleine hapjes of een lunchtrommel mee te nemen. Ook blikjes drinken passen er in. De afmetingen van de koeltas zijn: 23 x 11 x 26 cm. Hij is dus écht klein. En ziet er ook nog eens leuk uit.

> Scoor de mini koeltas HEMA nu met korting

2. Koeltas Blokker

Blokker tas

Deze praktische koeltas heeft een inhoud van 22 liter. Dat is best veel voor een kleine koeltas! Ook handig aan deze kleine tas is dat-ie veel vakken heeft. Zo raak je niet zo snel je sleutels of portemonnee kwijt.

> Shop deze tas bij Blokker

3. Tas met speakers

Speaker tas

Een tas met ingebouwde speakers. Hoe leuk is dat! Het is een kleine koeltas die geschikt is voor wat snacks en blikjes (of kleine flesjes) drinken. Houd er wel rekening mee dat de box niet heel hard muziek kan afspelen. Wil je écht harde en goede kwaliteit muziek, bekijk dan onze beste bluetooth speaker top 7. Maar voor een gezellig muziekje op de achtergrond is deze zeker geschikt.

> Bekijk de tas met speakers bij HEMA

4. Linnenlook tas

Linnenlook Hema

Wil je liever koeltas zonder felle kleuren en drukke printjes? Kijk dan eens dan eens naar deze van de HEMA met een linnenlook. De tas heeft een handige draagband voor over je schouder, dus makkelijk om mee op pad te nemen!

> Scoor de HEMA koeltas linnenlook nu met korting

5. Tas met aardbeien

Aardbei tas Blokker

Deze koeltas met aardbeien ziet er super zomers uit. Een leuk printje, handig formaat en voor een mooi prijsje. Helemaal leuk: je kunt deze tas combineren met bijpassende servetten, borden, ijsklontjes en/of wijnkoeler.

> Shop de koeltas met aardbeien bij Blokker

 

Tip: neem je een lekker, koud wijntje mee? Bekijk dan onze plastic wijnglazen top 5. Plastic wijnglazen zijn makkelijk om mee te nemen, kunnen niet kapot vallen en drinken natuurlijk een stuk lekkerder dan een plastic bekertje.

Hopelijk kan je dankzij deze top 5 genieten van veel hapjes en drankjes in de zon. De top 5 wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte kleine koeltassen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.